Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
güünayydııınnnnn

Bugün ofisi açmicam kızlar size bi uğrayayım sonra aşkımın kollarına gideyim dedim..

Dün yaptığım makasın fotosu :

ve bu da alyanslarımızzzz

aklımdaki alyans olmadı ama olsun aşkımın kocaman parmaklarında garip durdu benim beğendiklerim. böle kibar bişi aldık bizde. Zaten minicik parmaklarım ince alyans da seviorum die böle biraz garip görünüo sanki ama çok güzel duruo parmaktaa nişan fotolarında artıkk

ailem arkadaşlarım çok beğendiler yüzüğü. bakalım hayırlı olur inşallah kurdelemizi de hazırladık.. kurdele aldığım yerdeki kadın artık beyaz alıolar dedi ama ben olsun kırmızı istiom dedimmm

Bugün kayınbiraderler ve eşimle kahvaltı yapıcaz. Karşıya gezmeye gidicez. sonra Türkiye Almanya maçı artık eve 2-3 gelirim sonra yarın göz şiş ses kısık hiç akıl yok bizde ama eğlenioz iştee

kızım süper yapmışsın makası yetenekli hatunsun vesselamm
hafta başına kadar tadını çıkar nişanının tadını çıkar canım burda haberlerini bekliyor olacağız. kazasız belasız güzel bi nişan geçirirsin inş
darısı başımıza ne diyelim bana da daha 1 ay var ama beklicez napalım sizi görünce heyecanlanıyorum
nişan ollur olmaz fotoları bekliyorum. çok öptümm

ufff walla süper olmuşş kızzz walla sen ofis şartlarında bukadar oluyor fln deyince, hiç de böyle bişi beklememiştim
süper olmuş tek kelimeyle, çok beceriklisin maşallahhh
alyanslarınıza da bayıldım, tam benim istediğim gibi, ama ben taşsızını alacağım galiba
hadi koş kocişinin kollarına, ne duruyorsun hala burada

valla sevindim beğenmenize bende acaba çok mu uyduruk olmuş :18: diodum ama rahatladımm
Bu arada alyansım taşsız lazer çizim o taşımsı şeyler taş gibi duruo çok güzel parlıoo parmakta. Düşme riski de yok Tavsiye ederim ben pek narin kibarcık bi hanım olamam bildiğimden böle aldım.
Darısı sizin başınıza valla alın alyanslarınızı nişanlınız yanınızda olsun çok güzel bi duyguuu

müsadenizle kaçıorum artık ben. bi fotoğrafçıya uğriiim bi aksilik yok dimi diyim.. sonra aşk aşk aşk

hehh işte ben de bi arkadaşımda gördüm, lazer çizim, harika duruyor, ben de ondan istiyorum
Amin canımmm
Hadi kaç kaç, durduğun kabahat zaten
çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah tatlım, öpüyorum seni...

güzelmiş ccanım içine yazı ne yazdınız çok merak ettim ben davetiye yaptırmıcam ama nişan şekeri hazırlıcam ya ona da söz yazıyım falan diyorumda :97:
yaa işte klasik nişan törenimize bekleriz gibi bişi yazdırdım canım, öyle aman aman bi söz bişey bulamadım... acelem de vardı, bu olsun dedim çıktım işte davetiye nihayetinde, atılıp gidecek işte, ama adet olmuş işte, bir de bizim salon öyle g
herkesin gitmeye allışık olduğu salonlardan değil, yani yol üstünde merkezde fln değil, o yüzden adres belirtmek amaçlı bastırdık.. ama mor davetiye, tam da beni anlatıyor işte
facede bi grup var düğün gelin hakkında fln die, orada davetiye sözleri die bi albüm var, bak istersen canım

hmmm bunu bilmiyodum yaa iş yerinde girmek yasakta akşam eve gidince bakim şöyle romantik bi söz buluyımmm

Ne heyecanlı durumlar...... bende 3 eylül de nişanı atlattım şimdi sıra düğünde 22 ocak da evleniyoruzzzzzz =))

hiç stres yapmayın kızlar.......... herkese mutluluklar

Ne heyecanlı durumlar...... bende 3 eylül de nişanı atlattım şimdi sıra düğünde 22 ocak da evleniyoruzzzzzz =))

hiç stres yapmayın kızlar.......... herkese mutluluklar

ciddenmi anlatırmısın nasıl geçti neler yapıldı adetler bohçalar falan nasıl oldu ayy benimde çok zamanım kalmadı ama daha hiçbir hazırlığım yok

bursalı gelıncıkler kapalı carsı ıcınde bı yer kesfettım hemen paylasmak ıstedım sızlerle de pıerre cardın urunlerını toptan fıyatına perakende olarak satan bı dukkan var ben sutyen kilot takımını 35 tl ye aldım aklınızda bulunsun

sağol tatlım, ben de bakırcılardan aldım

tam fiyatıını bilmiom ama bana uygun geldi, 6lı takım, sütyen kilot takım, atlet kilot takım, 250 tl tuttu sanırsam. Ayrı ayrı fiyatlarını soramamıştım kayınvalidemin yanında ama sütyen takımı dün değiştirmeye gittim büyüğünü almaya. Fiyatlar 35 civarıydı orada da
bi de hayatımda ilk kez tarakçılara girdim. çok güzel etek ceket takımlar var. aklında bulunsun. çok modern şeyler. ordan dün 1 elbise bir de etek ceket takım aldım..

saol tatlım bayramlık alısverısımde ugrarım muhakkak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…