• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım bilio musun ben de düşünüyorum kendim yapmayı... müsait bi zamanda çarşıya çıkıp bakıcam o işlere de.. inşallah:1:

öyle şeylerle uğraşmayı seviyorum ben bide kendim için yapınca daha bi özenli olurum sanırım. alırım sözlümü yanıma birlikte oturur yaparız ne güzel :69:

Günaydın kızlarrr..

Yavaş yavaş heyecanlanıorum bennnnn 3 gün kaldıııııııııııııı :52:

bugün saat3-4 gibi eşimle görüşücez sonunda istanbuldaaa :52:

havadaa aaaşşkk kokusu varrr :24:

Günaydın kızlarrr..

gözün aydın canım darısı bizim başımıza artık :69:
bol bol foto çekilmeyi ihmal etme burda merakla bekleyenler olucak :9:

öyle şeylerle uğraşmayı seviyorum ben bide kendim için yapınca daha bi özenli olurum sanırım. alırım sözlümü yanıma birlikte oturur yaparız ne güzel :69:
Ayyy ne güzeeellll, benim kuzum da yanımda olaydı ben de ona yaptırırdım:31:
kaçtane yapacaksın canım? kaç kişi olacaksınız? ben belki o kadar kişiye yapamayabilirim:26:

Günaydın kızlarrr..

günaydın tatlımmm, gözün aydınnn.. biyerlerden aşk kokusu geliyo diyorum ben de, meğer bizim nişan topiğinden geliyoyormuş:1::1::69:

Ayyy ne güzeeellll, benim kuzum da yanımda olaydı ben de ona yaptırırdım:31:
kaçtane yapacaksın canım? kaç kişi olacaksınız? ben belki o kadar kişiye yapamayabilirim:26:

günaydın tatlımmm, gözün aydınnn.. biyerlerden aşk kokusu geliyo diyorum ben de, meğer bizim nişan topiğinden geliyoyormuş:1::1::69:

nişana ortalama 60 kişi falan gelir ama ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma da vermek istiyrum burdaki herkes öyle yapıyor çünkü. yani 75 tane falan yaparım sanırım oda çok fazla değil elde yapmak için. kvalidem sağolsun hiçbişeye karışmaz ama sözlümden yana şanslıyım canım sağolsun elinden geldiği kadar her istediğimi yapmaya çalışıyo :69::77:

hehe evet benden gelio o .. sabah giyindim süslendim. makyajı öğleden sonra ofiste yapıcam. işlerimi bitireyim bi an önce o gelince çıkarım belki.. cuma günü de işe gelmicem. ctsi de çalışıyoz biz normalde. iki gün ben yokumm dedim. peki dedi patroncum da :16: cuma günü en güzel günümüz olcak gibii ay hayaller hayallerrr :17:

bu akşamdan itibaren azıcık uzak kalıcam topiklerimizden ve sizden ama nişandan sonra bolll foto ile burdayım inşallah :1:

hehe evet benden gelio o .. sabah giyindim süslendim. makyajı öğleden sonra ofiste yapıcam. işlerimi bitireyim bi an önce o gelince çıkarım belki.. cuma günü de işe gelmicem. ctsi de çalışıyoz biz normalde. iki gün ben yokumm dedim. peki dedi patroncum da :16: cuma günü en güzel günümüz olcak gibii ay hayaller hayallerrr :17:

bu akşamdan itibaren azıcık uzak kalıcam topiklerimizden ve sizden ama nişandan sonra bolll foto ile burdayım inşallah :1:

böyle uzak kalmaya can feda özlücez seni kkaramell :1::66:
Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin canımmm :71::70:

nişana ortalama 60 kişi falan gelir ama ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma da vermek istiyrum burdaki herkes öyle yapıyor çünkü. yani 75 tane falan yaparım sanırım oda çok fazla değil elde yapmak için. kvalidem sağolsun hiçbişeye karışmaz ama sözlümden yana şanslıyım canım sağolsun elinden geldiği kadar her istediğimi yapmaya çalışıyo :69::77:
ya ben emin değilim, salonda olacak ya bizim. 600 kişilik salon.. 600 tane yapamam heralde yaa.. ama annemi babamı yengemi dayımı kuzenimi fln da oturturum karşıma, o zaman belki:1:

oyy oyy oyyy heyecan dorukta ne güzelll canımm:69: Dolu dolu geçirin tatilinizi..
nişanınızı da hayırlısıyla en güzel şekilde atlatırsın inşallah... fotoları merakla bekliyor olacağız:34:

ya ben emin değilim, salonda olacak ya bizim. 600 kişilik salon.. 600 tane yapamam heralde yaa.. ama annemi babamı yengemi dayımı kuzenimi fln da oturturum karşıma, o zaman belki:1:

seninki bayağı çokmuş canım yaaa :9: belki sen nikah şekerleri yapan yerlere bakarsan daha iyi olur senin için 600 tane yap yap bitmez ayoll :52:

seninki bayağı çokmuş canım yaaa :9: belki sen nikah şekerleri yapan yerlere bakarsan daha iyi olur senin için 600 tane yap yap bitmez ayoll :52:
:60: bütün sülaleyi oturtup ellerine mumları verimişim ben, bitcek bunlar fln die:60:
neyse bi bakarım canım, haftasonu kısmetse:31:

benimde kasımın 12 sinde.. Ama ben hiç mutlu değilim çünkü ne yapcağımı bilmiyorumm . ne giycem ne olcak ne alıncakkk :/

Kızlar selamlarrr,
Dün nişanlığımı aldım, ama boyu sanki biraz uzun olmuş gibi, belki kısalttırabilirim. Davetiyelerimi sipariş ettim, bugün ya da yarın alacağım:69:
Gecelik sabahlık takımım, ayakkabım, terliğim, pike takımım alındı.
Bugün erkeklerin bohçalarına koymak için gömlek bakacağım..
Ama hala kuaförüm ve fotoğrafçım hazır değil..:26::50:
Onları da ayarlasam. Bir de ilave ikramlık ayarlayacağım..
Off daha çok işim var galiba:44::26:

:69::69: Gözün aydın tatlım, Nişandan sonra görüşürüz canım :69:

teşekkür ederimm.. Ofisteyim, oda gelmek üzeredir.. Bu arada nişan için makas almayı unutmuşuz :26: bende burdaki makas için kurdele aldım bunu süsledim.. bi kaç dakika görülecek artık ne yapalımm ofis şartlarında bu kadar olduu :26:

Pastamız dikdörtgen çikolata fıstıklı. üstü krem şanti kaplama (bora sevmio şeker kaplamayı) çiçeği böceği süslemesi olcak gibi o kısmı pastaneye bıraktık işte. bugün alyansları almaya gidicez... İkramlıklar evde hazırlanıo bugün.. :18: Karamelden haberler bu kadar şimdilik :1: hepinizi seviorummmm :nazar:

teşekkür ederimm.. Ofisteyim, oda gelmek üzeredir.. Bu arada nişan için makas almayı unutmuşuz :26: bende burdaki makas için kurdele aldım bunu süsledim.. bi kaç dakika görülecek artık ne yapalımm ofis şartlarında bu kadar olduu :26:

Pastamız dikdörtgen çikolata fıstıklı. üstü krem şanti kaplama (bora sevmio şeker kaplamayı) çiçeği böceği süslemesi olcak gibi o kısmı pastaneye bıraktık işte. bugün alyansları almaya gidicez... İkramlıklar evde hazırlanıo bugün.. :18: Karamelden haberler bu kadar şimdilik :1: hepinizi seviorummmm :nazar:

:nazar::nazar::nazar:Canımmm merakla haberlerin devamını bekliyoruzz :16:

offf ne koşuşturma vardır şimdiiiii :18:
bende biran önce atlatmak istiyorum yaa ne nasıl olucak diye düşünmekten bıktım yawww :84:
darısı başımıza güzel haberlerini beklioruz canımmm :32::81:

evde olucak aileler benim arkarabalarım manisada değil onların akrabaları gelecek ama bizimde tanıdıklar işte aile dosları 40-50 kişi oluruz heral.
canım öncelikle çarşı işini takma kafana, onlar sana ne alırlarsa sen beğendiğine tamam diceksin, bu kadar basit. Kıyafet işine gelince de diğer topikte dediğim gibi, zamanın var, bak. Eğer hazır bulamazsan istediğin gibi bi abiye diktirirsin. Benim nişanlığımı 2-3 haftada diktiler, abiyeyi hayli hayli dikerler.. Allah gönlüne göre versin canım:34:

oyyy karamelciim sen bugün işe mi geldin, karşılaşamadık bugün burda.
Herşeyin o kadar güzel ki, makas da bu işin nazar boncuğu olsun kuzum:34::nazar::nazar:
Eminim nişanın harika olacak:69::nazar:

:69: Ayy çok güzel, birşey olmaz çok güzel hazırlamışsındır sen onu oda nazarınız olsun. :69:

Canım sıkıldı benimde ya, pazar günü açık alanda nişanım var ama hava yağışlı gösteriyor. nasıl canım sıkkın anlatamam.

Back