- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
ayyyy ilk dans hangi şarkıdaydıııısenin amcan mı onun amcası mı kesti yüzükleri? tepsiyi kim tuttuuu? kıyafetin ne renkti, nasıldı? ayy çok sordum galba, ama anlat canım yaa, merakla bekliyoruz walla:97:
hayırlı olsun canım, evde mi salonda mı olacak nişanın? kıyafet nasıl düşünüyorsun?slmm kızlarrr bendee geldimmmmbnmde 2 hafta sonra nişanım varrrr..bizde bohçaa sonra verilir düğüne yakın verilir yanii..daha hiç bi hazırlık yokk bakalım ne zmn yapılacaksaa maddiyatımda yokk zatenn yavaş yavşa 3 beş alıcm kısmetseee
Oyy Oyy Oyy maşallahhh, ne güzel, sevindim güzel geçmesine..İlk dans şarkımızz seninle herşeye varım
Yüzükleri kesen damadın amcası
Tepsiyii salon görevlileri tuttu aslında bizden biri tutacaktı ama karambole geldi salon grevlileri bahşiş koparmak için
Kıyafetim mürdüm rengiydii
Rüya gibi bir nişandıı hiç oturmadım nerdeyse bolbol oynadım keyifliydii
hayırlı olsun canım, evde mi salonda mı olacak nişanın? kıyafet nasıl düşünüyorsun?
Biz de düğün zamanı masraf ve telaşe olmasın die bohçaları nişanda yapmak istedik...
Oyy Oyy Oyy maşallahhh, ne güzel, sevindim güzel geçmesine..
Ben de hiç oturmucam çok oynayacağım, o yüzden rahat bi ayakkabı almam lazım, hem şık hem rahat:44:
Aminnn
çiğdemcim bişi sorcam, bu bohçaya konacak t-shirt pantolon çamaşır fln onları kendin mi beğenip alıyorsun? yoksa sözlüne mi beğendiriyorsun, birlikte mi bakıyorsunuz? bunlar için nişan alışverişine mi çıktınız ?
:)) Ben hepsini toplu alırım herhalde bohçanın :81: salonu nerde tuttun belki yakınızdır bende tutarım orayıve kaç kişilik :78:
Benim ayakkabılarr platform topuk çok yüksektii 12-15 cm arasıydıı görenn bunlarlaa nasıl yürüyeceksin diyoduu, evde nişandan bi hafta önce bikaç gün sürekli giydim açıldıı vee nişandaaa sankii ayağımda hiç bişi yokmuşçasınaa rahatttıı yanımda yedek babet getirmiştim ama hiç aklıma bilee gelmedii giymekk
walla canım 50-60 kişiyseniz kafe uygundur benceya ben bizim sitenin kafesinde yapıcam öyle çok oynamalı olmaz kanımca çünkü büyük bi yer değil 50 60 kişi anca çağırıcaz. ama sizdende duyunca böyle heves etmiyda değilim salonmu kafemi salonmu kafemi
benim beğendiğim ayakkabı da çift platform, 18pont flnmış topuğu, ayağımda rahat gibiydi ama gecenin sonlarında nasıl olur bilemiyorum tabiBenim ayakkabılarr platform topuk çok yüksektii 12-15 cm arasıydıı görenn bunlarlaa nasıl yürüyeceksin diyoduu, evde nişandan bi hafta önce bikaç gün sürekli giydim açıldıı vee nişandaaa sankii ayağımda hiç bişi yokmuşçasınaa rahatttıı yanımda yedek babet getirmiştim ama hiç aklıma bilee gelmedii giymekk
senin aldıklarını diyorum çiğdemcimcanım bana alınanları yada alınıcakları mı dıyosun yoksa ona aldıklarımı mı ?
cnm bız deryaw la bırlıkte bursadayız salon bakarken falan baya sohbet etmıstık. benım tuttugum salon 550 kısılık falan
Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin...Kızlarrrr bende cumartesi nişanlandım herşey çokkkk güzeldiiiiiii :))) darısı başınıza inşallahhh
senin aldıklarını diyorum çiğdemcim
hayırlısı olsun, allah tamamına erdirsin...
hayırlı olsun canım :81:
Ne güzel canım yaa, ben onsuz bişey alamıyorum. uzakta zaten gösterme imkanım da yok, o yüzden bohça alışverişine çıkmak için onun gelmesini bekliyoruz, üff.. bazen bişey görüp beğeniyorum ama alamıyorum...bazen bırlıkte gorup alıyoruz bazen yanlız gezerken dıkkatı mı cekıyo alıyorum yanı duruma gore degısıyo. mesela dun aksam carrefourda gezerken poloya ugradım ölesıne hemındırımde gordugum hemde cok begendıgım bı tısört vardı aldım cıktım. zaten bırlıktede alsak canımcım benım dedıgımden baska bısı almadıgı ıcın cok fark etmıyo. gıydıgı herseyde elım kesın vardır yanı. zevkımı begenıyo dıye cok umursamıyo onsuz almamı hatta zaman zaman bı anda benı dusunerek bısıler alman hosuma gıdıo dıo. aman allah bozmasın sonuna kadar böle gıtsın ıns
oyy oyy böyle fotolar fln görünce heyecanlanıyorum yaa, çok güzel olmuşsun canım
hayırlı olsun canım hayırlısıyla bizde atlatsak yaaa
Ne güzel canım yaa, ben onsuz bişey alamıyorum. uzakta zaten gösterme imkanım da yok, o yüzden bohça alışverişine çıkmak için onun gelmesini bekliyoruz, üff.. bazen bişey görüp beğeniyorum ama alamıyorum...
Sana da normal pantolon bluz fln aldılar mı bohçaya koymak için?
benimkiler de henüz almadı, sadece nişanlığımı sipariş ettik, bide bu haftasonu ayakkabı alacaklar. ama bohçaya konulacakları nişandan 4-5 gün önce alcaz, o yüzden biraz panik yapıyorum, yetiştirebilcez mi, istediğimzi bulabilcezmi hemen fln die.. O yüzden ben ufaktan alayım istiyorum ama aşkerim de o olmadan alınca biraz buruluyor. Elim kolum bağlı oturuyorum yani.. Alındıkça konuşuruz yine canım, sağolonlar daha sımdılık bana pek bısı almadı cnm hatta hıc bısı almadı desem yerı alındıkca konusuruz yıne
canım sana ne yakıştıysa sen neyi beğendiysen o giyilir nişanda... ki bence çok güzel bir elbise hem model hem renk olarak, ben beğendim walla
facede düğün gelin hakkında bi grup var. orada buna benzer bi model eklemişler, narçiçeği renginde, o da çok hoştu ama galiba kendisi diktirmiş o elbiseyi...
bence de, nişan için koyu bie bişi yoktur, katılıyorum sana şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?