Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

İlk dans şarkımızz seninle herşeye varım
Yüzükleri kesen damadın amcası
Tepsiyii salon görevlileri tuttu aslında bizden biri tutacaktı ama karambole geldi salon grevlileri bahşiş koparmak için
Kıyafetim mürdüm rengiydii
Rüya gibi bir nişandıı hiç oturmadım nerdeyse bolbol oynadım keyifliydii

hayırlı olsun canım, evde mi salonda mı olacak nişanın? kıyafet nasıl düşünüyorsun?
Biz de düğün zamanı masraf ve telaşe olmasın die bohçaları nişanda yapmak istedik...

Oyy Oyy Oyy maşallahhh, ne güzel, sevindim güzel geçmesine..
Ben de hiç oturmucam çok oynayacağım, o yüzden rahat bi ayakkabı almam lazım, hem şık hem rahat:44:

ya ben bizim sitenin kafesinde yapıcam öyle çok oynamalı olmaz kanımca çünkü büyük bi yer değil 50 60 kişi anca çağırıcaz. ama sizdende duyunca böyle heves etmiyda değilim salonmu kafemi salonmu kafemi

Benim ayakkabılarr platform topuk çok yüksektii 12-15 cm arasıydıı görenn bunlarlaa nasıl yürüyeceksin diyoduu, evde nişandan bi hafta önce bikaç gün sürekli giydim açıldıı vee nişandaaa sankii ayağımda hiç bişi yokmuşçasınaa rahatttıı yanımda yedek babet getirmiştim ama hiç aklıma bilee gelmedii giymekk

canım bana alınanları yada alınıcakları mı dıyosun yoksa ona aldıklarımı mı ?

:)) Ben hepsini toplu alırım herhalde bohçanın :81: salonu nerde tuttun belki yakınızdır bende tutarım orayı ve kaç kişilik :78:

cnm bız deryaw la bırlıkte bursadayız salon bakarken falan baya sohbet etmıstık. benım tuttugum salon 550 kısılık falan

canım oncelıkle yurekten tebrık edıyorum senı omur boyu mutlu mesut olun ıns. gecenın gusel gecmesınede cok sevındım. umarım bızlerde senın gıbı aksılıksız atlatırız.bende cok yuksek topuk ıstıyorum senın dedıgın gıbı evde gıymeye baslarım bende onceden rahat olsun dıye..tekrar tebrıkler optum

walla canım 50-60 kişiyseniz kafe uygundur bence

benim beğendiğim ayakkabı da çift platform, 18pont flnmış topuğu, ayağımda rahat gibiydi ama gecenin sonlarında nasıl olur bilemiyorum tabi inşallah ben de öyle babete bile gerek duymam

senin aldıklarını diyorum çiğdemcim

senin aldıklarını diyorum çiğdemcim

bazen bırlıkte gorup alıyoruz bazen yanlız gezerken dıkkatı mı cekıyo alıyorum yanı duruma gore degısıyo. mesela dun aksam carrefourda gezerken poloya ugradım ölesıne hemındırımde gordugum hemde cok begendıgım bı tısört vardı aldım cıktım. zaten bırlıktede alsak canımcım benım dedıgımden baska bısı almadıgı ıcın cok fark etmıyo. gıydıgı herseyde elım kesın vardır yanı. zevkımı begenıyo dıye cok umursamıyo onsuz almamı hatta zaman zaman bı anda benı dusunerek bısıler alman hosuma gıdıo dıo. aman allah bozmasın sonuna kadar böle gıtsın ıns

Eklentiler

• $291910_2277953821100_1016393030_2574873_278344133_n.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 94
  • $308362_2277881139283_1016393030_2574768_1699727619_n.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $317795_2277821097782_1016393030_2574646_35613943_n.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Ne güzel canım yaa, ben onsuz bişey alamıyorum. uzakta zaten gösterme imkanım da yok, o yüzden bohça alışverişine çıkmak için onun gelmesini bekliyoruz, üff.. bazen bişey görüp beğeniyorum ama alamıyorum...
Sana da normal pantolon bluz fln aldılar mı bohçaya koymak için?

oyy oyy böyle fotolar fln görünce heyecanlanıyorum yaa, çok güzel olmuşsun canım

onlar daha sımdılık bana pek bısı almadı cnm hatta hıc bısı almadı desem yerı alındıkca konusuruz yıne

onlar daha sımdılık bana pek bısı almadı cnm hatta hıc bısı almadı desem yerı alındıkca konusuruz yıne
benimkiler de henüz almadı, sadece nişanlığımı sipariş ettik, bide bu haftasonu ayakkabı alacaklar. ama bohçaya konulacakları nişandan 4-5 gün önce alcaz, o yüzden biraz panik yapıyorum, yetiştirebilcez mi, istediğimzi bulabilcezmi hemen fln die.. O yüzden ben ufaktan alayım istiyorum ama aşkerim de o olmadan alınca biraz buruluyor. Elim kolum bağlı oturuyorum yani.. Alındıkça konuşuruz yine canım, sağol

aklım karıştı iyice :26:
açık renk sana daha çok gidiyor diyor arkadaşlarım,bazılarıda koyu rengin yakıştığını söylüyor :44:
aslında ben dediğin gibi nar çiçeği istiyorum ama bu modelde bulamıyorum nar çiçeği rengini
diktirmekte istemiyorum
napacağımı şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…