• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben baktmmm çok hoş bence takılarınla saçınla makyajınla o sadelikten eser kalmaz merak etme :27:
fotograflarda ne kadar güzel çıkacaksın biliyor musun.. :71:renk seçimi çok güzel :54:

ayyyy cok tesekkur ederım cnm ya valla nasıl mutlu ettı soyledıklerın anlatamam cok ıhtıyacım vardı böle seyler duymaya cok saol:)))) ınsallah rabbım herseyı gonlune gore verır tatlım:69:

ewet tatlım bu modeli ben de beğenmiştim. bir de janjanlı mor bi model vardı, katalogta yok, yeni modelmiş. onu çok beğenmiştim model olarak ama rengini beğenmemiştim, hediye paketi gibi gelmişti sanki bana:1:
çok hoş bence seninki çiğdemcim, güle güle giy inşallah tatlım:34::16:

cok tesekkur ederım cnm gusel cumlelerınız ınan yuregıme su serptı cok saol....daha gusellerı senın olsun ıns

cok tesekkur ederım cnm gusel cumlelerınız ınan yuregıme su serptı cok saol....daha gusellerı senın olsun ıns
benim de nişanlığım hazır gibi canım, rengi nar çiçeği, çok beğendim ben de, bitmek üzere, 10 gün içinde teslim alırım heralde, cumartesi 2. provam var, çok güzel oldu yaa maşallahhh:nazar::nazar::16:
inşallah nişanım da çok güzel olur...

benim de nişanlığım hazır gibi canım, rengi nar çiçeği, çok beğendim ben de, bitmek üzere, 10 gün içinde teslim alırım heralde, cumartesi 2. provam var, çok güzel oldu yaa maşallahhh:nazar::nazar::16:
inşallah nişanım da çok güzel olur...

resımlerını koyarsın artık tatlım sen nereye dıktırıyosun merak ettım.ınsallah gonlunden gecen hersey olur cnm

resımlerını koyarsın artık tatlım sen nereye dıktırıyosun merak ettım.ınsallah gonlunden gecen hersey olur cnm
Aminnn, inşallahh:16:
provada resim çekindim ama teknik bir arıza nedeniyle ekleyemiyorum:44:
gülnur moda evine diktiriyorum ben canım. nalbantoğlundaki aysiranın tam karşısı:16:
en kısa zamanda resim eklemeye çalışacağım..:34:

Bak canım rengi böyle, ama göğsünde böyle taşlar yok ama göğsünden beline doğru kavisli bir şekilde taşlı bir kupon iniyor...
Etekleri de mendil eteğe benziyor, ama o kadar dik değil, zikzak bi şekilde iniyor tüller... öyle bişey işte, pek alatamadım ama:1: (gelinlik resmindekine benziyor etekleri)

$benim niþanlýðým.png $nar çiçeði.jpg

Bak canım rengi böyle, ama göğsünde böyle taşlar yok ama göğsünden beline doğru kavisli bir şekilde taşlı bir kupon iniyor...
Etekleri de mendil eteğe benziyor, ama o kadar dik değil, zikzak bi şekilde iniyor tüller... öyle bişey işte, pek alatamadım ama:1: (gelinlik resmindekine benziyor etekleri)

Eki Görüntüle 263344 Eki Görüntüle 263345

cok guseldır emınım cnm gule gule mutlu mutlu gıy tatlım :)))

ayy karıştırma şekerimm sen giyiceksin onlar değil hiç utanma :19: ben gecelik takımı beğendim internette, benimkine gösterdim sonuçta ileride ben bunu onun için giyeceğim onunda beğenmesi önemli :27: çok beğendi sonra anneme gösterdim bunu alacağım diye :27: kimseyi karıştırtmadım gittik boynerden aldık alışveriş günü :27:
bu arada aldığım geceliğinde modelini ekliyim belki fikir olur :27: canım sakın 6 lı takımlardan alma. bazıları var ki hiç estetik değiller. çuval gibiler mübarek :27: bence adamları kendimizden soğutmak istediğimiz zaman o takımları giymeliyiz muhahah :27:
ben 3 parça gecelik-sabahlık-tanga bi takım aldım. birde şortlu bi takım aldım. (yeşil değil pembesi)

9MG30470_bz.jpg

Magicform-%C5%9Eort-Ask%C4%B1l%C4%B1-Body-Tak%C4%B1mlar%C4%B1-2.jpg

çok güzelmiş canım yaaaa :69:
güle güle giy :69:
ya ben sözlüme göstermeyede utanırııııııım :17: :17: :17:
nasıl diyeceğim ben :77:
çok güzelmiş canım geceliklerin bende bunlardan istiyoruuum :95:

tatlım ben de pahalı deyince onu alalım diyemedim, başka yerlere gittik baktık önce, dolaştık fln.. ama ben beğenmedim tabi. kayınvalidem de hadi senin beğeindiğin yere gidelim kızım dedi, gittik ve karar verdik, şimdi dikiliyor, hatta bitmek üzere:16::nazar: ama sözlüm de sağolsun hiç problem çıkarmadı çarşıda. belkide tlfda pahalı dediğine de pişman olmuştur.
biz kolkola girip oraya gitcez, bu güzel dedik, annelerimiz de sadece tamam dediler.. böylelikle ikimizin kıyafetlerini hallettik canım:34:

aynen öyle canım:34:

iç çamaşırı alırken de rahat ol canım, inan ki onlar da senin utanacağını hesaba katıp fazla işin içine girmezler, rahat ol.. onlar da kadın,onlar da gelin oldu, halden anlarlar:1:

tatlımmm aaysirada ben de 2 modeli çok beğendim.. ama aysira modellerde pek değişiklik yapmıyor. askı takmak, fiyonk takıp çıkarmak gibi ufak tefek şeyler haricinde modellerde oynamıyor canım... ama inşallah istediğin gibi olur:34:
bir de hangi modeli beğendiğini, kod numarasını ya da fotosunu koyarsan sevinirim.. ben de benim beğendiğimin kod numarasını yazarım birazdan

boşver sen ayıcıklı pijamaları canım yaa, onlarla ömür mü geçer:1::23:

evet yaa ayıcıklı pijamayla ömür geçmez :89:
benim güzel güzel gecelikler almam lazım :23:
tabi bu utangaçlığı atabilirsem :26:
umarım dediğin gibi anayışlı olurlarda otururlar bi köşeye bende çaktırmadan atarım çantaya gecelikleri :27:

bide kızlar sizden fikir isteyeceğim :26:
biz dün annemle ön bilgi olsun diye nişanlık kıyafetere baktık hatta denedim bi sürü :69:
bi markada krem rengi abiye çok ama çok yakıştı ama renk olarak daha farklı canlı renkler olsun istiyorum :31:
nar çiçeği şu an kafamda fakat nar çiçeği abiyelerde de hiç kafama uyan bi model yok.
dün içime çok sinen bi model giydim onu ekliyorum şimdi.rengide normalde çok sevdiğim bi renk fakat nişan için çok mu koyu sizce?
ve modelinide yorumlarsanız sevnirim :16:

$Fotoğraf1129.jpg

yalnız tam net çıkmamış,çünkü pc de resim boyutu çok büyük olduğundan kabul etmedi eklerken,bende tekrardan bilgisayardan cep telle gene çekip attım :27:

biz dün annemle ön bilgi olsun diye nişanlık kıyafetere baktık hatta denedim bi sürü :69:
bi markada krem rengi abiye çok ama çok yakıştı ama renk olarak daha farklı canlı renkler olsun istiyorum :31:
nar çiçeği şu an kafamda fakat nar çiçeği abiyelerde de hiç kafama uyan bi model yok.
dün içime çok sinen bi model giydim onu ekliyorum şimdi.rengide normalde çok sevdiğim bi renk fakat nişan için çok mu koyu sizce?
yalnız tam net çıkmamış,çünkü pc de resim boyutu çok büyük olduğundan kabul etmedi eklerken,bende tekrardan bilgisayardan cep telle gene çekip attım :27:

canım "nişan için koyu" diye bir tabir yok. Siyah bile giyiyorlar :27: sen içine sinen en çok beğendiğin elbiseyi al.
bu senenin moda renklerini ilan ediyorum kızlar hazır olun :27: bayılıyorum bu adamın elbiselerine :69:

sonbahar-kış
fotograf olarak bakmak için tıklayın
defile olarak izlemek için tıklayın

sayfanın altındaki cetvel gibi çizgilere tıklayarak bir sonraki modele geçiş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 263459

canım sana ne yakıştıysa sen neyi beğendiysen o giyilir nişanda... ki bence çok güzel bir elbise hem model hem renk olarak, ben beğendim walla:34:
facede düğün gelin hakkında bi grup var. orada buna benzer bi model eklemişler, narçiçeği renginde, o da çok hoştu ama galiba kendisi diktirmiş o elbiseyi...

canım "nişan için koyu" diye bir tabir yok. Siyah bile giyiyorlar :27: sen içine sinen en çok beğendiğin elbiseyi al.
bu senenin moda renklerini ilan ediyorum kızlar hazır olun :27: bayılıyorum bu adamın elbiselerine :69:

sonbahar-kış
fotograf olarak bakmak için tıklayın
defile olarak izlemek için tıklayın

sayfanın altındaki cetvel gibi çizgilere tıklayarak bir sonraki modele geçiş yapabilirsiniz.
bence de, nişan için koyu bie bişi yoktur, katılıyorum sana şekerim:34:

Kılarr benn artık nişanlıyımmm,,, çok mutluuu ve huzurluyumm herşey güzel geçtii darısıı başınızaaa

Kızlar meraklarınız ve sorularınız varsa seve seve allah yardımcınız olsunn:34:

Kılarr benn artık nişanlıyımmm,,, çok mutluuu ve huzurluyumm herşey güzel geçtii darısıı başınızaaa

tatlım hayırlı olsunnnn, telaşeleri atlattın demekkk, darısı başımıza artık:31:
ee detayları alalım lütfen, foto fln yok mu ayoll?:1:

Ta-daaa :42: Bir nişanlımız daha oldu...
Ayrıntıları merak edioruzz yüzüğü kim taktı ? Dans ettiniz mi? evde miydi dışarda mı? Foto foto foto :81:

Back