tatlım ben de pahalı deyince onu alalım diyemedim, başka yerlere gittik baktık önce, dolaştık fln.. ama ben beğenmedim tabi. kayınvalidem de hadi senin beğeindiğin yere gidelim kızım dedi, gittik ve karar verdik, şimdi dikiliyor, hatta bitmek üzere
ama sözlüm de sağolsun hiç problem çıkarmadı çarşıda. belkide tlfda pahalı dediğine de pişman olmuştur.
biz kolkola girip oraya gitcez, bu güzel dedik, annelerimiz de sadece tamam dediler.. böylelikle ikimizin kıyafetlerini hallettik canım
aynen öyle canım
iç çamaşırı alırken de rahat ol canım, inan ki onlar da senin utanacağını hesaba katıp fazla işin içine girmezler, rahat ol.. onlar da kadın,onlar da gelin oldu, halden anlarlar
tatlımmm aaysirada ben de 2 modeli çok beğendim.. ama aysira modellerde pek değişiklik yapmıyor. askı takmak, fiyonk takıp çıkarmak gibi ufak tefek şeyler haricinde modellerde oynamıyor canım... ama inşallah istediğin gibi olur
bir de hangi modeli beğendiğini, kod numarasını ya da fotosunu koyarsan sevinirim.. ben de benim beğendiğimin kod numarasını yazarım birazdan
boşver sen ayıcıklı pijamaları canım yaa, onlarla ömür mü geçer