- Konu Sahibi burhaninaysesi
Ayy buna bayıldımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kızlarrr,
Bende size katılıyorum 10 Aralık'ta kısmetse nişanlanıcam bu başlık çok yardımcı olacağa benziyor
Ayy buna bayıldımmmm
Hoşgeldin canım, Allah tamamına erdirsin
tesekkur ederım tatlım:))) 10 aralıktaymıs nısanın sanırım sımdıden tebrık ederım benımkıde 17 aralıkta olucak allah kısmet ederse... hazırlıklar basladı mı ne alemdesın bakalım
Merhaba Kızlarrr,
Bende size katılıyorum 10 Aralık'ta kısmetse nişanlanıcam bu başlık çok yardımcı olacağa benziyor
Hoşgeldiinnnnn
Kesinlikle topiği takip et her gün bişiler öğreniyoruz burda :81: Hayırlı olsun sana da şimdiden heyecanlı bi dönem.. şimdi bi sürü sorum var sana. evdemi nişan dışarda mı ne giyceksin hiyaa çok heyecanlıııı
Hoşbuldummm ay bende heycanlandım şimdiii Nişan dışarda olacak ya böyle güzel kabarık straplez bişeyler istiyorum mesela cgdm16 ardaşımızın aldıgı tarzda
oOooOoo dışarda olcaksa yakışırr benim de 8 ekimde evde olcak abiye giyicem işte.. Davetlimiz az diye ev daha uygun geldi. Çok eğlen çookk
Evet 10 aralık tebrik ederim bende seni canım :) Off nişan ile ilgili hiçbir hazırlık yok en son geçen hafta tefalden çeyizime bişeyler aldım nişan yeri nişanlık saç makyaj foto hiç bişey daha yok bakalım sen ayarladın mı hepsini :) belki yazmışsındır başlıga ama 54 sayfa hepsini okuyamadım
Aminnn
Hoşbulduk canım amin cümlemizinkini tamamına erdirsin inşallah..
çiğdemcim bişi sorcam, bu bohçaya konacak t-shirt pantolon çamaşır fln onları kendin mi beğenip alıyorsun? yoksa sözlüne mi beğendiriyorsun, birlikte mi bakıyorsunuz? bunlar için nişan alışverişine mi çıktınız ?evet canım hepsınıokumak baya zahmetlı olur :)))) benım salon tutuldu tatlım kıyafetı de aldık bı kac gun once sımdı ayakkabı ve camasır alıp provaya gıdıcem onun harıcındede nısan bohcalıklarını yavas yavas hazırlamaya basladım. ındırımde falan yakaladıkca bısıler alıyorum. daha dun aksam polodan tisört aldım sozlume ındırımde gorunce :))) ben bu ara ceyız alısverısıne ara verdım nısandan sonra dewam ederım artık
8 ekim yaklaşmış heycanla bekliyosun :81: Yaa annemler şöylee ilk kızımız evleniyo diye nişan düğün herşey tam olsun diyorlar :81: ya bizimde az olur şimdi salonlara bakıyorum 600-700 kişilk diyor e az kişi gelirse sap gibi kalmayalım salonda o yuzden bıraz çekiniyorum
evet canım hepsınıokumak baya zahmetlı olur :)))) benım salon tutuldu tatlım kıyafetı de aldık bı kac gun once sımdı ayakkabı ve camasır alıp provaya gıdıcem onun harıcındede nısan bohcalıklarını yavas yavas hazırlamaya basladım. ındırımde falan yakaladıkca bısıler alıyorum. daha dun aksam polodan tisört aldım sozlume ındırımde gorunce :))) ben bu ara ceyız alısverısıne ara verdım nısandan sonra dewam ederım artık
tatlım sen de mi bursadasın?:)) Ben hepsini toplu alırım herhalde bohçanın :81: salonu nerde tuttun belki yakınızdır bende tutarım orayı ve kaç kişilik :78:
ayyyy ilk dans hangi şarkıdaydıııı senin amcan mı onun amcası mı kesti yüzükleri? tepsiyi kim tuttuuu? kıyafetin ne renkti, nasıldı? ayy çok sordum galba, ama anlat canım yaa, merakla bekliyoruz walla:97:Sağol canlarr teşekkürlerrr,
Nişanım salonda olduu 400-500 kişi arasındaydık
Düğün gibi oldu yanii
Dans tabiki ettik ve yüzüğü amcamızz kestiii
bizim 25 kişiydi olsa olsa 30 olur ki olmicak eminim yani koca salonda ne yapayım ben tek başıma ama 80 kişiden sonrası mübah bence Kafe kiralayabilirsin belki dee
tatlım sen de mi bursadasın?
heheh ben de bitane daha bursalı buldum die heyecan yapmıştım ben ve çğdm16 bursadayız canım. eğer bursadaysan ben de salon konusunda yardımcı olabilirim dicektim, çok gezdim çünkü:44:Canım bursada değilim siz bursada mısınız ben okuyamadan yazdıgım için böyle oluyor sanırım