- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
ben baktmmm çok hoş bence takılarınla saçınla makyajınla o sadelikten eser kalmaz merak etme
fotograflarda ne kadar güzel çıkacaksın biliyor musun..renk seçimi çok güzel
ewet tatlım bu modeli ben de beğenmiştim. bir de janjanlı mor bi model vardı, katalogta yok, yeni modelmiş. onu çok beğenmiştim model olarak ama rengini beğenmemiştim, hediye paketi gibi gelmişti sanki bana
ewet tatlım bu modeli ben de beğenmiştim. bir de janjanlı mor bi model vardı, katalogta yok, yeni modelmiş. onu çok beğenmiştim model olarak ama rengini beğenmemiştim, hediye paketi gibi gelmişti sanki bana
çok hoş bence seninki çiğdemcim, güle güle giy inşallah tatlım
benim de nişanlığım hazır gibi canım, rengi nar çiçeği, çok beğendim ben de, bitmek üzere, 10 gün içinde teslim alırım heralde, cumartesi 2. provam var, çok güzel oldu yaa maşallahhhcok tesekkur ederım cnm gusel cumlelerınız ınan yuregıme su serptı cok saol....daha gusellerı senın olsun ıns
benim de nişanlığım hazır gibi canım, rengi nar çiçeği, çok beğendim ben de, bitmek üzere, 10 gün içinde teslim alırım heralde, cumartesi 2. provam var, çok güzel oldu yaa maşallahhh
inşallah nişanım da çok güzel olur...
Aminnn, inşallahhresımlerını koyarsın artık tatlım sen nereye dıktırıyosun merak ettım.ınsallah gonlunden gecen hersey olur cnm
Bak canım rengi böyle, ama göğsünde böyle taşlar yok ama göğsünden beline doğru kavisli bir şekilde taşlı bir kupon iniyor...
Etekleri de mendil eteğe benziyor, ama o kadar dik değil, zikzak bi şekilde iniyor tüller... öyle bişey işte, pek alatamadım ama(gelinlik resmindekine benziyor etekleri)
Eki Görüntüle 263344 Eki Görüntüle 263345
inşallah canım benim, sağolcok guseldır emınım cnm gule gule mutlu mutlu gıy tatlım :)))
ayy karıştırma şekerimm sen giyiceksin onlar değil hiç utanmaben gecelik takımı beğendim internette, benimkine gösterdim sonuçta ileride ben bunu onun için giyeceğim onunda beğenmesi önemli çok beğendi sonra anneme gösterdim bunu alacağım diye kimseyi karıştırtmadım gittik boynerden aldık alışveriş günü
bu arada aldığım geceliğinde modelini ekliyim belki fikir olurcanım sakın 6 lı takımlardan alma. bazıları var ki hiç estetik değiller. çuval gibiler mübarek bence adamları kendimizden soğutmak istediğimiz zaman o takımları giymeliyiz muhahah
ben 3 parça gecelik-sabahlık-tanga bi takım aldım. birde şortlu bi takım aldım. (yeşil değil pembesi)
tatlım ben de pahalı deyince onu alalım diyemedim, başka yerlere gittik baktık önce, dolaştık fln.. ama ben beğenmedim tabi. kayınvalidem de hadi senin beğeindiğin yere gidelim kızım dedi, gittik ve karar verdik, şimdi dikiliyor, hatta bitmek üzereama sözlüm de sağolsun hiç problem çıkarmadı çarşıda. belkide tlfda pahalı dediğine de pişman olmuştur.
biz kolkola girip oraya gitcez, bu güzel dedik, annelerimiz de sadece tamam dediler.. böylelikle ikimizin kıyafetlerini hallettik canım
aynen öyle canım
iç çamaşırı alırken de rahat ol canım, inan ki onlar da senin utanacağını hesaba katıp fazla işin içine girmezler, rahat ol.. onlar da kadın,onlar da gelin oldu, halden anlarlar
tatlımmm aaysirada ben de 2 modeli çok beğendim.. ama aysira modellerde pek değişiklik yapmıyor. askı takmak, fiyonk takıp çıkarmak gibi ufak tefek şeyler haricinde modellerde oynamıyor canım... ama inşallah istediğin gibi olur
bir de hangi modeli beğendiğini, kod numarasını ya da fotosunu koyarsan sevinirim.. ben de benim beğendiğimin kod numarasını yazarım birazdan
boşver sen ayıcıklı pijamaları canım yaa, onlarla ömür mü geçer
bide kızlar sizden fikir isteyeceğim :26:
biz dün annemle ön bilgi olsun diye nişanlık kıyafetere baktık hatta denedim bi sürü
bi markada krem rengi abiye çok ama çok yakıştı ama renk olarak daha farklı canlı renkler olsun istiyorum
nar çiçeği şu an kafamda fakat nar çiçeği abiyelerde de hiç kafama uyan bi model yok.
dün içime çok sinen bi model giydim onu ekliyorum şimdi.rengide normalde çok sevdiğim bi renk fakat nişan için çok mu koyu sizce?
ve modelinide yorumlarsanız sevnirim
yalnız tam net çıkmamış,çünkü pc de resim boyutu çok büyük olduğundan kabul etmedi eklerken,bende tekrardan bilgisayardan cep telle gene çekip attım
canım sana ne yakıştıysa sen neyi beğendiysen o giyilir nişanda... ki bence çok güzel bir elbise hem model hem renk olarak, ben beğendim wallabide kızlar sizden fikir isteyeceğim :26:
biz dün annemle ön bilgi olsun diye nişanlık kıyafetere baktık hatta denedim bi sürü
bi markada krem rengi abiye çok ama çok yakıştı ama renk olarak daha farklı canlı renkler olsun istiyorum
nar çiçeği şu an kafamda fakat nar çiçeği abiyelerde de hiç kafama uyan bi model yok.
dün içime çok sinen bi model giydim onu ekliyorum şimdi.rengide normalde çok sevdiğim bi renk fakat nişan için çok mu koyu sizce?
ve modelinide yorumlarsanız sevnirim
Eki Görüntüle 263459
yalnız tam net çıkmamış,çünkü pc de resim boyutu çok büyük olduğundan kabul etmedi eklerken,bende tekrardan bilgisayardan cep telle gene çekip attım
bence de, nişan için koyu bie bişi yoktur, katılıyorum sana şekerimcanım "nişan için koyu" diye bir tabir yok. Siyah bile giyiyorlarsen içine sinen en çok beğendiğin elbiseyi al.
bu senenin moda renklerini ilan ediyorum kızlar hazır olunbayılıyorum bu adamın elbiselerine
sonbahar-kış
fotograf olarak bakmak için tıklayın
defile olarak izlemek için tıklayın
sayfanın altındaki cetvel gibi çizgilere tıklayarak bir sonraki modele geçiş yapabilirsiniz.
Kılarr benn artık nişanlıyımmm,,, çok mutluuu ve huzurluyumm herşey güzel geçtii darısıı başınızaaa
Kızlar meraklarınız ve sorularınız varsa seve seve allah yardımcınız olsunn
tatlım hayırlı olsunnnn, telaşeleri atlattın demekkk, darısı başımıza artıkKılarr benn artık nişanlıyımmm,,, çok mutluuu ve huzurluyumm herşey güzel geçtii darısıı başınızaaa
Kılarr benn artık nişanlıyımmm,,, çok mutluuu ve huzurluyumm herşey güzel geçtii darısıı başınızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?