Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin banada yardımlarını bekliyorum tesettür konusunda
kınamda bende saçlarımı yaptırcağım canım

amin canımm
bu konuyu özelden konuşalım istersen buranın konusunu değiştirmeyelim canım
özelden duygularını yaz bana cesaret edemiyon galiba hepsini yaz tek tek cevaplıcam
çünkü bende aynı senin hissettiklerini hissetiyodum ama nasıl adım attım özelden yazayım istersen buarada benim kapanmama da burdan bir abla desetk olmuştu onun da payı var diyebilirim...
sende saçını yaptırıcan demek kına da
ah ah herşeyi hesap etmişiz inşallah o günler de gelir canım...
keşke daha yakın olsaydı da bu modeli yazıcıdan çıkarıp kuaföre götürüdüm vala
ama şuanda hiç gerek yok malesef

canım bende ondan korkuyorum yaa
saç falan öle yada böle halloluyor ama
kuaförün eli tesettüre yatkınmı yamuk mu yapar nasıl yapar bilemiyoruz
bende şimdiden onun derdine düştüm
ben bi toik açtım nişanlanacak tesettürlü kızlar diye orada bikaç tesettür nişan başı var muhteşem
gel bak oraya
beğenirsen yazıcıdan çıkar aynen bunu istiyorum de
çünkü hedef kafada belli olunca kuaföründe işi kolaylaşır ben öle düşünüyorum canım

hangi sehirdesin canim ? Ankaradaysan bi kac yer önerebilirim bende kapaliyim cok iyi bi yer buldum nisan icin simdiden kinadaki sac modelimide sectim yalniz degilsiniz bende varim

evet evet öyle yerlere bende güvenmiyorum bedava diye basite kaçıyorlar, bi kere olacak kimse kusura bakmasın öyle bedava falan uğraşamam

Kıslarr benimde nasipsee eylülde sözümm, ne alemdesinizz salonalrınız, nişanlıkalrınız, davetiyeriniz hazırmııı ???

kızlar merhaba ben istanbuldayım. sözlüyüm eylülde nişanım olacak salon tutuldu.. nişanlık filan hafiften bakıyorum çeyizlik birseyler alıyoruz. bohçayla ilgili henüz birsey yok daha öyle işte...

Kıslarr benimde nasipsee eylülde sözümm, ne alemdesinizz salonalrınız, nişanlıkalrınız, davetiyeriniz hazırmııı ???

slm cnm sozluyum ben nısan aralıkta allah kısmet ederse salonu tuttuk bakalım nısanlıklarada bakmaya basladım kafamda fıkır olussun dıe ama baktıkca kafam karısıyor

kızlar merhaba ben istanbuldayım. sözlüyüm eylülde nişanım olacak salon tutuldu.. nişanlık filan hafiften bakıyorum çeyizlik birseyler alıyoruz. bohçayla ilgili henüz birsey yok daha öyle işte...

slm cnm sozluyum ben nısan aralıkta allah kısmet ederse salonu tuttuk bakalım nısanlıklarada bakmaya basladım kafamda fıkır olussun dıe ama baktıkca kafam karısıyor

Ayy ne kadar akıllıca davranmışsınız yaa ben hala salon bulamadım eylüll full çekiyo napcam ben yaaa
Salon bakarken yol üstünde bulduğum fotoculara, gelinlikçilerede uğruyorum, cidi ciddi bu ay sonuna kadar nişanlığıda halletme düşüncesindeyim.
Sözde elbisede telaş olmuştum, nişanda da olsun istemiyoruum. Davetiye beğendim o hazır sayılır. Bohça içinn liste yaptım hergün yine aklıma bişiler geldikçe yazıyorum. Durum bu aşamada işte :87:

bnm sozumde cok telasa gelmıstı cnm ya ortada bısı yokken aılelere bırden pat dıe ısteme soz alısverıs cıkarıverdık topu topu 10 gun ıcınde ol hepsı ve o sıra benım okul sınavlar falan vardı harap olmustum hıc bısı tam ıstedıgım gıbı degıldı ama herseye ragmen herkez hayran kalmıstı sozume o ayrı bı konu bızde nısanı ocak sonu subat bası tuttuk eylul ekım ıstedık ama yer bulamadık malesef aralık ayına kaldı kıyafet konusundada kafamda hazırladıgım bısı vardı ama her gecen gun cok karısıyorum öle mı böle mı dıe kendımı yıyıyorum. bende senın gıbı verılıcek herkesın lıstesını yaptım aklıma geldıkce yazıyorum yazdıkca bohca lıstesı uzayıp gıdyor sonunu gorememekten korkuyorum

mayıs ayının başında tuttuk biz o da sansıma biri iptal ettirmiş öyle oldu. sen çok geç kalmıssın.. sözde benimde çok telaşlı olmustu çünkü sözlümde 1,5 yıldır ayrıydık ama görüşüyorduk bir gün pat diye evlenmek istediğini söyledi ne oldugunu anlayamadan 1 hafta içinde hersey oldu tamda sınav dönemimdi. şimdi bir ay oldu bugün sözleneli. .

Son düzenleme:

:) aynı kaderi paylaşmışız benimde çok aceleye geldi ne oldugunu anlayamadım birden bire ama herşeye ragmen çok çok güzeldi nişan gibiydi allah bozmasın inşallah.. amin..

Bencede kıslarr eylüle şurda 3 ay kalmışş ne durumdasınızz ses sedaa yokkk
yer tuttunuzmuu
davetiye bastınızmı
nişanlık aldınızmı
bohça yaptınızmı
:111::111::100:

kizlar hadi bakem birazda balayindan bahsedelim kapali arkadaslar nereye gitcek acik arkadaslarimiz nereye gitcek ? cümleten nereye gitcez herkese fikir olur :) ???

merhaba kızlar,
bnde eylül gibi nişanlanacağım daha hiçbir hazırlığım yok.nişan yeri bulsam hazırlanacağım da :)
istanbulda olupta tavsiyesi olan varmı mekanla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…