- 29 Kasım 2021
- 109
- 25
- 18
- 36
Merhaba canım benim hafif agrilar var batmalar oluyor bel ağrısı ..inşallah tutunmustur ilaçta etki yapıyor ..Perşembe kan verecegim...hep dualar ediyorum ...bende siz gibi bu tarz şeyler yaşadım zaten aramızda bir gün kadar var..hadi insallahh mutlu haberler alalım
Insallah az kaldi burdan haberleşelim sonuclariMerhaba canım benim hafif agrilar var batmalar oluyor bel ağrısı ..inşallah tutunmustur ilaçta etki yapıyor ..Perşembe kan verecegim...hep dualar ediyorum ...bende siz gibi bu tarz şeyler yaşadım zaten aramızda bir gün kadar var..hadi insallahh mutlu haberler alalım
Aminn canim insallahh haberleselimInsallah az kaldi burdan haberleşelim sonuclari
Bende de aynı kasık ağrısı ara ara giren bel ağrısı ve göğüs ağrısı var. Psikolojik mi bilemiyorum ama göğüs uçlarım belirginleşti. Ben asilama bin 8. Gününde kan vermiştim negatif çıkmıştı. Ama her yerde 8. Günde belli olmaz yazıyor o yüzden hala umutluyum. Perşembe günü kan vereceğim bakalım hayırlısı hepimiz için
Benim de göğüs ucum belirginlesti ve göğsümün heryeri ağrıyor. Regl sancisi cekiyorum ara ara. Sen şuan asilamanin kaçıncı gunundesin peki yani test ne zaman yapacaksın tekrardanBende de aynı kasık ağrısı ara ara giren bel ağrısı ve göğüs ağrısı var. Psikolojik mi bilemiyorum ama göğüs uçlarım belirginleşti. Ben asilama bin 8. Gününde kan vermiştim negatif çıkmıştı. Ama her yerde 8. Günde belli olmaz yazıyor o yüzden hala umutluyum. Perşembe günü kan vereceğim bakalım hayırlısı hepimiz için
Hemen umutsuzluğa kapılma kız hayırlısı deBende 12 Ekim'de asilama oldum. İlk günden beri kasık ağrım bel ağrım var. Ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor. Dün ağrılardan şüphelenip acile gittim. Bende pcos var geriden gelen yumurtaların büyüdüğünü onun ağrı yaptığını ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi. Beta HCG verdim negatif çıktı. Daha erken dediler ama moralim çok bozukbenimle aynı şeyi yaşayan var mı ?
Merhaba canım sonucu öğrenmişsinizdir inşallah tutmuşturKızlar Selamünaleyküm ;
Bugün aşılamamın aşılama gününü saymazsak 12. Günü sizlerin kaçıncı günü ne gibi belirtileriniz oluyor
Benim belirtilerim ; Aşilamadan 2 3 gün sonra başladı
Göğüs ucu hassasiyeti göğüs damar belirginleşmesi
Adet krapları
Kasık ağrıları
Baş ağrısı
Hafif sırt ve bel ağrısı
Çok çok hafif mide bulantısı
Gaz sorunu
Vücut ısı yüksekliği
Yok canım tutmadı malesefMe
Merhaba canım sonucu öğrenmişsinizdir inşallah tutmuşturBenimde aşılamada 4. Günüm aynı belirtiler bende de var
Ovitrelle vurulmuşmuydnuzYok canım tutmadı malesef
Evet canımOvitrelle vurulmuşmuydnuz
Denizkumsal iyimisin?İnşallahbenim durumum biraz karışık ama gonal f kullandım ben 8 gün kadar. Sol kasigimda hep agri vardı hatta doktora kist mi var öyle ağrıyor dediğimde yok demişti. Sonra doktorum şehir dışına çıkmış asistanı baktı hep 26mm solda sağda 19 falan dediğini duydum doktora. Yani yumurta çok büyümüş ve muhtemelen kist oldu orda. Aşılama yapıldı hala orda ağrım var. En kötüsü de dün asilamadan sonra eve gelirken eşimle kavga ettik çok ağladım tutamadım kendimi. Stres varsa zaten tutmaz cocuk. Canim okadar sıkıldı ki aşırı duygusal oldum herseye ağlar oldum okadar uğraştım çabaladım boşa gitti gibi hissediyorum. Eşime de çok kızgınım ve kırgınım. Bilemiyorum belki de olmaması hayırlı belki de bu evliliğin sonu kötüye gidiyor hicbirsey bilmiyorum...
Canım olmadı malesef kist oluştuğu için bu ay bekliyorum önümüzdeki ay tekrar yaptiracagimDenizkumsal iyimisin?
Hayırlısı artik canim ya.Canım olmadı malesef kist oluştuğu için bu ay bekliyorum önümüzdeki ay tekrar yaptiracagim
Evet çok normal iğnelerin etkisi bide Progestan kullanıyor musun ondan dolayıda oluyormuş benim de 1. Aşılamam ilk bi hafta çok sancılı geçmişti.Merhaba arkadaşlar31 ekimde aşılama yaptırdım. Sol yumurtalık 16 mm di sağda da vardı. Aşılamadan sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı birde akıntım oldu ki bunlar normalmiş zaten ama bugün sabahtan beri sol yumurtalığım batıyor daha çok sızlama gibi sanki ve regl öncesi gibi ağrılarım var daha reglime 10 gün var zaten 15 gün sonra kan ver dediler. Normal mi bu regl sancısı gibi ağrı var mı başına gelen
Evet fitil olarak kullanıyorum. Böyle sancı olunca da korkuyor insan tutmadı mı tuttu mu off zor bir süreç ya vallaEvet çok normal iğnelerin etkisi bide Progestan kullanıyor musun ondan dolayıda oluyormuş benim de 1. Aşılamam ilk bi hafta çok sancılı geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?