Kimse yok mu kızlar cvp verecekKızlar Selamünaleyküm ;
Bugün aşılamamın aşılama gününü saymazsak 12. Günü sizlerin kaçıncı günü ne gibi belirtileriniz oluyor
Benim belirtilerim ; Aşilamadan 2 3 gün sonra başladı
Göğüs ucu hassasiyeti göğüs damar belirginleşmesi
Adet krapları
Kasık ağrıları
Baş ağrısı
Hafif sırt ve bel ağrısı
Çok çok hafif mide bulantısı
Gaz sorunu
Vücut ısı yüksekliği
Aynı gündeyiz 13.de doktor randevum var ozamana kadar test yapmicam.2.asilamam sizin?Kızlar Selamünaleyküm ;
Bugün aşılamamın aşılama gününü saymazsak 12. Günü sizlerin kaçıncı günü ne gibi belirtileriniz oluyor
Benim belirtilerim ; Aşilamadan 2 3 gün sonra başladı
Göğüs ucu hassasiyeti göğüs damar belirginleşmesi
Adet krapları
Kasık ağrıları
Baş ağrısı
Hafif sırt ve bel ağrısı
Çok çok hafif mide bulantısı
Gaz sorunu
Vücut ısı yüksekliği
Canim aleykümselam. Soylediklerinin hepsi bende de oldu ama piskolojiktir diye takmıyorumKimse yok mu kızlar cvp verecek
İnşallah psikolojik değildirCanim aleykümselam. Soylediklerinin hepsi bende de oldu ama piskolojiktir diye takmıyorum
Benimde 2. Aşılamam ilki 5+2 de düşük olduAynı gündeyiz 13.de doktor randevum var ozamana kadar test yapmicam.2.asilamam sizin?
Canım sonuç ne olduAynı gündeyiz 13.de doktor randevum var ozamana kadar test yapmicam.2.asilamam sizin?
Ben test yapmadim kuzum 13 nde perşembe günü doktor kontrolum var kan testi yapilcakCanım sonuç ne oldu
Düşük icin cok uzuldum rabbim hayirlisini versin. Benim hic olmadi kuzum 2 senelik evliyim hic korunmadim. Hic bir problemimiz yok esiminde benimde. Allaha teslimiyetimiz bu saatten sonraBenimde 2. Aşılamam ilki 5+2 de düşük oldu
Sen test yaptin miCanım sonuç ne oldu
Yok canım bende yapmadımSen test yaptin mi
Tamam haberleselim yineYok canım bende yapmadım
Tamam canımTamam haberleselim yine
Benimde bugun 14.günum ve bende de üşüme ler oldu. İlk zamanlar ateslenme oldu. Herkesde farklılık gosterebilir. Beklicez canimSelaaammmmm... Benim gibi aşılamada 5. Günü olan varmı? Ben de dün ve bugün üşüme var.. hiç okuduklarimda üşüme yazan yok.. aksine vücut ısısı artışı yazılmış
Peki normalde 14.gun test yapılabilir deniliyor sonuç için yapmadınız mı?Benimde bugun 14.günum ve bende de üşüme ler oldu. İlk zamanlar ateslenme oldu. Herkesde farklılık gosterebilir. Beklicez canim
Bendede var canım benim bugün 14. GünümSelaaammmmm... Benim gibi aşılamada 5. Günü olan varmı? Ben de dün ve bugün üşüme var.. hiç okuduklarimda üşüme yazan yok.. aksine vücut ısısı artışı yazılmış
Hayır yapmadım ama pek umutlu degilimPeki normalde 14.gun test yapılabilir deniliyor sonuç için yapmadınız mı?
Canim hemsirem yapma kesin sonuc cikmaz dedi bende kendimi zor tutuyorum ama 2.asilama olunca daha sabirli oluyor insan. Yarin kontrolum dualarini bekliyorumPeki normalde 14.gun test yapılabilir deniliyor sonuç için yapmadınız mı?
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallahCanim hemsirem yapma kesin sonuc cikmaz dedi bende kendimi zor tutuyorum ama 2.asilama olunca daha sabirli oluyor insan. Yarin kontrolum dualarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?