Teşekkür ediyorum zaten beğendiğim gelinlik 6800 kiralamaya gerek bile yok o zaman bir de vücuduma oturmayacak vs.Ama üzerinize göre ayarlarlar ek ücret alırlar. Bir de eğer kolay beğenmeyen biriyseniz tavsiyem gelinliğinizi 2 ay kadar önce alın
Bu sene gelinlik fiyatları hep böyle maalesefTeşekkür ediyorum zaten beğendiğim gelinlik 6800 kiralamaya gerek bile yok o zaman bir de vücuduma oturmayacak vs.
Kiralik ucuzdur diye düşünmüştüm ben ama pahaliymis o daBu sene gelinlik fiyatları hep böyle maalesef
Gereksiz pahalı bana göre bu dönemde saçma paralar vermeye gerek yok :)Aysirada gelinlik kiralama mevcut
Tercih meselesi tabi ben düğüne saçma para dökeceğime istediğim gelinliği almayı tercih ettim. :)Gereksiz pahalı bana göre bu dönemde saçma paralar vermeye gerek yok :)
Ben yatırım için satın aldım. Kiralamak isteyen oluyor. Kuru temizlemede şuan kiralık birine vereceğim. Benim arkadaşım 4 kez kiralattı gelinliğini çok iyi para getiriyor evime harcıyorum :)Gereksiz pahalı bana göre bu dönemde saçma paralar vermeye gerek yok :)
Gelinliğin özel olduğunu düşünüyorum sizin kendi tercihiniz. Allah bereket versin ne diyeyimBen yatırım için satın aldım. Kiralamak isteyen oluyor. Kuru temizlemede şuan kiralık birine vereceğim. Benim arkadaşım 4 kez kiralattı gelinliğini çok iyi para getiriyor evime harcıyorum :)
Satın almayıp kiralayınca da başkasının giydiği gelinliği giymiş oluyorsunuz aynı şeyGelinliğin özel olduğunu düşünüyorum sizin kendi tercihiniz. Allah bereket versin ne diyeyim
Sizi aydınlatmak için söyleyeyim Kiraladigim gelinlik benim için dikildi ve ilk ben giyiyorum sonrasında firmaya iade edeceğim ve sizin gelinliğinizi kiraladiginiz gibi başka gelinler giyecek rica ederimSatın almayıp kiralayınca da başkasının giydiği gelinliği giymiş oluyorsunuz aynı şeyteşekkürler
O zaman sizin adınıza sevindimSizi aydınlatmak için söyleyeyim Kiraladigim gelinlik benim için dikildi ve ilk ben giyiyorum sonrasında firmaya iade edeceğim ve sizin gelinliğinizi kiraladiginiz gibi başka gelinler giyecek rica ederim