- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
Valla altın konusundada bizimkilerde götürdü altının yükselmesi getirmeyecekleri anlamina gelmemeli. İadei ziyaret yapılmalı usul bu şekildeAynen öyle, luppo alan dayıyı yerin dibine sokanlar bodrumda çeşmede köpük partilerinde şu an. Altın da yükseldi başladılar düğünler iptal olsun. Her gün fırt fırt geziyorlar her yerdeler ama düğüne gelince covid var.
bence fikir güzelmiş valla tuttum ben
Benim de tüm ümitlerim o şekildeValla altın konusundada bizimkilerde götürdü altının yükselmesi getirmeyecekleri anlamina gelmemeli. İadei ziyaret yapılmalı usul bu şekilde
Altın alım gücü orta gelirliyi hep zorladı ki bizler nasıl biriktirip insanlara yaptıysak karşıdan da beklerim biz yaparken şelale gibi para akmıyodu sonuçtaValla altın konusundada bizimkilerde götürdü altının yükselmesi getirmeyecekleri anlamina gelmemeli. İadei ziyaret yapılmalı usul bu şekilde
Biz seneye erteledik nikah için salona bir sürü para vermiş olacağız yoksa ayrıca paraları da iade etmiyorlarKısacası herşey yine iptal. Kızlar bekleyecek misiniz ne yapacaksiniz
Kiralayabilirsiniz benim gelinliğin Aysiradan. İsterseniz kiralama seçeneği de mevcut. Ben satın aldım ama kira da vardıAysira gelinlik kiralamiyor mu acaba. Bende gelinliğimi oradan istiyorum ama kiralık :)
Bende yeni evlendim. Mobilya konusunda öncelikle size tavsiyem bir tarz belirlemeniz. Tarzınızı belirlemeniz hangi markalara bakmanız gerektiğini de kolayca bulabilirsiniz. Ben modern bohem stilini çok sevdiğim için mobilya seçmek çok kolay oldu. Hangi markaları eklemem gerektiğini nerede neyi bulacağım çözebildimNe kadar uygun mesela? Ya bi de ben hiçbir şeyi beğenemeyecek gibi hissediyorum
Aysirada gelinlik kiralama mevcutBildiğim kadarıyla kiralamiyor. Ben Avcılar'da daha uygun ve daha güzel bir gelinlik buldum :) aysira tamamen markasını satıyor bence gereksiz pahali.
Ev falan hazır mıydı. Bir sene öyle mi kalacakBiz seneye erteledik nikah için salona bir sürü para vermiş olacağız yoksa ayrıca paraları da iade etmiyorlar
Bu gelinlik kiralama nasil oluyor? Üzerime gore ayarlayamazlar herhalde benim boyum kısa mesela boy sikinti olur muhtemelen degil mi.Aysirada gelinlik kiralama mevcut
Benim kız kardeşimde çok yakın zamanda evlendi o kiraladı. Boyu da kısadır ama bazen satan mağaza kiralık olduğu için boyunu kısaltmıyor bazen de sizin beğendiğiniz gelinliğin modeli boyunun kısaltılmasına müsait olmuyor. Kiralık gelinliklerde de oynamalar yapıyorlar ama. Mesela kardeşim bazı transparan yerleri kapattırdı. Bu firmaya bağlı bir durum. Kiralıyorsunuz onlar şartlarını söylüyor işte yırtık, çıkmayan leke vs gibi onarılamayan durumlarda gelinliğin kiralık değil satılık fiyatını isteyebiliyorlar. Kardeşim kiralarken 5500 tl ödedi. Eğer gelinlikte hasarla geri iade etseydi satılık fiyatını 1500 daha ödeyeceklerdi.Bu gelinlik kiralama nasil oluyor? Üzerime gore ayarlayamazlar herhalde benim boyum kısa mesela boy sikinti olur muhtemelen degil mi.
Ama üzerinize göre ayarlarlar ek ücret alırlar. Bir de eğer kolay beğenmeyen biriyseniz tavsiyem gelinliğinizi 2 ay kadar önce alınBu gelinlik kiralama nasil oluyor? Üzerime gore ayarlayamazlar herhalde benim boyum kısa mesela boy sikinti olur muhtemelen degil mi.
Ben bilerek satın aldım. Temizletip kiralatacağım.Bu gelinlik kiralama nasil oluyor? Üzerime gore ayarlayamazlar herhalde benim boyum kısa mesela boy sikinti olur muhtemelen degil mi.