Eylül-Ekim 2020 Gelinleri Buraya 🙋‍♀️🧿

Valla altın konusundada bizimkilerde götürdü altının yükselmesi getirmeyecekleri anlamina gelmemeli. İadei ziyaret yapılmalı usul bu şekilde

Valla altın konusundada bizimkilerde götürdü altının yükselmesi getirmeyecekleri anlamina gelmemeli. İadei ziyaret yapılmalı usul bu şekilde
Altın alım gücü orta gelirliyi hep zorladı ki bizler nasıl biriktirip insanlara yaptıysak karşıdan da beklerim biz yaparken şelale gibi para akmıyodu sonuçta

Anlamadığım şey 14 ilde yasak varsa tamamen yasak olsun cafeler lokantalar tatil yerleri ,bitek düğün mü yani pes

Kızlar benim nikahın Ekim sonu inşallah. Bırakın düğünü nikaha yasak gelir mi diye bile korkuyorum.

Merhabalar ben de katılayım araniza 4 ekime gün aldim. Acik havada yapılacak nikah sadece soguk olur mu diye korkuyorum biraz. Sizce nasıl olur?

Aysira gelinlik kiralamiyor mu acaba. Bende gelinliğimi oradan istiyorum ama kiralık :)
Kiralayabilirsiniz benim gelinliğin Aysiradan. İsterseniz kiralama seçeneği de mevcut. Ben satın aldım ama kira da vardı

Ne kadar uygun mesela? Ya bi de ben hiçbir şeyi beğenemeyecek gibi hissediyorum
Bende yeni evlendim. Mobilya konusunda öncelikle size tavsiyem bir tarz belirlemeniz. Tarzınızı belirlemeniz hangi markalara bakmanız gerektiğini de kolayca bulabilirsiniz. Ben modern bohem stilini çok sevdiğim için mobilya seçmek çok kolay oldu. Hangi markaları eklemem gerektiğini nerede neyi bulacağım çözebildim

Bildiğim kadarıyla kiralamiyor. Ben Avcılar'da daha uygun ve daha güzel bir gelinlik buldum :) aysira tamamen markasını satıyor bence gereksiz pahali.
Aysirada gelinlik kiralama mevcut

Nasıl olacak şimdi bu düğün olayları? Nikahımı da önceden yaptım. Yapmamış olsam gelinlik giyer nikah yapardım. Şimdi gelinliğim hazır bekliyorum öyle? Hadi dans felan olmadı diyelim 1 saat icin farklı bir alternatifiniz var mı?

Bu gelinlik kiralama nasil oluyor? Üzerime gore ayarlayamazlar herhalde benim boyum kısa mesela boy sikinti olur muhtemelen degil mi.
Benim kız kardeşimde çok yakın zamanda evlendi o kiraladı. Boyu da kısadır ama bazen satan mağaza kiralık olduğu için boyunu kısaltmıyor bazen de sizin beğendiğiniz gelinliğin modeli boyunun kısaltılmasına müsait olmuyor. Kiralık gelinliklerde de oynamalar yapıyorlar ama. Mesela kardeşim bazı transparan yerleri kapattırdı. Bu firmaya bağlı bir durum. Kiralıyorsunuz onlar şartlarını söylüyor işte yırtık, çıkmayan leke vs gibi onarılamayan durumlarda gelinliğin kiralık değil satılık fiyatını isteyebiliyorlar. Kardeşim kiralarken 5500 tl ödedi. Eğer gelinlikte hasarla geri iade etseydi satılık fiyatını 1500 daha ödeyeceklerdi.

Bu gelinlik kiralama nasil oluyor? Üzerime gore ayarlayamazlar herhalde benim boyum kısa mesela boy sikinti olur muhtemelen degil mi.
Ama üzerinize göre ayarlarlar ek ücret alırlar. Bir de eğer kolay beğenmeyen biriyseniz tavsiyem gelinliğinizi 2 ay kadar önce alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…