Eylül-Ekim 2020 Gelinleri Buraya 🙋‍♀️🧿

ada_elif

Kul kurar, kader gülermiş..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
180
151
Selam kızlar, yıllar önce başlayan onca kaderin kötü cilvesinden sonra turnayı yakaladım derken bu sene de Corona cilvesine tutulmam şans olmasa gerek
Ve ben hala umutluyum bu seneki düğünlerden. 3 ekime kadar başka bi olay olmazsa inşallah bu sene evlenebileceğim. Hazırlıklara tam gaz devam ediyoruz bakalım kısmet artık. Sizler için bu süreçler nasıl işliyor. Nasıl olacak bu şartlarda düğünler alalım yorumlarınızı

Biz düğünden nikaha döndük kızlar hem maddi hem de manevi. Maddi olarak neredeyse yarısından bile az olacak, manevi olarak da artık oldu olacak derdimiz olmayacak diye düşündük.

Merhaba herkese benim de düğünüm 10 Eylül de olacak kısmetse. Salonumuz açık hava, kır düğünü olacak. Kına yapmayı düşünmüyorum. Belki yakın çevremle evde ufak bir kutlama yaparız. Bizim henüz sadece istememiz oldu, tam nişan yapmayı düşündüğümüz evrede vakalar artış gösterince aradaki prosedürleri atladık. Fakat kına da yapmayacağım için yine açık havada, az kişiyle en azından bir nişan töreni düzenlesem mi diye düşünüyorum çünkü organizasyonla bile anlaşmıştık içimde kaldı Ama durumlar böyleyken ve düğüne de az kalmışken gerek yok mu acaba diye de düşünüyorum kararsızım

Biz 10 Haziranda nikah yaptık kızlar. 10 Ekim'de düğün olacak. O zamana kadar ne olur bilmiyoruz zaman gösterecek.

Bence hiç gerek yok ama siz bilirsiniz

Merhaba kızlarrr. Bizimde 6 eylülde düğünümüz olacak yarı açık yarı kapalı bir salon. Hazırlıklarım çok yavaş ilerliyor mesela gelinliğim yok Baktığım tek yer var orasıda Aysira ve 6000 küsür para istiyor bence çok saçma birdaha giymeyeceğin gelinliğe o kadar para vermek. İnanılmaz kararsızım. İstanbulda şöyle hem güzel hem de uygun fiyatlı bir gelinlikçi yok mu acaba önerilerinizi beklemekteyimmm :)

Aysira gelinlik kiralamiyor mu acaba. Bende gelinliğimi oradan istiyorum ama kiralık :)

Aysira gelinlik kiralamiyor mu acaba. Bende gelinliğimi oradan istiyorum ama kiralık :)
Bildiğim kadarıyla kiralamiyor. Ben Avcılar'da daha uygun ve daha güzel bir gelinlik buldum :) aysira tamamen markasını satıyor bence gereksiz pahali.

Gelinlikte markaya takılmayın bence de normal gelinlikçiler de de çok güzel oluyor. Ben diktirdim mesela ve aşırı içime sindi yeter ki ne istediğinizi bilin. Bir de sizden önce tecrübe eden birileri illa vardır çevrenizde yönlendirebilir. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…