Bizim de sizin gibi oldu. Nasibimizde bu varmışBiz düğünden nikaha döndük kızlar hem maddi hem de manevi. Maddi olarak neredeyse yarısından bile az olacak, manevi olarak da artık oldu olacak derdimiz olmayacak diye düşündük.
Oldu değil aslında olacak 5 eylülde inşallahBizim de sizin gibi oldu. Nasibimizde bu varmış
Aynen öyle artık normale dönse bile o tarihe kadar nikah yaparım sanırım. Nasibimiz böyleymiş diyerek. Alakasız olacak ama nikahta ne dağıtmayı düşünüyorsunBizim de sizin gibi oldu. Nasibimizde bu varmış
Hiiç düşünmedim vallaAynen öyle artık normale dönse bile o tarihe kadar nikah yaparım sanırım. Nasibimiz böyleymiş diyerek. Alakasız olacak ama nikahta ne dağıtmayı düşünüyorsun
Bence hiç gerek yok ama siz bilirsinizMerhaba herkesebenim de düğünüm 10 Eylül de olacak kısmetse. Salonumuz açık hava, kır düğünü olacak. Kına yapmayı düşünmüyorum. Belki yakın çevremle evde ufak bir kutlama yaparız. Bizim henüz sadece istememiz oldu, tam nişan yapmayı düşündüğümüz evrede vakalar artış gösterince aradaki prosedürleri atladık. Fakat kına da yapmayacağım için yine açık havada, az kişiyle en azından bir nişan töreni düzenlesem mi diye düşünüyorum çünkü organizasyonla bile anlaşmıştık içimde kaldı Ama durumlar böyleyken ve düğüne de az kalmışken gerek yok mu acaba diye de düşünüyorum kararsızım
Aysira gelinlik kiralamiyor mu acaba. Bende gelinliğimi oradan istiyorum ama kiralık :)Merhaba kızlarrr. Bizimde 6 eylülde düğünümüz olacak yarı açık yarı kapalı bir salon. Hazırlıklarım çok yavaş ilerliyor mesela gelinliğim yokBaktığım tek yer var orasıda Aysira ve 6000 küsür para istiyor bence çok saçma birdaha giymeyeceğin gelinliğe o kadar para vermek. İnanılmaz kararsızım. İstanbulda şöyle hem güzel hem de uygun fiyatlı bir gelinlikçi yok mu acaba önerilerinizi beklemekteyimmm :)
Bildiğim kadarıyla kiralamiyor. Ben Avcılar'da daha uygun ve daha güzel bir gelinlik buldum :) aysira tamamen markasını satıyor bence gereksiz pahali.Aysira gelinlik kiralamiyor mu acaba. Bende gelinliğimi oradan istiyorum ama kiralık :)
Biz dogtastan aldık baya uyguna geldi. Dogtasin kaliteli oldugunu düşünüyorumKızlar mobilya konusunda karar verdiniz mi nereden seçtiniz?
Ne kadar uygun mesela? Ya bi de ben hiçbir şeyi beğenemeyecek gibi hissediyorumBiz dogtastan aldık baya uyguna geldi. Dogtasin kaliteli oldugunu düşünüyorum