Ev bulamamaktan daha o evreye geçemedikMerhaba hanımlaaarrr :) benim tek derdğm hangi beyaz eşya, nasıl mobilyadüğün falan bir şekilde olur, ne yaparsam yapayım tam anlamıyla tatmin olamam bu şartlarda zaten, bende evime odaklandım. Bir tencere setini alana kadar gözüm kanadı. Her şey hakkında iyi ve kötü yorumlar var, kafayı yemek üzereyim diyebilirim:) eşyaları ne yaptınız? Dinliyorum ❤
Canım merhaba benimde Eylül'de düğünüm olacak. Ev tuttuk beyaz eşyaları arcelikten aldık. Salon koltuk takımı yemek odası takımı ve yatak odasını Doğtaştan aldık. Halıları eskidji den Artemis halıdan sectik. Mutfak elektronik haricindeki tüm mutfak karaca takımlarından aldim. Elektronik daha bilindik markalardan aldım. Mesela supurgem Philips gibi. Aklına takılan bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırımMerhaba hanımlaaarrr :) benim tek derdğm hangi beyaz eşya, nasıl mobilyadüğün falan bir şekilde olur, ne yaparsam yapayım tam anlamıyla tatmin olamam bu şartlarda zaten, bende evime odaklandım. Bir tencere setini alana kadar gözüm kanadı. Her şey hakkında iyi ve kötü yorumlar var, kafayı yemek üzereyim diyebilirim:) eşyaları ne yaptınız? Dinliyorum ❤
Çeyiz için tüm eşyalarımı internetten aldım. 2 günde aldım hepsini. Tabii hala uğraşıyorum Trendyol sağolsun. Yanlış kişiye giden kargolar. Eksik gönderimler. Bir türlü tam anlamıyla alamadım 1 ay oldu. Çok pişmanım buradan aldığım için.Merhaba hanımlaaarrr :) benim tek derdğm hangi beyaz eşya, nasıl mobilyadüğün falan bir şekilde olur, ne yaparsam yapayım tam anlamıyla tatmin olamam bu şartlarda zaten, bende evime odaklandım. Bir tencere setini alana kadar gözüm kanadı. Her şey hakkında iyi ve kötü yorumlar var, kafayı yemek üzereyim diyebilirim:) eşyaları ne yaptınız? Dinliyorum ❤
Nisanda dagitmistim ben abajur mumluk herkes çok beğenmişti. Kına vevdugunde gerek yok bence. Kına için genç kızlara al kenarları sarı lirali mendil dağıtacağım ben. 20 tane aldım ondanda sadece oynayan kizlara :)Kızlar kınada magnet dağıtıcam , bi taraftan düğünde gerek yok diye düşünüyorum ama magnette tarih olarak kına tarihi yazıcak düğünden bi anı kalmıcak ,düğün için yaptırayım desem çok kalabalık olur yetmez diye ve o kadar masraf yapamıcam maddi olarak kendim yapıcağım için sizce sadece kınada dağıtmak nasıl olur
Canım selam kına mendillerini nereden aldın :)Nisanda dagitmistim ben abajur mumluk herkes çok beğenmişti. Kına vevdugunde gerek yok bence. Kına için genç kızlara al kenarları sarı lirali mendil dağıtacağım ben. 20 tane aldım ondanda sadece oynayan kizlara :)Eki Görüntüle 2668367
Kemeraltı ndan aldım. Nettede var ama pahalı biraz. 2.5 liraya aldım tanesini ben :)Canım selam kına mendillerini nereden aldın :)
MerhabaSelamlar kızlar, benim de 5 eylülde olacak kısmetse düğünüm. Bakalım nasıl olacak bu şartlar altında. Her şeyimiz tamam gibi bizim şu an bekleyişteyiz
Evet valla daha var daha var diyerek bir baktım azıcık kalmış :) Elimizden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki bu da bizim kısmetimizmiş umarım hepimiz kazasız belasız atlatalım mutlu yuvalarımızı kuralımMerhabaçok az kalmış herşey gönlünüzce olsun inşallah Şu an için dua edip bekleyeceğiz bu süreci en kolay şekilde atlatırız inşallah
Yaa benimde 6 Eylül'de heyecan dorukta :))Evet valla daha var daha var diyerek bir baktım azıcık kalmış :) Elimizden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki bu da bizim kısmetimizmiş umarım hepimiz kazasız belasız atlatalım mutlu yuvalarımızı kuralım
Hadi bakalım senin de azıcık kalmış inşallah hava da güzel olur mis gibi tadını çıkartırız açık havada benimki, seninki nasıl olacak? Düğün dernek işlerinden hiç haz etmeyen ben ufaktan bir heyecan içerisindeyim artıkYaa benimde 6 Eylül'de heyecan dorukta :))
İnşallah inşallahEvet valla daha var daha var diyerek bir baktım azıcık kalmış :) Elimizden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki bu da bizim kısmetimizmiş umarım hepimiz kazasız belasız atlatalım mutlu yuvalarımızı kuralım
Benimki de yarı açık yarı kapalı :) hepimizki çok güzel geçsinHadi bakalım senin de azıcık kalmış inşallah hava da güzel olur mis gibi tadını çıkartırız açık havada benimki, seninki nasıl olacak? Düğün dernek işlerinden hiç haz etmeyen ben ufaktan bir heyecan içerisindeyim artık
Şimdi babamla konuştuk da, Ankara ile konuşmuşlar Eylül ayı sıkıntılıymış tedbirleri sıkılaştıracaklarmış toplu eventler iptal olabilir filan dedi canım sıkıldı yaBenimki de yarı açık yarı kapalı :) hepimizki çok güzel geçsin ♥
Bizimkilerde korkuyor ya bundan ama davetiye falan bile bastırdık bende korkuyorum o kadar herşeyi ayarladım falan çok üzülürüm.Şimdi babamla konuştuk da, Ankara ile konuşmuşlar Eylül ayı sıkıntılıymış tedbirleri sıkılaştıracaklarmış toplu eventler iptal olabilir filan dedi canım sıkıldı ya ☹
valla ben de aynı durumdayım davetiyeleri dağıttık bile hatta, öyle olmasa cidden öne mi alsak diye bile düşündüm yani. Bu kadar her şeyi hazır ettikten sonra iptal olursa yıkılırım ciddenBizimkilerde korkuyor ya bundan ama davetiye falan bile bastırdık bende korkuyorum o kadar herşeyi ayarladım falan çok üzülürüm.
Umarım korktuğumuz olmaz. Herkes kendi önlemini almalı. Bu ara sosyal medyada çok fazla düğünler iptal olsun içerikli şeyler görüyorum. Bence bu bencilce ve tuzu kurular yazıyor. Umarım devletin aldığı önlemlerle de iptal edilmez. Bir sürü işsiz insan var bu dönemde insanları gözlemci olarak ise alabilir aile bakanlığı (bence güzel fikir) win win :))valla ben de aynı durumdayım davetiyeleri dağıttık bile hatta, öyle olmasa cidden öne mi alsak diye bile düşündüm yani. Bu kadar her şeyi hazır ettikten sonra iptal olursa yıkılırım cidden
Aynen öyle, luppo alan dayıyı yerin dibine sokanlar bodrumda çeşmede köpük partilerinde şu an. Altın da yükseldi başladılar düğünler iptal olsun. Her gün fırt fırt geziyorlar her yerdeler ama düğüne gelince covid var.Umarım korktuğumuz olmaz. Herkes kendi önlemini almalı. Bu ara sosyal medyada çok fazla düğünler iptal olsun içerikli şeyler görüyorum. Bence bu bencilce ve tuzu kurular yazıyor. Umarım devletin aldığı önlemlerle de iptal edilmez. Bir sürü işsiz insan var bu dönemde insanları gözlemci olarak ise alabilir aile bakanlığı (bence güzel fikir) win win :))