- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.941
Ah canim hatirliyorum ya Allah razi olsun insallah sendende guzel haberler aliriz tez vakitteBu ay sana dua etmistim hatta sende oyle deme ikimizin de olsun demistin dilek kapim acikmis valla cok sevindim :)
Insallah canim bakalim 4 5 gun daha bekliyeyimdeVar bence eminim bak görürsün bu ay hayırlı bi ayy
5 dk dan sonra guvenmeyin diyolar evet ama cizginin akmasi vs bi sey olmadığında ben yaniltici olmadigini düşünüyorum hani kontrol cizgisinde bozulma olsa sureden dolayi oyle dersin ama bozulma yok hcg aryisi yoksa nasil çıksın inşallah sonu güzel olur :)Ah canim hatirliyorum ya Allah razi olsun insallah sendende guzel haberler aliriz tez vakittebakalim ne kadar guvenilir test hic bilmiyorum hemen cikmadi cunku gerci bata cok var daha
Amin canim insallah erken test yaptigim icin pisman olmam kimyasal vs olmaz insallah ya da test yaniltici degildir.cunku bu ay ihtimal vermiyordum sadece hic gecmeyen gogus agrim var diger belirtileri gecen ay da yasadim5 dk dan sonra guvenmeyin diyolar evet ama cizginin akmasi vs bi sey olmadığında ben yaniltici olmadigini düşünüyorum hani kontrol cizgisinde bozulma olsa sureden dolayi oyle dersin ama bozulma yok hcg aryisi yoksa nasil çıksın inşallah sonu güzel olur :)
8 gun kala icin cok iyi. Alabilirsen ovulanin erken gebelk testinden al 4 gun kala falan onu yap cnm. O garanti . Gunler bize de gecmez simdi. Aman dikkat et agir kaldrma is yapma bugnler onemli
Cnm benm de normal ader belirtileri oldu baska bisey yoktu. Ovulasynlat kirmizi cikmasa ihtimal vermeyecektm de inan. Oyle buyuk belirti arama zatenAmin canim insallah erken test yaptigim icin pisman olmam kimyasal vs olmaz insallah ya da test yaniltici degildir.cunku bu ay ihtimal vermiyordum sadece hic gecmeyen gogus agrim var diger belirtileri gecen ay da yasadim
Ben hamileligimi gogus ucu agrisiyla anlamistim bi de akintim vardi baska da hicbi seyim yoktu adete bi kac gun kala da cok emindim hamile oldugumdan :) gebeligin ilk ve tek gostergesinin gogusler oldugunu düşünüyorum :)Amin canim insallah erken test yaptigim icin pisman olmam kimyasal vs olmaz insallah ya da test yaniltici degildir.cunku bu ay ihtimal vermiyordum sadece hic gecmeyen gogus agrim var diger belirtileri gecen ay da yasadim
Ayy var canım gördüm ayyy hadi insaAllahhh oyyy hadi inşallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah yaa çok sevindim canim
Ben hamileligimi gogus ucu agrisiyla anlamistim bi de akintim vardi baska da hicbi seyim yoktu adete bi kac gun kala da cok emindim hamile oldugumdan :) gebeligin ilk ve tek gostergesinin gogusler oldugunu düşünüyorum :)
Ayy var canım gördüm ayyy hadi insaAllahhh oyyy hadi inşallah kuzum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah yaa çok sevindim canim
Boyle sonradan hayalet cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen var mi acaba guvenmelimiyim bunu merak ediyorum
Dedim sana canim. Bu test değerin henüz 10-20 arası olduğunu söylüyor. Iki gün sonra daha da net olur. Sağlıkla olsun inşallah.Daha 8 gun var kizlar oylesine yapmistim. Erken yumurtladim ya belki cikar diye saat 8 gibi yaptim sonra cizgi hemen cikmayinca biraktim servise bindim cok sonra mi kac dk sonra cikti hic bilmiyorum
Ayyyyyyy çok çoook sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun
Amin canim insallah dedigin gibi yukselir bir kac guneDedim sana canim. Bu test değerin henüz 10-20 arası olduğunu söylüyor. Iki gün sonra daha da net olur. Sağlıkla olsun inşallah.
Geçmiş olsun. Kistler nasıl erimiş. ? Ne kullandın?Kizlar ben 2 ay aranizda yokum malesef bugun doktora gittm kistlerim erimis ama fsh ve lh bormonlarim asiri yuksek cikdi 2 ay dogum kontrol hpi verdi
Kizlar ben 2 ay aranizda yokum malesef bugun doktora gittm kistlerim erimis ama fsh ve lh bormonlarim asiri yuksek cikdi 2 ay dogum kontrol hpi verdi
Geçmiş olsun. Kistler nasıl erimiş. ? Ne kullandın?
Ya çok heyecanlandım inşallah vardırKizlar sabah test yaptim demistim ya simdi eve geldim cizgi var ay heyecan yaptim ya 5 dkdan sonra cikan cizgi guvenilir diyorlar benim saatler gecti ama simdiye kadar 10 tane test yaptiysam hic biri saatlerde gecse boyle olmamisti off umutlanmakta istiyorum ama bir yandan da korkuyorum fotoda cikarsa aticam guzel isik yok evde gun isiginda ceketim olmadi bakarsiniz yorum yaparsinizGazel2110 @kutuphanekedisi @YESIMBOZ M melekler-engelchen @hasretsinan65 ismetbeyinbiricikhanimi
Amin canim insallah. Bakalim bu hafta gecsin sonuc ne olacakYa çok heyecanlandım inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?