- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.741
Aaayy cildircam yaaa harikaaa!masallah kuzum beniiim tebrik ediyorum. Insallah saglikla devam etsiin. Ay kalbim pirpir :)) Umudum yok derken baaak minnacikbi can varmis icindee:) demek ki neymis belirti melirti hikaye.Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Yaa canim benim cok tesekkur ederim insallah guzel olur her sey :)Aaayy cildircam yaaa harikaaa!masallah kuzum beniiim tebrik ediyorum. Insallah saglikla devam etsiin. Ay kalbim pirpir :)) Umudum yok derken baaak minnacikbi can varmis icindee:) demek ki neymis belirti melirti hikaye.
Amin ins canım değerim katlanarak artar dua et sende hamis sin :)Ayyy kuzucum yaa valla icine dogmus ama böyle voltran olmaz tabi ki hadi bak sizi de bekliyorum innnnsaaallah sizler de guzel haberlerle gelirsiniz
Yaa ne guzel canim bak hamilesin :) Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin
Yuppi sende hamilesin. Gözün aydınKızlar kan verdim 1 saat önce simdi öğrendim sonucumu 49.8 çıkmış
Ne oluyor bu ay :) patron cildirdiKızlar kan verdim 1 saat önce simdi öğrendim sonucumu 49.8 çıkmış
ay canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebeğiniKızlar kan verdim 1 saat önce simdi öğrendim sonucumu 49.8 çıkmış
bebekler patır patır dökülüyor Yüce Rabbim inşallah bize de nasip ederNe oluyor bu ay :) patron cildirdi
Amin canım. İnşallah darısı sizlere olsunay canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini
Amin cnm sizin de haberlerinizi alirz da sewincimz tam olur insallh ALlahim dualarimizi kabul etsin. Aminnbebekler patır patır dökülüyor Yüce Rabbim inşallah bize de nasip eder
Ne oluyor bu ay :) patron cildirdi
Bat dasimmmm hayırlı olsunnn bebisnnn...haydi darisi başımıza....Bende sabah test yapayım diyorum.tabi gece adet olmazsam isemmAmin cnm sizin de haberlerinizi alirz da sewincimz tam olur insallh ALlahim dualarimizi kabul etsin. Aminn
Cnm sabah yap ilk idrarla bugn de cikardi aslndaBat dasimmmm hayırlı olsunnn bebisnnn...haydi darisi başımıza....Bende sabah test yapayım diyorum.tabi gece adet olmazsam isemm
Biz izindeyiz su an test filan almamıştım.adet olmayı bekliyorum bugün eşimle oglen aldik ona noluyorsa test al test al dedi..o umutlu ben nedense bi normalim.onun hatrna yapicamCnm sabah yap ilk idrarla bugn de cikardi aslnda
Ben de yarin kan verecegim canim daha hcg degerim ne onu bile bilmiyorum :) insallah saglikla gelirler ne diyelim :)Amin ins canım değerim katlanarak artar dua et sende hamis sin :)
Yaaa hadi yarin bi guzel haber de sen getir insallahh!!Biz izindeyiz su an test filan almamıştım.adet olmayı bekliyorum bugün eşimle oglen aldik ona noluyorsa test al test al dedi..o umutlu ben nedense bi normalim.onun hatrna yapicaminsallah hayirlisi diyelim canimm
hadi inşallah güzel haberle gelirsin sende canımBiz izindeyiz su an test filan almamıştım.adet olmayı bekliyorum bugün eşimle oglen aldik ona noluyorsa test al test al dedi..o umutlu ben nedense bi normalim.onun hatrna yapicaminsallah hayirlisi diyelim canimm
Canım adet olacak gibi belirtim varr.....ben bosum ya.karnima fena ağrı girdi.hadi inşallah güzel haberle gelirsin sende canımbelirtin vs yok mu hiç gerçi belirtiye bakmıyo işler ama
Çok sevindim ne kadar güzel bir tablo maşallah devamı sağlıkla gelsin. Ya merak ettiğimden bir şey soracağım eğer varsa bir ovulasyon testi yapar mısın ne çıkacak bakalımYaa canim benim cok tesekkur ederim insallah guzel olur her sey :)
Gonlum hep sizinle inan, umarim hep birlikte saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz
benimde geçen aydan pek farklı belirtim yok içim acıyor pantalonun düğmesini açıp oturuyorum su gibi akıntım başladı dünden beri gazwoman gibi geziyorum fenayımCanım adet olacak gibi belirtim varr.....ben bosum ya.karnima fena ağrı girdi.
Cnm benm esim eczanede calisiyor bi tane en ucuz testlerden vardi onunla ilk ogrendm. Sonra ovula ve clear blue ile tescilledm:) saolsn beni test manyagi yapti. Ama ilk ogrendgm test su intentte 30 tanesi 20 lira olanlardandimorordek
Canım ben test yapcam yapmasnada teste pek guvenemiyorum.ttilde oldugumz yerden oglen aldik.esim test alalım die tutturdu.eczaneden istedim 1.5 tl ne e 1.5 mu dedim.ucuz olunca suphelendim.adamda güvenilir dedi.ne bileyim aldik ya..esimde alaydin ucuzken 3-5 tane dio...bak şimdi fena ağrı girdi ...eğer sabaha kadar olmazsam yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?