• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Yaaa hayir ama aglama anne adayisin sende anne adaylari da aglamaz cocugumuz olsun diye her seyi yapiyoruz ve elbet bir gun olacak onlar agladiginda kaldirmak bizim gorevimiz onlarla aglamak degil guclu olalim ki dünyaya guclu dimdik evlatlar getirelim

Yaaa hayir ama aglama anne adayisin sende anne adaylari da aglamaz cocugumuz olsun diye her seyi yapiyoruz ve elbet bir gun olacak onlar agladiginda kaldirmak bizim gorevimiz onlarla aglamak degil guclu olalim ki dünyaya guclu dimdik evlatlar getirelim
gelde bana anlat işte sen onu :KK61: amin inşallah canım tez vakitte güzel haberleri tek tek verelim:KK68::KK15:

valla sizler belirti yazdıkça ben heves ediyorum bugün regl oldum heralde diye kalktım o kadar kasık ve bel ağrım vardı yatağa yapışmışım ağrıdan:KK70:dedim erken olucam galiba eylül 8 i beklemicek:KK51:
Insallah guzel haberlerin belirtisidir canim inan cok isterim hepinizden guzel haberler almayi :KK51:
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah hadi şimdi kan vermeye koş :))

Oha bu ne masallh kipkrmizi:) benm adete 4 gun kala boyleydi degerm 308 cikti sennde o civarlardadr. Ozel hastaneye gidip kan versene canm her yer kapalidr simdi :)
Ya ben şu an yazliktayim annemin yanında en yakin saglik ocagi var o da kapalidir. Ozel hastane coook uzak :( gitsem sonuc ne zaman cikacak kimbilir. Yarina kadar sabredip saglik ocaginda vereyim dedim

Canım yaa çok sevindim çifte zafer bayramı oldu ne güzel :) maşallah darısı bizlere..
Evet ya hep oyle ummustum zaten zafer bayraminda zaferimizi kutlariz insallah diye. Oyle de oldu cok şükür :)
Birak simdi korkuyu falan agla hopla zipla mecazen hopla zipla :) bebisle konus muhabbet edecek biri var artik korkmak neymis annesin sen anneler korkmaz :)
Yaaa nasil bir cesaret verdin anlatamam :) zaten konusmaya basladim bile, kendimi aşırı şapşik hissediyorum ama :KK53:

neden folio aldın canım?

ya görür görmez kocaman bir ohaaaa dedim maşallah nar gibi kızarmış 2. çizgi :KK70::KK70::KK70: ay nasıl sevindim canım anlatamam ya:KK71::KK71:hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebişini:KK36:
Neden aldim cunku icinde iyot var. Benim tiroidlerimde noodul var ve doktorum tuzu falan iyotlu kullanman gerekiyor demisti. Huseyin hoca hamilelere bundan veriyor. Hamileleik oncesi de. O gerek yok dedi ama iceyim dedim.

Neden aldim cunku icinde iyot var. Benim tiroidlerimde noodul var ve doktorum tuzu falan iyotlu kullanman gerekiyor demisti. Huseyin hoca hamilelere bundan veriyor. Hamileleik oncesi de. O gerek yok dedi ama iceyim dedim.
ben iyot olduğu için almamıştım da ondan sordum canım ya zaten tuzdan alıyorsan gerek yok bence keşke inofolik alsaydın. bana da doktorum yazmıştı hemde hipertroidi olduğumu bildiği halde ben tuzu kesemediğim için almadım

Ammmmmmmaaan Allahimmmmm :) canim yaaa nasil sevindim anlatamammm :halay: saglikla mutlululkla kucagina al canim insallah :) kopkoyu iki cizgii :) darisi bize olsun hayirli zamanda :)
Yaaaa valla sizden de guzel haberler almayi o kadar istiyorum kiiiii :KK68: sabah "kutumu boş hissediyorum" mesajini okudum cok guldum ya gozyaslarinin arasinda :KK48: ama dur bakalim iste hic belirti vermiyor bu minnaklar :)

Ayy ne kadar güzel çıkmış testin masallah allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Benim de silik cizgi çıkıyor yarın Bat günüm demekki benim ki kimyasal :KK43:
Ne alaka ya demekki gec dollenmis silik de olsa gebelikdr cnm ya.

Ayy ne kadar güzel çıkmış testin masallah allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Benim de silik cizgi çıkıyor yarın Bat günüm demekki benim ki kimyasal :KK43:
Tesekkur ederim canim
Hemen kötüyü düşünme. Benim BAT bugun ama ben bu ay erken yumurtladım. Yani belki de BAT 2 gun gecmis de olabilir ve o yuzden boyle koyu çıkmış da olabilir. Git bi kan testi ver imkanin varsa netlessin
morordek morordek canım cok sevindim tebrik ederim
Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı da nasip eder inşallah
Amin canim insallah Allah sizlere de saglikli bir sekilde nasip etsin :)

canım öyle düşünme dünde yazdım geç döllenmedir belki dur bakalım kan ver değerini öğren katlanıp katlanmadığını gör ay ben 2. çizgiyi hayalette olsa görmek için her şeyimi verebilirim en azından hamile kalabiliyorum diyeceğim onu bilmemek inan daha zor:KK51:

4 ay öncede böyle olmuştu canım o yüzden sevinemiyorum bugün kan vermek istiyorum aslında en azından değeri goreyim bi diye özel hastanelerin acili acikmidir ki
Canim sana da hayirli olsun insallah.. :nazar: bu kadar umitsizlige kapilman icin bi neden yok.. kan testini ozel hastanede yaptirabilirsin.. hayirli haberlerini bekliyoruz..

canım öyle düşünme dünde yazdım geç döllenmedir belki dur bakalım kan ver değerini öğren katlanıp katlanmadığını gör ay ben 2. çizgiyi hayalette olsa görmek için her şeyimi verebilirim en azından hamile kalabiliyorum diyeceğim onu bilmemek inan daha zor:KK51:
İnşallah o günlerde gelir canım ansızın geliveriyorlar sadece zamanları var :anne:

Back