- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.781
hadi bakalim kizlar insallah bebekler ugurlu gelurde bizlerde seviniriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçları sürekli olarak kullanmam gerekiyor biri folikasitde diğeri ise coraspin diye bir ilaçOteki ay yap canim ilacla bir yapma belki yan etkisi olur
Folik asit bizde kullaniyoz onunla erki etmez ama corasprinle etki edermi bilmem pihtilasma mi var sendeİlaçları sürekli olarak kullanmam gerekiyor biri folikasitde diğeri ise coraspin diye bir ilaç
canim naber nasil gidiyor calismalarİlaçları sürekli olarak kullanmam gerekiyor biri folikasitde diğeri ise coraspin diye bir ilaç
Inan hep dualarimdasiniz caniminşallah canım benim inşallah.
hamilelerin duası kabul olurmuş dualarında sakın beni unutma.
Inan hep dualarimdasiniz canim
Ogrenmeden once de kendim ve buradaki herkes icin dua ediyordum saglikla nasip etsin diye. Halen de oyle
cnm sanirim hic bwlirtin yoktu dimi biraz anlatsana cnm moral olsun bizeInan hep dualarimdasiniz canim
Ogrenmeden once de kendim ve buradaki herkes icin dua ediyordum saglikla nasip etsin diye. Halen de oyle
Amin canim insallah :)Hayirli olsun :) darisi basimiza***
Evet canim belirtim yoktu. Yani regl oncesi belirtiler ile ayniydi. Goguslerim şişti ama bu her ay olurdu zaten. Regl ağrısı gibi kasık agrim oldu birkac gun, ben hasta olacagim sandim hatta. Yani burda biraz suphelendim cunku benim agrim başladığı zaman gelirdi reglim. Gelmemesine şaşırmıştım :) onun dışında her sey normaldi :)cnm sanirim hic bwlirtin yoktu dimi biraz anlatsana cnm moral olsun bize
Amin canim insallah :)
Evet canim belirtim yoktu. Yani regl oncesi belirtiler ile ayniydi. Goguslerim şişti ama bu her ay olurdu zaten. Regl ağrısı gibi kasık agrim oldu birkac gun, ben hasta olacagim sandim hatta. Yani burda biraz suphelendim cunku benim agrim başladığı zaman gelirdi reglim. Gelmemesine şaşırmıştım :) onun dışında her sey normaldi :)
Yok canim yaPeki ani sıcak basması oldumu hic, hani menopozlular gibi fln ??
Cnm o bende oldu 9_10 gun kadr esim diodu korkutuosn beni:))Peki ani sıcak basması oldumu hic, hani menopozlular gibi fln ??
Cnm o bende oldu 9_10 gun kadr esim diodu korkutuosn beni:))
ayy ne guzel ya cnm allah kucagina almayi nasip etsinAmin canim insallah :)
Evet canim belirtim yoktu. Yani regl oncesi belirtiler ile ayniydi. Goguslerim şişti ama bu her ay olurdu zaten. Regl ağrısı gibi kasık agrim oldu birkac gun, ben hasta olacagim sandim hatta. Yani burda biraz suphelendim cunku benim agrim başladığı zaman gelirdi reglim. Gelmemesine şaşırmıştım :) onun dışında her sey normaldi :)
Amin canimayy ne guzel ya cnm allah kucagina almayi nasip etsin
helal kibosaKizlar bata kaldi 11 gun. Zaman gecmek nedir bilmiyor resmen! Bu arada 56 yasinda olan Kibariye 3 aylik hamile oldugunu aciklamis. Masallah valla ya..
Evet maalesef,haftada iki gün kullanıyorum ilacı,hamile kaldığını anladığında her gün kullan dedi doğan kürünü yapamiycam galiba benFolik asit bizde kullaniyoz onunla erki etmez ama corasprinle etki edermi bilmem pihtilasma mi var sende