- 28 Haziran 2016
- 3.426
- 2.543
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.761
Gebelk testi olmayan obu testyle ogrensn ben bugn de yaptm kipkirmizi son on gundr. Demekki hamile olunca ovular da kizario
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden 2-3 tane alsaydin emin olmak icin :)morordek
Canım ben test yapcam yapmasnada teste pek guvenemiyorum.ttilde oldugumz yerden oglen aldik.esim test alalım die tutturdu.eczaneden istedim 1.5 tl ne e 1.5 mu dedim.ucuz olunca suphelendim.adamda güvenilir dedi.ne bileyim aldik ya..esimde alaydin ucuzken 3-5 tane dio...bak şimdi fena ağrı girdi ...eğer sabaha kadar olmazsam yapicam.
Sagol canim darısı basiniza:)Çok sevindim ne kadar güzel bir tablo maşallah devamı sağlıkla gelsin. Ya merak ettiğimden bir şey soracağım eğer varsa bir ovulasyon testi yapar mısın ne çıkacak bakalım
Hayırlı olsun canım bende onu merak ediyordumGebelk testi olmayan obu testyle ogrensn ben bugn de yaptm kipkirmizi son on gundr. Demekki hamile olunca ovular da kizario
Walla süper olurCidden 2-3 tane alsaydin emin olmak icin :)
Sagol canim darısı basiniza:)
Ben şu anda tatildeyim ve yanima sadece 1 tane gebelik testi almıştım. Cumartesi günü donecegim, o zaman yapip atabilirim istersen :)
Sağolasın CANIMM.içime su serptin...Cnm benm esim eczanede calisiyor bi tane en ucuz testlerden vardi onunla ilk ogrendm. Sonra ovula ve clear blue ile tescilledm:) saolsn beni test manyagi yapti. Ama ilk ogrendgm test su intentte 30 tanesi 20 lira olanlardandi
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
@titiz gelin 3 Eylül
@ayavuz18 3 Eylül
@asi45melek 3 Eylül (ovulasyon testi)
@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@YESIMBOZ 5 Eylül
@intherain 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
@rebelliousxx 6 Eylül
@Beklemek_zor 7 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@hiranur3419 14 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)
nannen1 15 Eylül
@tdsozlem 16 Eylül
@amelia2 17 Eylül
@yagmur0790 18 Eylül
@xDerinMavix 18 Eylül
beren20 18 Eylül
@nefertiti989 19 Eylül
@kubito 19 Eylül
Ayla ak 20 Eylül
@Tutuy 20 Eylül
@ayllllliiiin35 22 Eylül
M melekler-engelchen 27 Eylül
@freedoommmmm 30 Eylül
EYLÜL HAMiLELERi
1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )
2) morordek ( ovulasyon test kullandi)
3) Pelukk
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlere inşaallah banadaKizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Tamam canim :)Walla süper olur
Canim yaaamorordek beni bugün öyle sevindirdin ki mutlu haberinle.
Rabbim sağlıkla devamın getirsin inşallah.
kasım ayında senin bebişe arkadaş getiririm bende inşallah.
Amin canim insallah :)Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlere inşaallah banada
Oteki ay yap canim ilacla bir yapma belki yan etkisi olurKızlar ben şu an ilaç kullanıyorum soğan kürü de yapsam yan etki yapar mı acaba soğan kürü yapcam ama ilaçlardan dolayı yapamıyorum
hayirli olsun cnm cok sevindimKizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Tesekkur ederim canim, darısı tum isteyenlerin başına :)hayirli olsun cnm cok sevindim
Tamam canim :)
Canim yaaa
Ben senden umutluyum zaten artik tedaviye de basladin. Insallah olumlu sonuc alirsin en kisa surede. Hayirla ve saglikla gelsin bebisler
Çok teşekkür ederim canım sizede nasip olsun insallah ennkisa zamanda. Pers tekrar kan vereceğim inşallah değerim artar dualarınızi bekliyorum
Hayırlısıyla ikiye katlar ve saglikli hamilelik gecirirsin canim darusi başımıza inşallahÇok teşekkür ederim canım sizede nasip olsun insallah ennkisa zamanda. Pers tekrar kan vereceğim inşallah değerim artar dualarınızi bekliyorum