• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum! :rolleyes:
Aaayy cildircam yaaa harikaaa!masallah kuzum beniiim tebrik ediyorum. Insallah saglikla devam etsiin. Ay kalbim pirpir :)) Umudum yok derken baaak minnacikbi can varmis icindee:) demek ki neymis belirti melirti hikaye.

Aaayy cildircam yaaa harikaaa!masallah kuzum beniiim tebrik ediyorum. Insallah saglikla devam etsiin. Ay kalbim pirpir :)) Umudum yok derken baaak minnacikbi can varmis icindee:) demek ki neymis belirti melirti hikaye.
Yaa canim benim cok tesekkur ederim insallah guzel olur her sey :)
Gonlum hep sizinle inan, umarim hep birlikte saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz :KK200:

Amin ins canım değerim katlanarak artar dua et sende hamis sin :)
Ben de yarin kan verecegim canim daha hcg degerim ne onu bile bilmiyorum :) insallah saglikla gelirler ne diyelim :)
Biz izindeyiz su an test filan almamıştım.adet olmayı bekliyorum bugün eşimle oglen aldik ona noluyorsa test al test al dedi..o umutlu ben nedense bi normalim.onun hatrna yapicam :KK48:insallah hayirlisi diyelim canimm
Yaaa hadi yarin bi guzel haber de sen getir insallahh!!

morordek morordek
Canım ben test yapcam yapmasnada teste pek guvenemiyorum.ttilde oldugumz yerden oglen aldik.esim test alalım die tutturdu.eczaneden istedim 1.5 tl ne e 1.5 mu dedim.ucuz olunca suphelendim.adamda güvenilir dedi.ne bileyim aldik ya..esimde alaydin ucuzken 3-5 tane dio...bak şimdi fena ağrı girdi ...eğer sabaha kadar olmazsam yapicam.

Biz izindeyiz su an test filan almamıştım.adet olmayı bekliyorum bugün eşimle oglen aldik ona noluyorsa test al test al dedi..o umutlu ben nedense bi normalim.onun hatrna yapicam :KK48:insallah hayirlisi diyelim canimm
hadi inşallah güzel haberle gelirsin sende canım :KK36: belirtin vs yok mu hiç gerçi belirtiye bakmıyo işler ama:confused:

Yaa canim benim cok tesekkur ederim insallah guzel olur her sey :)
Gonlum hep sizinle inan, umarim hep birlikte saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz :KK200:
Çok sevindim ne kadar güzel bir tablo maşallah devamı sağlıkla gelsin. Ya merak ettiğimden bir şey soracağım eğer varsa bir ovulasyon testi yapar mısın ne çıkacak bakalım :KK46:

Canım adet olacak gibi belirtim varr.....ben bosum ya.karnima fena ağrı girdi.
benimde geçen aydan pek farklı belirtim yok içim acıyor pantalonun düğmesini açıp oturuyorum su gibi akıntım başladı dünden beri gazwoman gibi geziyorum fenayım:KK70: bacaklarıma ağrı vurmaya başladı tam regl belirtilerim yani ama üst üste 3 kişi hamile haberi verince az buçuk ümitlendim:KK70:benim çok var ya nasıl beklicem bilmiyom adet döngüsü uzun olunca:KK34:

morordek morordek
Canım ben test yapcam yapmasnada teste pek guvenemiyorum.ttilde oldugumz yerden oglen aldik.esim test alalım die tutturdu.eczaneden istedim 1.5 tl ne e 1.5 mu dedim.ucuz olunca suphelendim.adamda güvenilir dedi.ne bileyim aldik ya..esimde alaydin ucuzken 3-5 tane dio...bak şimdi fena ağrı girdi ...eğer sabaha kadar olmazsam yapicam.
Cnm benm esim eczanede calisiyor bi tane en ucuz testlerden vardi onunla ilk ogrendm. Sonra ovula ve clear blue ile tescilledm:) saolsn beni test manyagi yapti. Ama ilk ogrendgm test su intentte 30 tanesi 20 lira olanlardandi

Back