- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.721
Ya inofolik de aklimda vardi ama ben hamileligikolayulastirsin diye icmiyecegim su an acikcasi. Yani vucutta eksik varsa folik asit, o tamamlansin. Madem hamilelik dusunuyorum folik asit onemli diyorlar sonrasi icin de.ben iyot olduğu için almamıştım da ondan sordum canım ya zaten tuzdan alıyorsan gerek yok bence keşke inofolik alsaydın. bana da doktorum yazmıştı hemde hipertroidi olduğumu bildiği halde ben tuzu kesemediğim için almadım
İnsallah kuzum yaa, bakcez gorcez :) sabah senin gazinla, hcg testi yaptim 4 gun kalaYaaaa valla sizden de guzel haberler almayi o kadar istiyorum kiiiiisabah "kutumu boş hissediyorum" mesajini okudum cok guldum ya gozyaslarinin arasinda ama dur bakalim iste hic belirti vermiyor bu minnaklar :)
Ha canim bi de bende hipotroidi var. Dojtor iyotu cok onemsiyor bende. Hatta sadece iyot iceren bi takviye var adi "jodid". Hamilelikte de hic aksatmadan bunu kullanmaliymisim.ben iyot olduğu için almamıştım da ondan sordum canım ya zaten tuzdan alıyorsan gerek yok bence keşke inofolik alsaydın. bana da doktorum yazmıştı hemde hipertroidi olduğumu bildiği halde ben tuzu kesemediğim için almadım
Ayyy canim benim sagol yaaainanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl sevindiğimin tarifi yok anlatamam çok çok çok sevindim.
Allah ımmm tebrik ederim canım.
ne diyeceğimi bilemiyorum mal oldum.
Ama 4 gun once de cok erken bence :)İnsallah kuzum yaa, bakcez gorcez :) sabah senin gazinla, hcg testi yaptim 4 gun kalaboyumun olcusunu aldim tabi ki
Ay ne biliyim bi yapayim dedim :) biliyorum erken de dedigin gibi erken yumurtlama falansa cikar diye dusundum. Cunku 3 gun erken yumurtladim bu ay. Umut isteAyyy canim benim sagol yaaa
Allahim sana da nasip etsin senin de guzel haberlerini alalim insallah
Ama 4 gun once de cok erken bence :)
Benimki dedigim gibi 2 gun gecmis hali bile olabilir erken yumurtladigimdan :)
Hayırlı olsun canim Allah bize de nasip eder inşallahKizlar kan testi yaptmstm sonucu aldm bi seklde 308 cikti hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsn insallh@kutuphanekedisi M melekler-engelchen
anladım canım o zaman baya eksik sende iyot hayırlısı olsun ben bu ay tutmazsa inofolik alcam dediğin gibi deneme tahtasına döncez ama napalımHa canim bi de bende hipotroidi var. Dojtor iyotu cok onemsiyor bende. Hatta sadece iyot iceren bi takviye var adi "jodid". Hamilelikte de hic aksatmadan bunu kullanmaliymisim.
Sagol canim insallah darısı hepinizin başınaHayirli olsun canim saglikla dunyaya getir insallah. Allahim bu ne kadar da guzel bir fotograftir ya, bizlere de nasip et insallah
Hayırlı olsun canim maşallah ne kadar koyu çıkmış senin degerin baya yuksek çıkar. Rabbim bizleri de cok bekletme...Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
morordek neler yaptın. ? Hangi kür yada folik asit ictin? Bizede anlatirmisin?
Tecrübelerden biz de faydalanalim
Tesekkur ederim canim yarin gidip kan verecegim bakalim kac cikacak ben de merak ediyorum. Insallah sizler de en kisa surede saglikla guzel haberleri alirsiniz :)Hayırlı olsun canim maşallah ne kadar koyu çıkmış senin degerin baya yuksek çıkar. Rabbim bizleri de cok bekletme...
Kür yapmadım canım.morordek neler yaptın. ? Hangi kür yada folik asit ictin? Bizede anlatirmisin?
Tecrübelerden biz de faydalanalim
Bilgiler için teşekkürlerTesekkur ederim canim yarin gidip kan verecegim bakalim kac cikacak ben de merak ediyorum. Insallah sizler de en kisa surede saglikla guzel haberleri alirsiniz :)
Kür yapmadım canım.
Baya uzun suredir Folbiol aliyorum, cunku mayis ayinda denemeye başlamıştık hemen olursa falan diye ben 2-3 ay öncesinden başlamıştım folbiol içmeye.
Bu ay ovu testiyle takip ettim sadece, hatta 2 gun erken yumurtladigimi gordum :) yumurtlamanin 2 gun öncesinde ve hemen yumurtlama sonrasinda iliski oldu hangisi tuttu artik bilmiyorum :)
Sagol canim Allah sizlere de nasip etsin insallah :)morordek canimmm benimmmm çok çok sevindimmmmm nasıl güzel cikmis allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu ay ki calisman hakkında bilgilendirirmisin bizi gün aşırı ilişki mi oldu nasıl oldu
Yaaaaaaaa ben nasıl havalara uçtum hopladimmmm bir bilsennn ayy die die çığlık atmaları.Esim noluyorrruz dedi..bak bak teste bak dedim arkadaşım hamile kalmış...Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Ayyy kuzucum yaa valla icine dogmus ama böyle voltran olmaz tabi ki hadi bak sizi de bekliyorum innnnsaaallah sizler de guzel haberlerle gelirsinizYaaaaaaaa ben nasıl havalara uçtum hopladimmmm bir bilsennn ayy die die çığlık atmaları.Esim noluyorrruz dedi..bak bak teste bak dedim arkadaşım hamile kalmış...
Ahh benim tek voltranimmmmiçime dogmusss icime.
Nasıl mutlu oldum anlatammmam hayırlı olsun kuzucunnnn.Senin kırmızı cook net..birde belirttim yok diodun.hiç ummmadigin anda AllahiM nasip etti çoook sukur...ayağını suruuuu
Yaa ne guzel canim bak hamilesin :) Allah saglikla kucagina almayı nasip etsinKızlar kan verdim 1 saat önce simdi öğrendim sonucumu 49.8 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?