- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.681
morordek
guzel haberlerini bekliyoruuumm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa ciglik atacagim simdiii cok güzel cikmisss hayirli olsun canim benim ya cok mutlu oldum tam haber bekliyorum yazdim haber geldi :) zafer bayramina da boyle bi zafer yakisti :)Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Ya canim benim Allah buradaki herkese insallah tez zamanda saglikli bir sekilde nasip etsin. Hep dualarimdaydiniz zaten.Aaaaaa ciglik atacagim simdiii cok güzel cikmisss hayirli olsun canim benim ya cok mutlu oldum tam haber bekliyorum yazdim haber geldi :) zafer bayramina da boyle bi zafer yakisti :)
Kizlar kizlar gelem mi yanaiiiizdan opem mi
Dun Folio aldim. Buna hemen bugun baslayabilirim degil mi? Kullanmak icin belli bir zaman gerekmiyor herhalde. Adetten sonra falan gibi.
Bu arada Bat'a son 4 :) hafiften gogus agrim basladi. Kutumu bos hissediyorum
Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Canim benim insallah sizlerden de guzel haberler alirizya görür görmez kocaman bir ohaaaa dedim maşallah nar gibi kızarmış 2. çizgi ay nasıl sevindim canım anlatamam yahadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebişini
amin canım inşallah ama benim dünde dediğim gbi pek umudum yok bakalım kısmet inşallah süpriz olur bana da bu arada duygulandım ya sevinç ağlama hissi ay garip oldum valla çok sevindim canım eylül gelmeden haberlerin gelmesi ne güzelCanim benim insallah sizlerden de guzel haberler aliriz
Evet yaa zaten sabah yaparken dedim artik bu belirsizlige bir son vermeliyim. Negatifse de negatif ne yapayim diyerek yaptimmorordek ay iyi ki bekleme test yap demişim bak nasıl kıpkırmızı çıktı birde belirti yok diyordundemek ki neymiş belirti aramak mantıksızmış umut oldun bizlere
valla sizler belirti yazdıkça ben heves ediyorum bugün regl oldum heralde diye kalktım o kadar kasık ve bel ağrım vardı yatağa yapışmışım ağrıdandedim erken olucam galiba eylül 8 i beklemicekEvet yaa zaten sabah yaparken dedim artik bu belirsizlige bir son vermeliyim. Negatifse de negatif ne yapayim diyerek yaptim
Yani bence tek belirtim regl ağrısı gibi kasık ağrım. Ama onu da hep kırmızılar geliyor seklinde algılamıştım. Bir de goguslerimin sismesi ama bu her ay olur zaten. Akıntı da yok gibi neredeyse. Gercekten de belirti aramamak lazimmis :)
BaşlaKizlar kizlar gelem mi yanaiiiizdan opem mi
Dun Folio aldim. Buna hemen bugun baslayabilirim degil mi? Kullanmak icin belli bir zaman gerekmiyor herhalde. Adetten sonra falan gibi.
Bu arada Bat'a son 4 :) hafiften gogus agrim basladi. Kutumu bos hissediyorum
SüperKizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah hadi şimdi kan vermeye koş :))Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
Birak simdi korkuyu falan agla hopla zipla mecazen hopla zipla :) bebisle konus muhabbet edecek biri var artik korkmak neymis annesin sen anneler korkmaz :)Ya canim benim Allah buradaki herkese insallah tez zamanda saglikli bir sekilde nasip etsin. Hep dualarimdaydiniz zaten.
Nasil agladim biliyor musun testi görünce :) inanamiyorum yani halen. Tamam hcg var kanda ama saglikli mi degil mi binbir tilki dolasiyor kafamda. Korkmuyor da degilim
Oha bu ne masallh kipkrmizi:) benm adete 4 gun kala boyleydi degerm 308 cikti sennde o civarlardadr. Ozel hastaneye gidip kan versene canm her yer kapalidr simdi :)Kizlar test yaptim, hala inanamiyorum!
ağlattın beniBirak simdi korkuyu falan agla hopla zipla mecazen hopla zipla :) bebisle konus muhabbet edecek biri var artik korkmak neymis annesin sen anneler korkmaz :)
valla açılışısı erken erken yaptınız inşallah bizde inci gibi diziliriz peşinizdenOha bu ne masallh kipkrmizi:) benm adete 4 gun kala boyleydi degerm 308 cikti sennde o civarlardadr. Ozel hastaneye gidip kan versene canm her yer kapalidr simdi :)