• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

canım hatırlıyorum düşüktü kan değerin. iyi mi kötü mü bilemedim hamile olduğunu hemen anlaman:KK64: hayırlısı olsun hakkında bebek tutunamıyor heralde bencede bir daha olursa git bir baktır bakalım sebebi vardır belki. bu arada gece 12yi geçince ertesi günü 1. gün kabul ediyormuşuz hatta akşam güneş battıktan sonra diyor ibrahim saraçoğlu şu soğan kürünü araştırdığımda bir videosunda söylemişti
ay tutunamaz benim bebek. son iki aydır yumurtlama zamanlarında falan hep kavgalıyız eşimle. içeride de kavga devam ediyordur. benim yumurta kabul etmiyordur spermleri. muhtemelen dışarı atıp duruyordur. hiç şaşmam. :KK12:

ayy canımm dimaam dimaam bende kimyasal gebelik geçirdim. bat'ın benim doğum günüm. sinirlerim o kadar laçka oldu ki komik değil ama artık kendimizle dalga geçiyoruz

hayat o kadar kısa ki çok fazla üzülmek için zamanımız yok. boşver. ağlayıp sızlayıp üzülünce iyi mi oluyor. sıkıntı yapmıyorum. fiziksel ve psikolojik olarak hazır olduğumda sağlıklı bir hamilelik yaşarım inşallah diye düşünüyorum. doğum gününü kutlarız o zaman :KK19:

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

Emineeemm Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

dimaam dimaam 9 Eylül

idrar testinde silik çıktı. iki gün sonra koyulaşmadı çizgi. kan testinde de 13 çıktı değerim. sonra da adet sancısı gibi sancı başladı. birkaç gün sonra da regl oldum. böylelikle anlamış oldum :KK51:
Test yapsam belki ben de de çıkardı ama o zaman daha çok uzulurdum sanırım. Çünkü benim bu sefer adetim çok farklı geldi 4 5 gün önceden ağrılarım başladı aha dedim hamileyim ama 34. Gün regl oldum :( peki bunun bir sebebı varmı acaba 4 ay önce histereskopi oldum ben de

Bas
Malesef cok yeni,zamanla soguyacak insallah...
Insallah saglikla tutunsun canim benim,amiin.
7+5 teydik. Kalbi durdu, bende hicbisey cikmadi pataloji sonucu da temiz. Kromozom anormalisi dedi doktorum. Ilk gebelikte normal dedi ama geldi bana anlat :)
Basin sağolsun kuzum cennette sefaatcin olsun inşallah. Rabbim kardeşine ömür versin inşallah. İnan zaman herşeyin ilacı unutamicaksin belki ama ilk gün ki gibi olmayacak. Rabbim aratmasın hemen ardindan nasip etsin inşallah.

bilmiyorum ki neden böyle oldu. acaba doğum esnasında rahim duvarı zarar görmüş olabilir mi öyle bile olsa 2,5 sene geçti. çoktan rahim duvarı kendini iyileştirmiş olmalıydı.
Canim zar hakkında birşey diyemem .çok basit kan pihtilasmasi bile bebegin tutunmasına engel olabiliyor yada tutunsa bile pihtilasmadan dolayı beslenemeyip gebelik ilerleyemiyor.başka sebeplerde olabilir onu Dr bulacak canim

Bas

Basin sağolsun kuzum cennette sefaatcin olsun inşallah. Rabbim kardeşine ömür versin inşallah. İnan zaman herşeyin ilacı unutamicaksin belki ama ilk gün ki gibi olmayacak. Rabbim aratmasın hemen ardindan nasip etsin inşallah.
Amin canim benim cok tesekkurler. Hem dostlugum hemde icten dileklerin icin. Insallah Allah kimseye eksikligini yasatmasin, evlatla sinamasin. Hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah.

Merhaba ben Ağustos ayından geldim:) bat 13 Ağustos du dün gece adet oldum yeni bat 8 eylül oldu..iki aydır korunmuyoruz ikinci bebeğimi istiyorum inşallah Allah izin verirse ..hepimize uğurlu olsun inşallah :KK54:
Hoşgeldin :KK54: hadi bakalim gelsin kardesler bende kizima kardes istiyorum .insallah Allahim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Cok faydalı diyorlar. Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş. Cünkü verdikleri sıvı tüpleri açıyormus

Dr gelecek ay rahim filmi çekmek istediğini söyledi.agri oluyor filan diyorlar dayanırım Ağrı'ya sancıya yeter ki iyi olsun hersey ama kafamı karıştıran dayanılmayacak bi agri değildir Heralde?:KK64:hamile kalmanın kolay olması cok iyi .esimden de sperm tahlili istedi.

Dr gelecek ay rahim filmi çekmek istediğini söyledi.agri oluyor filan diyorlar dayanırım Ağrı'ya sancıya yeter ki iyi olsun hersey ama kafamı karıştıran dayanılmayacak bi agri değildir Heralde?:KK64:hamile kalmanın kolay olması cok iyi .esimden de sperm tahlili istedi.
Ağrı kesici al cektirmeden önce. Yaninda ped götür

Back