- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
- Konu Sahibi melekler-engelchen
ay tutunamaz benim bebek. son iki aydır yumurtlama zamanlarında falan hep kavgalıyız eşimle. içeride de kavga devam ediyordur. benim yumurta kabul etmiyordur spermleri. muhtemelen dışarı atıp duruyordur. hiç şaşmam.canım hatırlıyorum düşüktü kan değerin. iyi mi kötü mü bilemedim hamile olduğunu hemen anlaman hayırlısı olsun hakkında bebek tutunamıyor heralde bencede bir daha olursa git bir baktır bakalım sebebi vardır belki. bu arada gece 12yi geçince ertesi günü 1. gün kabul ediyormuşuz hatta akşam güneş battıktan sonra diyor ibrahim saraçoğlu şu soğan kürünü araştırdığımda bir videosunda söylemişti
ayy canımm dimaam bende kimyasal gebelik geçirdim. bat'ın benim doğum günüm. sinirlerim o kadar laçka oldu ki komik değil ama artık kendimizle dalga geçiyoruz
hayat o kadar kısa ki çok fazla üzülmek için zamanımız yok. boşver. ağlayıp sızlayıp üzülünce iyi mi oluyor. sıkıntı yapmıyorum. fiziksel ve psikolojik olarak hazır olduğumda sağlıklı bir hamilelik yaşarım inşallah diye düşünüyorum. doğum gününü kutlarız o zaman