• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ahh insaAllah canım bu bayram bizim bayramimiz olur insaAllah güzel haberleri hepimiz ama hepimiz alırız. Ne olur Allahım bize saglikli sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et
Amin canim insallah:dua: ama ben hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi 12 gun var adet uzun olunca bekleme sureside uzun oluyor bu sabah mide bulantisiyla uyandim ama bir onceki aksam az yedigim icin olabilir diyorum yani ne bileyim bir gun onceki umidim kalmiyor hep azaliyor sanki nasil bisi su hamilelik yasayip gorsek Allah'im duy sesimizi

Kizlar herkese selamlar. Dun geceden beri resmen regl agrim vardi kiii az once 2 gun erken gordum kirmizilari. Hayirlisi olsun artik eylul ayi icinde bakicaz bakalim :)
Benim daha 12 gun var olmam icin erken ama bende pek umitli degilim artik gecen ay yasadiklarimin aynini yasiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah yeni ay yeni umutlar

herkese merhaba. bende aranıza yeni katıldım. bu ayın 22sinde 6 haftalık düşük yaşadım. doktorum kontrolde parça kalmadığını kürtaja gerek olmadığını söyledi. ancak bu benim 1,5 yıl içinde 4. kaybımdı. ilki boş gebelik ve kürtaj, 2. 9 haftada kalbi durmuştu- kürtaj, 3. kimyasal ve 4. ise kendiliğinden düşük. bu ay hamilelik olmasaydı rahim filmi çektirecektim ancak şuanda en erken ne zaman çektirebilirim. bileniniz var mı acaba?

Bu sure zarfinda korunuyorsun degil mi? Gerci 1 hafta icinde hamile kalma olasiligi yok denecek kadar az ama erken dollenme falan ihtimalleri dusunuluyordur herhalde.
En geç bir hafta canım. Reglin bittikten 1-2 gün sonra çekilse daha iyi. Bana filmden sonra 15 gün ilişki yasağı verdi çünkü küçük bir operasyon da yapmıştı. İlişkiye girip hamile kalanı da gördüm

Amin canim insallah:dua: ama ben hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi 12 gun var adet uzun olunca bekleme sureside uzun oluyor bu sabah mide bulantisiyla uyandim ama bir onceki aksam az yedigim icin olabilir diyorum yani ne bileyim bir gun onceki umidim kalmiyor hep azaliyor sanki nasil bisi su hamilelik yasayip gorsek Allah'im duy sesimizi
Amiiiiiiiiinnnn inşallah canım... Rabbim hepimize en tez zamanda hayirlısıyla sağlıklı gebelikler yaşamayı saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin..
Belirtilere takılma hiç canım kendini yıpratma. Ne kadar umursamazsak sanırım o kadar az üzülürüz. :(

Günaydın kizlarrr sanirim ben bu ayda sistit oldum yeniden bebek istemeye basladigimdan beri vucudum oyun oynuyo resmen bana olmamasi icin o yuzden de bu ay biraz salacagim kendimi ovulasyon testi yapmayacagim takip etmeyecegim ilişki sonrasi yatayim diye kasmayacagim ne zaman olursa olsun yeter ki saglikli olsun psikolojim de kotu zaten hazir degilim anladim artik onu ama yine sizi takip ederim tabi ki :)

Günaydın kizlarrr sanirim ben bu ayda sistit oldum yeniden bebek istemeye basladigimdan beri vucudum oyun oynuyo resmen bana olmamasi icin o yuzden de bu ay biraz salacagim kendimi ovulasyon testi yapmayacagim takip etmeyecegim ilişki sonrasi yatayim diye kasmayacagim ne zaman olursa olsun yeter ki saglikli olsun psikolojim de kotu zaten hazir degilim anladim artik onu ama yine sizi takip ederim tabi ki :)
Bu ay olmazsa benim de planim o yonde canim, hakkimizda hayirlisi olsun

İki ilaç kullanmamda da birer kist oldu, sonraki ay atıldı. Yani bir ay ara verip tedaviye devam ettik

hmm anladım canım kist olma ihtimali yüksek oluyormuş çatlatma iğnesi olmayınca çok şükür gtimiş kistler bende tedirgin olmuyor değilim ama hayırlısı bakalım yaşayıp görcez.

Geçmiş olsun. Spontan takıl rahatla

Back