• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

İyiyim canim adetin 6. günü bugün. Tatile gittim ardindan memlekete o yüzden cok giremiyorum. Gecen ay yumurtam gelismedigi icin adetin cok az geldi. Inofolici günde 2 ye cikardim inşallah degerlendirebiliriz ailelerin yaninda bende durumlar böyle canim
Geçmiş olsun. Sabah iki toz akşam iki toz şeklinde ic. Anca dozaj bu sekilde normal değere geliyor

İyiyim canim adetin 6. günü bugün. Tatile gittim ardindan memlekete o yüzden cok giremiyorum. Gecen ay yumurtam gelismedigi icin adetin cok az geldi. Inofolici günde 2 ye cikardim inşallah degerlendirebiliriz ailelerin yaninda bende durumlar böyle canim
Iyi olmana sevindim. Senden haber gelmeyince merak ettim

bat 5 eylül değil mi senin neden bu kadar erken yaptın? evlilik yıl dönümü hediyeni inşallah sonra verirsin
Evet 5 eylül ki zannediyorum yumurtlamamda dünden önceki gün oldu delilik işte insan ümit ediyor :KK70: insaAllah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin de miniğim :dua::dua::dua:

Kizlar nasilsniz bakalim :)?

Ya benim aklima bisey takiliyo. Rahim filmi cektirsem mi?

Gecen doktora gittgimde doktor her seyin yolunda oldugunu, ulrtasonla bakinca sadece tupleri goremedigini soylemisti. İstersen rahim filmi de cekebiliriz ama daha erken, 1 yil dolmadan gerek yok demisti. Simdi bu ay bizim 7. deneme olacak. Esimde de bende de gorunen bir sknti yok. Rahim filmi de cektirip rahatlasam mi? Ama cok aci cekenler falan duydum yaaa, aranizda rahim filmi cektiren var mi? Ne diyosunuz?

Kizlar nasilsniz bakalim :)?

Ya benim aklima bisey takiliyo. Rahim filmi cektirsem mi?

Gecen doktora gittgimde doktor her seyin yolunda oldugunu, ulrtasonla bakinca sadece tupleri goremedigini soylemisti. İstersen rahim filmi de cekebiliriz ama daha erken, 1 yil dolmadan gerek yok demisti. Simdi bu ay bizim 7. deneme olacak. Esimde de bende de gorunen bir sknti yok. Rahim filmi de cektirip rahatlasam mi? Ama cok aci cekenler falan duydum yaaa, aranizda rahim filmi cektiren var mi? Ne diyosunuz?
İmkanın varsa çektir. Rahim filmi kapalı tüpleri açıyor. Ertesi aya hamile bile kalırsın. Hem de kafanda şüphe olmaz

Bugun iki defa strip test yaptm ikiside pozitf cikti son 11 gundr ayni markann ovulari da hep pozitf vikiodu hatta son 4 gundr t cizgisi daha koyuydu o yuzden bozktr die dusundm rsime dedm aksam kaset testlerden getireck bi de ona bakaym.
Canim kaset test kullaniyorum ben. Kaset testler daha guvenilirmis galiba :KK66:

Iyi olmana sevindim. Senden haber gelmeyince merak ettim
Ben de sizleri merak ediyorum canim hamis var mi yok mu kizlar hangi uygulamalari yapiyor acaba diye evime geçince sahalara dönerim simdi ara ara girebiliyorum :KK19:seviyorum hepinizi:KK66::KK66::KK36:

@maya_gallo sende bu ay klomen kullanmışsın sanırım. çatlatma iğnesi de oldun mu ?
klomen in herhangi bir yan etkisini hissettin mi hiç?
Canım yan etki olarak bende şöyle bir şey oldu. Salak doktor-bir daha asla ona gitmeyeceğim- en hafif derecede pko olabilirsin dedi, verdi ilacı. 10 tane yumurta gelişti. Reglin 15. günü falan karnım şişti, içeri çekemiyorum karnımı, nefes almakta zorlanmaya başladım,kendimi nereye atacağımı bilemedim, bayağı bunaldım. OHSS diyorlar buna. Yani yumurtalıkların aşırı uyarılması.

benim de tedavi pazartesi başlıyorrrr :spor:
Canımmmm kararımı verdim. Kesinlikle tüp bebek isteyeceğim. Cuma regl olduğum için pazartesi doktora gideceğim. Ama ilaçlara 4. veya 5. gün de başlanıyormuş galiba. Geç olmaz inşallah. Bir de normal yumurtlama zamanım bayramdan önceki haftaya denk geliyor. Transfer kaç gün sonra yapılıyor acaba. Tatile denk gelmese :(

Sagol canim. Hafif anestezi ile cekiliyomus sanirim. Ama cok agrili gecenler varmis. Emin olamadim ben de.
Canım rahim ağzını görebilmek için vajinayı bir aletle açıyor. Daha önce paylaşmıştım. yine ekleyeyim fotoyu. O acı verici tabii ama çok kısa sürüyor. Rahim filminde içeri basınçlı ilaç verilidği için doğuştan gelen yapışıklık bile varsa açabiliyormuş. Sonraki ay hamile kalan çok fazla. Benim doktorum prof. O da sonraki ay kalırsın dedi ama olmadı. Aşılamada ve tüp bebekte de aynı acıyı çekiyoruz canım. Mecbur işte ne yapacaksın

Eklentiler

• 1histeroskopi.jpg
    1histeroskopi.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 13
Canım rahim ağzını görebilmek için vajinayı bir aletle açıyor. Daha önce paylaşmıştım. yine ekleyeyim fotoyu. O acı verici tabii ama çok kısa sürüyor. Rahim filminde içeri basınçlı ilaç verilidği için doğuştan gelen yapışıklık bile varsa açabiliyormuş. Sonraki ay hamile kalan çok fazla. Benim doktorum prof. O da sonraki ay kalırsın dedi ama olmadı. Aşılamada ve tüp bebekte de aynı acıyı çekiyoruz canım. Mecbur işte ne yapacaksın
Dayanilmayacak bir sey degil heralde. Canim da hic tatli degildir aslinda da bi de size sorayim dedim. İnternetten videolara falan baktim. Eger tuplerde bir sknti varsa acma islemi sirasinda adet sancisi gibi bir sey hissediliyomus galiba. O da cok problem degil. 1 yil dolmadan rahim filmi cekmek istememisti doktorum ama karari bana birakmisti. Dusunebilirim o zaman ya sagol canim.

Allah sana da tup bebek yolculugunda kolayliklar versin canim. Allah aratmasin. Hayirlisi olsun.

Canımmmm kararımı verdim. Kesinlikle tüp bebek isteyeceğim. Cuma regl olduğum için pazartesi doktora gideceğim. Ama ilaçlara 4. veya 5. gün de başlanıyormuş galiba. Geç olmaz inşallah. Bir de normal yumurtlama zamanım bayramdan önceki haftaya denk geliyor. Transfer kaç gün sonra yapılıyor acaba. Tatile denk gelmese :KK43:
Reglin ikinci gün başlıyor tedavi

Dayanilmayacak bir sey degil heralde. Canim da hic tatli degildir aslinda da bi de size sorayim dedim. İnternetten videolara falan baktim. Eger tuplerde bir sknti varsa acma islemi sirasinda adet sancisi gibi bir sey hissediliyomus galiba. O da cok problem degil. 1 yil dolmadan rahim filmi cekmek istememisti doktorum ama karari bana birakmisti. Dusunebilirim o zaman ya sagol canim.

Allah sana da tup bebek yolculugunda kolayliklar versin canim. Allah aratmasin. Hayirlisi olsun.

Bir de bu videou buldum;

Gayet kolay gorunuyor ;)

@nisandeniz M melekler-engelchen

Canımmmm kararımı verdim. Kesinlikle tüp bebek isteyeceğim. Cuma regl olduğum için pazartesi doktora gideceğim. Ama ilaçlara 4. veya 5. gün de başlanıyormuş galiba. Geç olmaz inşallah. Bir de normal yumurtlama zamanım bayramdan önceki haftaya denk geliyor. Transfer kaç gün sonra yapılıyor acaba. Tatile denk gelmese :KK43:

Canım benim de lekelerim başladı bu akşam sökülürüm beni de pazartesi çağırdı doktor.
sen görüşeceksin transferi aynı ay yapacak diye bir şey yok benimkini donduracak bir ay bekletecek beni mesela.
sen bir git de canım gidişat belli olur.
senin adına çok sevindim.
birbirimizden haberdar olalım.

Back