• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

beni mecburiyetten bekletiyor çünkü benim çok yumurtam olduğundan ohss riskim çok çok yüksek.
bende tabi sağlığımı düşündüğüm için bekleyeceğim.
yarın bir gideyim de bakacağız artık.
neyseki tedaviye başlıyoruz.
Nasıl yani canım? Ben iki kez OHSS oldum, sonra reglde atılıyor onlar. Yumurtalarını toplayıp bekletecekler mi bir ay

hmm anladım canım kist olma ihtimali yüksek oluyormuş çatlatma iğnesi olmayınca çok şükür gtimiş kistler bende tedirgin olmuyor değilim ama hayırlısı bakalım yaşayıp görcez.
İki yumurtam olduğu ay çatlatma iğnesi oldum. O zaman da kist olmuştu biri. Belli olmuyor yani.Ama korkulacak bir şey değil, regl ile atılıyor.

Günaydın kizlarrr sanirim ben bu ayda sistit oldum yeniden bebek istemeye basladigimdan beri vucudum oyun oynuyo resmen bana olmamasi icin o yuzden de bu ay biraz salacagim kendimi ovulasyon testi yapmayacagim takip etmeyecegim ilişki sonrasi yatayim diye kasmayacagim ne zaman olursa olsun yeter ki saglikli olsun psikolojim de kotu zaten hazir degilim anladim artik onu ama yine sizi takip ederim tabi ki :)
Canım ben de çok sistit geçirdim. Hatta kanamalı sistit bile oldum. İlişkiden önce ikiniz de duş alın. Ben ancak böyle kurtulabildim sistitten

ben de buralarda geziyorum ama 12. günden sonra birliktelik olmadı. ovu testleri de aldı başını gitti zaten. bu ay bebek beklemiyorum ama yara olayına canım sıkıldı. tekrar başka bir doktora daha gideceğim. ama erkek doktora gitmek istiyorum. ankara'da erkek kadın doğum uzmanı bilen var mı? çok fazla akıntım var kasıklarım ağrıyor. hepsi yaradanmış meğer. oy oyoyooy... :KK42:
Sincan Koru'da Huseyin Pehlivan'i cok övüyorlar canım
@kutuphanekedisi de muayene olmustu hatta :)

Nasıl yani canım? Ben iki kez OHSS oldum, sonra reglde atılıyor onlar. Yumurtalarını toplayıp bekletecekler mi bir ay

ohss nin derecesi değişebiliyormuş canım benim doktorum ohss den yogun bakımda yatan bile var dedi o yüzden bekletecek bir ay. bende isterim hemen koysun ama işte.

ohss nin derecesi değişebiliyormuş canım benim doktorum ohss den yogun bakımda yatan bile var dedi o yüzden bekletecek bir ay. bende isterim hemen koysun ama işte.
Tabi canım. Benim 10 yumurta oldu, burada 30 yumurta olan duydum. Çok aşırısı akciğer ve kalbe zarar verebiliyormuş Allah korusun. Klomenin kılavuzunda yazıyordu galiba

Tabi canım. Benim 10 yumurta oldu, burada 30 yumurta olan duydum. Çok aşırısı akciğer ve kalbe zarar verebiliyormuş Allah korusun. Klomenin kılavuzunda yazıyordu galiba

bana da çok yumurtan var ohss riskin yüksek üstüne bir de embriyo tutunur da gebe kalırsan ağır geçirirsin dedi bende peki dedim. geç olsun da güç olmasın. o kadar bekledik bir ay daha bekleriz napalım.

Canim catlatma ignesine gerek yok dedi doktor ama cok fazla aciklama yapmadigi icin nedenini anlayamadim maalesef. Adetimin 22. gunu pregesteron testi istedi sadece, yumurtlama var mi diye bakacakmis.

Hissettigim yan etkilere gelince;
- Adetin 12. gununden itibaren baslayan kasik agrisi, ama hafif sizlama seklinde
- Yogun seffaf akinti

Ama catlatma ignesi olmayinca gunlere cok dikkat edemedik. Hatta ne yalan soyleyeyim cok fazla iliski de olmadi bu ay. Yalnizca 9. ve 15. gun oldu. Bugun 16. gunumdeyim bekliyorum artik. Biraz uzun yazdim kusura bakma. Sen neler yaptin? Insallah bereketli bir ay olur herkes icin.

canımmm çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için :KK68:
beni de 5 eylül de iğneler ile birlikte çağırdı sanırım çatlatma iğnelerini yapacak
belki o zaman söyler diyorum yumurta oluşup oluşmadığını
benim şimdi klomen de 2. günüm herhangi bir yan etki hissetmedim çok yoğun geçiyor günler ondan hissedemiyor da olabilirim.
akıntı durumu yok şimdilik.
inşallah iki denemenden birinde tutunmuştur meleğin sana
hiç belli olmuyor kimisi gün aşırı deniyor tutmuyor kimi de sadece bir iki deneme oldu diyor tutuyor.
yeter ki Allah ol desin canım inşallah bereketli bir ay olsun :KK68:

Kızlar kizlarrrrrrr sizleri nasıl ozledmmmm bir bilseniz :KK68::KK36:
Memleketteyim telefonum bozuldu maalesef .msjlarin hepsini okudum.esimin tlfndan takılıyorum.
Ama cooooook ozledimmmmmm sizleri eksiklik hissetttim kim ne yaptı merak ediyorum.
♡♡♡Ben sizi aydinlatmam mi tecrubeee yazıyor :super::KK66:
Y YESIMBOZ CANIMM hayırlısı olsunn saglikla gelecek o bebislr.
morordek morordek kiz bari sen k irmizilari görme bende bi iki güne olurum adet...tek başına voltran kur yawrucummm.biz bi tarafimizla göğe ersek yinede voltran olusturamayacagiz anlaşıldı.
:silah::KK53:

canımmm çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için :KK68:
beni de 5 eylül de iğneler ile birlikte çağırdı sanırım çatlatma iğnelerini yapacak
belki o zaman söyler diyorum yumurta oluşup oluşmadığını
benim şimdi klomen de 2. günüm herhangi bir yan etki hissetmedim çok yoğun geçiyor günler ondan hissedemiyor da olabilirim.
akıntı durumu yok şimdilik.
inşallah iki denemenden birinde tutunmuştur meleğin sana
hiç belli olmuyor kimisi gün aşırı deniyor tutmuyor kimi de sadece bir iki deneme oldu diyor tutuyor.
yeter ki Allah ol desin canım inşallah bereketli bir ay olsun :KK68:

Insallah canim ya artik sabrim kalmadi valla :)

Kızlar kizlarrrrrrr sizleri nasıl ozledmmmm bir bilseniz :KK68::KK36:
Memleketteyim telefonum bozuldu maalesef .msjlarin hepsini okudum.esimin tlfndan takılıyorum.
Ama cooooook ozledimmmmmm sizleri eksiklik hissetttim kim ne yaptı merak ediyorum.
♡♡♡Ben sizi aydinlatmam mi tecrubeee yazıyor :super::KK66:
Y YESIMBOZ CANIMM hayırlısı olsunn saglikla gelecek o bebislr.
morordek morordek kiz bari sen k irmizilari görme bende bi iki güne olurum adet...tek başına voltran kur yawrucummm.biz bi tarafimizla göğe ersek yinede voltran olusturamayacagiz anlaşıldı.
:silah::KK53:
Ahaha ya ne güldüm mesajına :))
Dur bakalim kırmızıları gormeden umit kesilmez. Ben hala gormedim gunden gune heyecanim artiyor :KK51: kaldı 2 gün

kızlar günaydın
sabah göğüslerim tavan yapmış uyandım:KK70: ama çenemin altında sivilce çıkmış sivilce bende regl belirtisi daha çok var ama yağlı bir şey de yemedim hafta sonunda ümitler git gide azalıyor bu ayda olmadı galiba zaten hiçbir şey hissetmiyorum:KK43: bel ve kasık ağrım hiç olmadı pazar günü o kadar iş yaptım pazara gittim kışlık hazırlıklar yaptım saatlerce ayakta durdum birde uyku hali yerine uykusuzluk peyda oldu ki ben kafamı yastığı koyar koymaz uyuyan insanım 2 gündür uykusuzluk çekiyorum:KK51:

Back