• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

selam kızlar önceki gruptan arkadaşlar burda sanrıım
2 aydır denıyoruz daha önceden mart ayında bı düşüğüm vardı zaten
gecen ay olmadı bu ay da olmayacak sanırım pembe bı akıntı geldı bugun sanırım regl olacam
artık eylülde sans denemeye devam ederız bakalım
hayırlısı olsun hepimiz için

selam kızlar önceki gruptan arkadaşlar burda sanrıım
2 aydır denıyoruz daha önceden mart ayında bı düşüğüm vardı zaten
gecen ay olmadı bu ay da olmayacak sanırım pembe bı akıntı geldı bugun sanırım regl olacam
artık eylülde sans denemeye devam ederız bakalım
hayırlısı olsun hepimiz için
Slm hoş geldiniz

maya_gallo maya_gallo sende bu ay klomen kullanmışsın sanırım. çatlatma iğnesi de oldun mu ?
klomen in herhangi bir yan etkisini hissettin mi hiç?

Canim catlatma ignesine gerek yok dedi doktor ama cok fazla aciklama yapmadigi icin nedenini anlayamadim maalesef. Adetimin 22. gunu pregesteron testi istedi sadece, yumurtlama var mi diye bakacakmis.

Hissettigim yan etkilere gelince;
- Adetin 12. gununden itibaren baslayan kasik agrisi, ama hafif sizlama seklinde
- Yogun seffaf akinti

Ama catlatma ignesi olmayinca gunlere cok dikkat edemedik. Hatta ne yalan soyleyeyim cok fazla iliski de olmadi bu ay. Yalnizca 9. ve 15. gun oldu. Bugun 16. gunumdeyim bekliyorum artik. Biraz uzun yazdim kusura bakma. Sen neler yaptin? Insallah bereketli bir ay olur herkes icin.

Kizlar nasilsniz bakalim :)?

Ya benim aklima bisey takiliyo. Rahim filmi cektirsem mi?

Gecen doktora gittgimde doktor her seyin yolunda oldugunu, ulrtasonla bakinca sadece tupleri goremedigini soylemisti. İstersen rahim filmi de cekebiliriz ama daha erken, 1 yil dolmadan gerek yok demisti. Simdi bu ay bizim 7. deneme olacak. Esimde de bende de gorunen bir sknti yok. Rahim filmi de cektirip rahatlasam mi? Ama cok aci cekenler falan duydum yaaa, aranizda rahim filmi cektiren var mi? Ne diyosunuz?

Ben gecen yil cektirdim ve hic de dedikleri kadar zorlanmadim. Cok kisa surdu ve hissettigim tek sey adet sancisinin biraz daha yogunuydu. Gerci doktorum cok iyiydi sanirim o yuzden zorlanmadim. Eger istanbuldaysan Dr. Cevat Bayrak'i kesinlikle tavsiye ederim. Ama bence 1 yiliniz dolsun derim ben de.

Gazel2110 Gazel2110 isimli arkadaş başka bir grupta gebelik testinin pozitif olduğunu yazmış
Ewet o benm bi konuda bi arkdsla ayni batimz oyle karsilastrdk. Ama kesn deil ptesi kan testi yapacm orda cikarsa buraya yazcm hala kesn bisey yok.bir tane kimyasal gebelk yasadm temknliym o grupra da yazmistm zaten.

Ewet o benm bi konuda bi arkdsla ayni batimz oyle karsilastrdk. Ama kesn deil ptesi kan testi yapacm orda cikarsa buraya yazcm hala kesn bisey yok.bir tane kimyasal gebelk yasadm temknliym o grupra da yazmistm zaten.

Canim insallah kesindir bizleri habersiz birakma guzel haberlerle gel insallah:KK68: belirtilerin var miydi paylasirsan sevinirim:KK68:

Canim insallah kesindir bizleri habersiz birakma guzel haberlerle gel insallah:KK68: belirtilerin var miydi paylasirsan sevinirim:KK68:
Allahn izniyle ben de paylasmak icin sabirszlaniyrm o kadr cok sey ogrendmki bu topiklerden bikac topik var dewamli takipteydim. Soganlar folikler ovu testleri hepsini burdan ogrendm. Belirtilerimi falan ayrntili yazacm insallh yarn kan vercm kanda da cikarsa paylasacm insallh. Hepimiz bebislerimize kavusalm Allah in izniyle canm ya kardes gibi oluo insan burada :( duygulandm

Allahn izniyle ben de paylasmak icin sabirszlaniyrm o kadr cok sey ogrendmki bu topiklerden bikac topik var dewamli takipteydim. Soganlar folikler ovu testleri hepsini burdan ogrendm. Belirtilerimi falan ayrntili yazacm insallh yarn kan vercm kanda da cikarsa paylasacm insallh. Hepimiz bebislerimize kavusalm Allah in izniyle canm ya kardes gibi oluo insan burada :KK43: duygulandm
Bak benide duygulandirdin zaten aglicak yer ariyorum:KK61:hepimiz insallah teker teker guzel haberlerimizi paylasiriz burada hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim

Canım beklemeyi hiç istemiyorum. Bayramdan önceki hafta transfer olur inşallah. Dondurmayı teklif ederse ekime bırakalım diyeceğim

beni mecburiyetten bekletiyor çünkü benim çok yumurtam olduğundan ohss riskim çok çok yüksek.
bende tabi sağlığımı düşündüğüm için bekleyeceğim.
yarın bir gideyim de bakacağız artık.
neyseki tedaviye başlıyoruz.

ben de buralarda geziyorum ama 12. günden sonra birliktelik olmadı. ovu testleri de aldı başını gitti zaten. bu ay bebek beklemiyorum ama yara olayına canım sıkıldı. tekrar başka bir doktora daha gideceğim. ama erkek doktora gitmek istiyorum. ankara'da erkek kadın doğum uzmanı bilen var mı? çok fazla akıntım var kasıklarım ağrıyor. hepsi yaradanmış meğer. oy oyoyooy... :KK42:

Back