- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.561
Aman GelmesinGunaydin
Dun ara ara regl agrisi gibi kasık agrim oldu ama kirmizilar gelmedi. Umarim gelmez de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman GelmesinGunaydin
Dun ara ara regl agrisi gibi kasık agrim oldu ama kirmizilar gelmedi. Umarim gelmez de :)
Slm hoş geldinizselam kızlar önceki gruptan arkadaşlar burda sanrıım
2 aydır denıyoruz daha önceden mart ayında bı düşüğüm vardı zaten
gecen ay olmadı bu ay da olmayacak sanırım pembe bı akıntı geldı bugun sanırım regl olacam
artık eylülde sans denemeye devam ederız bakalım
hayırlısı olsun hepimiz için
maya_gallo sende bu ay klomen kullanmışsın sanırım. çatlatma iğnesi de oldun mu ?
klomen in herhangi bir yan etkisini hissettin mi hiç?
Kizlar nasilsniz bakalim :)?
Ya benim aklima bisey takiliyo. Rahim filmi cektirsem mi?
Gecen doktora gittgimde doktor her seyin yolunda oldugunu, ulrtasonla bakinca sadece tupleri goremedigini soylemisti. İstersen rahim filmi de cekebiliriz ama daha erken, 1 yil dolmadan gerek yok demisti. Simdi bu ay bizim 7. deneme olacak. Esimde de bende de gorunen bir sknti yok. Rahim filmi de cektirip rahatlasam mi? Ama cok aci cekenler falan duydum yaaa, aranizda rahim filmi cektiren var mi? Ne diyosunuz?
Ewet o benm bi konuda bi arkdsla ayni batimz oyle karsilastrdk. Ama kesn deil ptesi kan testi yapacm orda cikarsa buraya yazcm hala kesn bisey yok.bir tane kimyasal gebelk yasadm temknliym o grupra da yazmistm zaten.Gazel2110 isimli arkadaş başka bir grupta gebelik testinin pozitif olduğunu yazmış
Ne kadar pozitif bir dr..nerde bu doktor
Teşekkür ederim. Kaca maloldu?En son Sisli Echomar'daydi canim ben de gecen yil ona cektirdim. Gercekten de aynen videodaki gibi kendisi. Anestezisiz ve acisiz yapiyor. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. Kaca maloldu?
Sigorta karşılamıyor mu? Hepsini peşin mi ödedinizCanim gecen yaz cektirdigimde 450 liraydi. Kanamam da olmadi ayrica onu soylemeyi unuttum sanirim :)
Sigorta karşılamıyor mu? Hepsini peşin mi ödediniz
Cevap için teşekkürlerMaalesef karsilamiyor pesin verdim mecburen.
Ewet o benm bi konuda bi arkdsla ayni batimz oyle karsilastrdk. Ama kesn deil ptesi kan testi yapacm orda cikarsa buraya yazcm hala kesn bisey yok.bir tane kimyasal gebelk yasadm temknliym o grupra da yazmistm zaten.
Hoş buldum tesekkür ederimSlm hoş geldiniz
Allahn izniyle ben de paylasmak icin sabirszlaniyrm o kadr cok sey ogrendmki bu topiklerden bikac topik var dewamli takipteydim. Soganlar folikler ovu testleri hepsini burdan ogrendm. Belirtilerimi falan ayrntili yazacm insallh yarn kan vercm kanda da cikarsa paylasacm insallh. Hepimiz bebislerimize kavusalm Allah in izniyle canm ya kardes gibi oluo insan burada duygulandmCanim insallah kesindir bizleri habersiz birakma guzel haberlerle gel insallah belirtilerin var miydi paylasirsan sevinirim
Bak benide duygulandirdin zaten aglicak yer ariyorumhepimiz insallah teker teker guzel haberlerimizi paylasiriz burada hakkinda hayirlisi neyse o olsun canimAllahn izniyle ben de paylasmak icin sabirszlaniyrm o kadr cok sey ogrendmki bu topiklerden bikac topik var dewamli takipteydim. Soganlar folikler ovu testleri hepsini burdan ogrendm. Belirtilerimi falan ayrntili yazacm insallh yarn kan vercm kanda da cikarsa paylasacm insallh. Hepimiz bebislerimize kavusalm Allah in izniyle canm ya kardes gibi oluo insan burada duygulandm
Saol cnm.hepimiz icin en hayrlisi olsn insalh :*Bak benide duygulandirdin zaten aglicak yer ariyorumhepimiz insallah teker teker guzel haberlerimizi paylasiriz burada hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim
Canım beklemeyi hiç istemiyorum. Bayramdan önceki hafta transfer olur inşallah. Dondurmayı teklif ederse ekime bırakalım diyeceğim