EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

sonra ne oldu o kadar yumurtaya ? ay inşallah benim de öyle olmaz..

Canım beklemeyi hiç istemiyorum. Bayramdan önceki hafta transfer olur inşallah. Dondurmayı teklif ederse ekime bırakalım diyeceğim

Evet 5 eylül ki zannediyorum yumurtlamamda dünden önceki gün oldu delilik işte insan ümit ediyor insaAllah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin de miniğim

Ah tatlim valla bende bayramda hamile oldugumu ogrenmek icin herseyimi verebilirim iste umut ediyoruz bakalim hakkimizda hayirlisi

Canim sende demissin canim tatli degil diye sadece adet sancisi gibi sanci oluyormus dayanilmayacak birsey degildir nelere dayaniyoruz o abartanlar oldum bittim diyenlerin agzina vurasim geliyor can bu kadar tatli olabilir mi ya hem bebek istiyorlar hem isteyenide korkutuyorlar zira dogum icin sacma sapan seyler anlatanlarda ayni

Kizlar bugun kardeslerimle bulustuk saat 1 gibi yedik ictik hersey cok guzel sag kasigima bir agri girdi anlatamam mafoldum daha gezecektik dusunun duraga giderken bir kac dukkan gezdik ama yok belime vurdu bu sefer agri anlamiyorum daha once hic olmazdi adete 1 hafta kala bacaklarim agrir kasigim sizlar o kadar ama bebek denemeye basladigimizdan beri bu kasik agrilari olduruyor beni gunluk hayatimida etkiliyo ne is yapabiliyorum ne baska bisi gecen ayda oldu bebek mi acaba dedim ama hastalandim bebek tutunamiyo mu acaba o geldi aklima gecen ay adete 5 gun vardi test negatifti sonra gecsin yapcam dedim bir gun gecti yapmama firsat kalmadi hastalandim ama cok asiri geldi hatta kimyasal mi diye dusundum cunku benim cok geciktiginde bile az gelir benim adetim bu ayda bebek yoksa inofolik alcam bu ay almadigima pisman oldum valla

Evet canim dogru soyluyosun. Aslinda ben acisindan ziyade 1 seneyi bekleyeyim mi diye sizeden fikir almak istedim. Bahsetmistim esim zatem ocakta yurt disina gidecek. Allah dogru zamani bilir elbette ama uzun bir sure donmeyecegi icin gitmeden ne tedavu gerekiyorsa yapmak daha mantikli. Bu ay da olmazsa rahim filmini cektirmeye karar verdim canim, sagol :) reglden kac gun sonra gitmek gerekir acaba?

Canim kimyasal olabilir onceki yasadiklarin. Sonucta gebelik olamk uzere oluyor. Ve sen gebelik belirtileri yasiyorsun. Ani batmalar hamilelik belirtisi canim. İnsallah oyledir :) ama bagirsak hareketlerinden de kaynaklaniyor olabilir. Bi dahakine gelen sancinin ayrimina varmayi dene canim. Bu aralar kabizlik sikayetin varsa ondan da olabilir gibi geldi.

Önceden gidip film için randevu alman lazım canım. Reglden sonra bir hafta geçmeden çekilmesi lazım

Yok canim bagirsak hareketi degil bildigim agri ya da aci hissediyorum hatta su anda var gaz sancisi mide ugruldamasi gibi oluyo ya da cok aciyla gelir sonra rahatlarim biliyorum yani

Ahh insaAllah canım bu bayram bizim bayramimiz olur insaAllah güzel haberleri hepimiz ama hepimiz alırız. Ne olur Allahım bize saglikli sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…