- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #1.481
Klomenin yan etkisi olarak hamilelik bekirtilerin cogunu yapıyor. Baş dönmesi. , mide bulantısı felan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de tam tersi ben daginigim, eşim duzenlidir bosver daginiklik iyidir bence :)))ya benim evi görseniz ne yaşanmış burda dersiniz bomba patlamış gibiydi sabah kalktığımda eşim saolsun pek bir dağınık erken yatmıştım ev topluydu sabah bir kalktım her yer her yerde
Pkoluyum canım o yüzden yumurtanın çatlamasında sıkıntı var malesef. Adetimin 17. günüydü ama doktor 14. gün olarak hesapladı neye göre dedi bende anlamadım.Canım mesajını geç gördüm kusura bakma. Testi adetin kaçıncı günü yaptırmıştın? Yumurtlamamak nasıl oluyor hiç anlamıyorum ya? Bu konuda pek bilgim yok maalesef. Yani sadece bu aya mı mahsus bu durumun yoksa genel bir sorun var demek mi oluyor?
Hangi folik asit içiyorsunPkoluyum canım o yüzden yumurtanın çatlamasında sıkıntı var malesef. Adetimin 17. günüydü ama doktor 14. gün olarak hesapladı neye göre dedi bende anlamadım.
Folbiol canım.Hangi folik asit içiyorsun
Adetin ilk gunden itibaren inofolik kullan. Farkı göreceksinFolbiol canım.
Bi kere kullandım onu. Eylülün başında tekrar gidecem. Olmazsa öbür ayda onu kullanırım. Bu ay bal tarçın çörek otu karışımı ve hayıt suyu içiyorum.Adetin ilk gunden itibaren inofolik kullan. Farkı göreceksin
Bizde de tam tersi ben daginigim, eşim duzenlidir bosver daginiklik iyidir bence :)))
Tüp icin randevu eylül sonunda. Bakalım hayırlısı. Allah neyi uygun görecek bize.
Hayırlı ve sağlıklısi inşallah
Ne gerek var ki toplamayaaksi gibi bende dağınığım toplamayı hiç sevmem
Ne gerek var ki toplamaya
bat 5 eylül değil mi senin neden bu kadar erken yaptın? evlilik yıl dönümü hediyeni inşallah sonra verirsinTest yaptım bu sabah bugün evlilik yildonumumüz çıksaydı supriz yapacaktım ama kocaman bir tek çizgi çıktı
Aaa o zaman senin toplaman lazim mecburen. Ben de anca misafir geleceği zaman falan topluyorum ya da gozume iyice kötü göründüğünde :)benim durumum daha da vahim.
benim dolabım paçavra gibi eşiminki jilet gibi ama gel gör kiiiii dağınık ortamlarda panik atağım atak yapıyor
alakaya maydanoz gel bize bazı bazı hahahah
Hayırlı olsun. Benimki önce on görüşme. Sonraki aya yani ekimde tedavibenim de tedavi pazartesi başlıyorrrr
Aaa o zaman senin toplaman lazim mecburen. Ben de anca misafir geleceği zaman falan topluyorum ya da gozume iyice kötü göründüğünde :)
İyiyim canim adetin 6. günü bugün. Tatile gittim ardindan memlekete o yüzden cok giremiyorum. Gecen ay yumurtam gelismedigi icin adetin cok az geldi. Inofolici günde 2 ye cikardim inşallah degerlendirebiliriz ailelerin yaninda bende durumlar böyle canim