• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ah balım öyle lafla kalsalar keşke bide suçluyorlar. İlk bebeğimı kaybedince kayonvalidem aradı yok çok gezdin yok dikkat etmedin vs ertesi gün eşimin teyzesi aradı aynı lafları bide onlardan işittim
Ölsem kemiklerim unutmaz bunu ki ben daha acımı yaşarken 1 hafta olmuş bebeğimi kaybedeli bide üstüne bunları işittim..
:KK42::KK42::KK42::KK42:

Allah sabir versin. Bebegini kaybetmis bi insan olarak inan icim sizladi yazdigini okuyunca...
Ben bebegimin kalbinin durdugunu ogrendigimde esim teselli etmisti beni. Sen gordugum en iyi annesin, daha o minicikken elinden gelenin fazlasini yaptin,duzgun beslendin, kendine dikkat ettin,dinlendin diye. O arada suclanmak yasanabilecek en kotu sey sanirim. Hele ki insanin cigeri yaniyorken...
Sanirim Allah onlari boyle bi sinavdan gecirmemis ki kadin olmalarina ragmen boyle can yakabiliyolar herkesin basina gelebilecek bu konuda.
Ne diyeyim guzelim, ilahi adalet bence bu dunyada. Rabbim goruyo,biliyo... O takdir edip versin cevabini.

Allah sabir versin. Bebegini kaybetmis bi insan olarak inan icim sizladi yazdigini okuyunca...
Ben bebegimin kalbinin durdugunu ogrendigimde esim teselli etmisti beni. Sen gordugum en iyi annesin, daha o minicikken elinden gelenin fazlasini yaptin,duzgun beslendin, kendine dikkat ettin,dinlendin diye. O arada suclanmak yasanabilecek en kotu sey sanirim. Hele ki insanin cigeri yaniyorken...
Sanirim Allah onlari boyle bi sinavdan gecirmemis ki kadin olmalarina ragmen boyle can yakabiliyolar herkesin basina gelebilecek bu konuda.
Ne diyeyim guzelim, ilahi adalet bence bu dunyada. Rabbim goruyo,biliyo... O takdir edip versin cevabini.
Çok şükür ki eşimden razıyım Rabbim de ondan razı olsun.. onun için katlanıyorum herşeye..
İnsanlar çok acımasız çok dengesiz bazen ne dediklerini hic bilmiyorlar kürtaj olalı 2 3 gün olmuş sagolsun askrabalar filan geldi beni oyle uzulmus goren bi akrabam dedi ki Allah sana ikiz versin uzulme dedi buna karsilik cok çok yakın bir akrabam da birini yapamadı ikisi ni nasıl yapcak demesin mi..
Ben neler duydum neler yaşadım. .
O günden beri de hep içimden derim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla çifter çifter nasip et..
İnşallah Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün bizim ayımız olsun :dua:

Herkese selamlar. Net bat bilmemekle birlikte(kurtajdan dolayi) tahminen 5 Eylul diyorum :) Umarim bu ay hepimize saglikli bebekler getiriir :)
Korunma süresi ne kadar verdi Dr. Canım ne kadar oldu kürtaj olalı. Bu arada 5 eylüller çoğaldı hadi bakalım bol bol gelsin 5 eylülde inşallah minikler sağlıcakla hayıla :KK36::anneadayı:

Çok şükür ki eşimden razıyım Rabbim de ondan razı olsun.. onun için katlanıyorum herşeye..
İnsanlar çok acımasız çok dengesiz bazen ne dediklerini hic bilmiyorlar kürtaj olalı 2 3 gün olmuş sagolsun askrabalar filan geldi beni oyle uzulmus goren bi akrabam dedi ki Allah sana ikiz versin uzulme dedi buna karsilik cok çok yakın bir akrabam da birini yapamadı ikisi ni nasıl yapcak demesin mi..
Ben neler duydum neler yaşadım. .
O günden beri de hep içimden derim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla çifter çifter nasip et..
İnşallah Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün bizim ayımız olsun :dua:
Resmen icim yandi soylediklerinle... Ne denir bilmiyorum ki Allaha havale hepsi. Bosuna denmemis "actigin her yaradan,hesap sorar yaradan" diye...
Insallah saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun. 3 Haziranda oldum kurtaj,ilk reglim damla damla oldu degerlerim tam dusmemis. Insallah ne zamansa hayirlisiyla saglikla nasip olsun. Korunmaniza gerek yok rahim temiz,toparladiginda gebe kalacaksin zaten sorun yok dedi doktorum. Insallah cok bekletmez minigim,icimdeki aci biraz olsun diner.

çok güzel cümlenize ya :KK70: neden öyle dediniz.

kimyasal gebelik yaşadım. günüm değişti o yüzden yazmıştım ama artık benim de bir bat günüm var. :halay: 8 eylül.

canım kimyasal olduğu kesin miydi senin? test yaptırsan ya da muayene olsan ne bileyim hala regl olmaman normal mi?

regl oldum oldum. ben hamile olduğumu test yapmadan anladım, tutmadığını da yine test olmadan hatta kan testi yaptırdığım günün akşamında anladım. bu ikinci kimyasal gebeliğim benim bildiğim... bir daha yaşarsam doktora gideceğim.

M melekler-engelchen batım 8 eylül :KK45:

ayy saat 12 yi geçmiş 9 eylül mü bat şimdi bilemedim :)

Resmen icim yandi soylediklerinle... Ne denir bilmiyorum ki Allaha havale hepsi. Bosuna denmemis "actigin her yaradan,hesap sorar yaradan" diye...
Insallah saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun. 3 Haziranda oldum kurtaj,ilk reglim damla damla oldu degerlerim tam dusmemis. Insallah ne zamansa hayirlisiyla saglikla nasip olsun. Korunmaniza gerek yok rahim temiz,toparladiginda gebe kalacaksin zaten sorun yok dedi doktorum. Insallah cok bekletmez minigim,icimdeki aci biraz olsun diner.
Oyy kıyamam daha çok yeni ben şubatta kürtaj oldum hala içim yanıyor :(
Dr daha bu ay izin verdi nasip değilmiş bu ay olmadı inşallah ağustosta tutunur minigim.
Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıcakla hayırla doldursun insaAllah. Kaç haftalık ti canım sebebi nedeni belli mi peki?

kimyasal gebelik yaşadım. günüm değişti o yüzden yazmıştım ama artık benim de bir bat günüm var. :halay: 8 eylül.

regl oldum oldum. ben hamile olduğumu test yapmadan anladım, tutmadığını da yine test olmadan hatta kan testi yaptırdığım günün akşamında anladım. bu ikinci kimyasal gebeliğim benim bildiğim... bir daha yaşarsam doktora gideceğim.

Canim 3.yu bekleme bence bi Dr a Daniş derim

Canım kimyasal geçirdiğini nasıl anladin?

canım hatırlıyorum düşüktü kan değerin. iyi mi kötü mü bilemedim hamile olduğunu hemen anlaman:KK64: hayırlısı olsun hakkında bebek tutunamıyor heralde bencede bir daha olursa git bir baktır bakalım sebebi vardır belki. bu arada gece 12yi geçince ertesi günü 1. gün kabul ediyormuşuz hatta akşam güneş battıktan sonra diyor ibrahim saraçoğlu şu soğan kürünü araştırdığımda bir videosunda söylemişti

Oyy kıyamam daha çok yeni ben şubatta kürtaj oldum hala içim yanıyor :KK43:
Dr daha bu ay izin verdi nasip değilmiş bu ay olmadı inşallah ağustosta tutunur minigim.
Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıcakla hayırla doldursun insaAllah. Kaç haftalık ti canım sebebi nedeni belli mi peki?
Malesef cok yeni,zamanla soguyacak insallah...
Insallah saglikla tutunsun canim benim,amiin.
7+5 teydik. Kalbi durdu, bende hicbisey cikmadi pataloji sonucu da temiz. Kromozom anormalisi dedi doktorum. Ilk gebelikte normal dedi ama geldi bana anlat :)

hoş geldin aramıza inşllah bu topik hepimize uğurlu olur. bizler reglin 7. günü soğan kürüne başlayacağız istersen sende yap bakarsın sana da şifa olur. yumurtlama için incir ve havuç kürüde tavsiye ediliyor hatta tavşanların çok sık doğurmasının sebebi havuçmuş geçen gün okumuştum
soğan kürünü ben içemem soğanı hiç sevmiyorum bir kere denedim hastanaelik oluyodum incir ve havuç kuru nasıl oluyor ?

soğan kürünü ben içemem soğanı hiç sevmiyorum bir kere denedim hastanaelik oluyodum incir ve havuç kuru nasıl oluyor ?
Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.
2x25U+7A
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

ibrahim saraçoğlu sayfasından alıntıdır...

havuç kürü ise 3 ay boyunca akşam yemeğinden 2 saat sonra taze sıkılmış 1 bardak havuç suyu içme şeklindedir canım.

Back