• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Döngü uzayınca benim de öyle geliyor.ya da kürtajdan sonra vücut hala normale dönmedi.bat 17 ağustos benim.gelirse dr a gidicem.
Kürtaj olalı 6 ay oldu kuzum . Döngüyle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü genç kızken bi adet dongum yoktu 4 aya 5 aya gelirdi hiç böyle bişey olmazdı ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için öyle dedim balım. Neden Dr a gideceksin canım?

Burdayiz oyle mi :) e madem ilk BAT tarihi benden gelsin. 3 Eylul M melekler-engelchen

Benim su an reglimin 3.gunu. 7.gunde sogan kuru yapmaya baslayacagim. 15 gun kullanacagim. Hatta gun gun tum belirtileri vs. de yazabailirim. Sogan kurunu henuz yapmayanlar icin bilgilendirici olur.

Hayirli olsun bu topik oyleyse :) ugur getirsin herkese :) bebek haberleriyle dolsun tassin insallah :)

Kürtaj olalı 6 ay oldu kuzum . Döngüyle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü genç kızken bi adet dongum yoktu 4 aya 5 aya gelirdi hiç böyle bişey olmazdı ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için öyle dedim balım. Neden Dr a gideceksin canım?
Bir ara yazışmıştık kürtaj topiğinden hatırladım zaten seni.ben de ocakta kürtaj oldum maalesef 12.haftada.
5 aydır(4 adet dönemi) korunmuyorum ama maalesef henüz bir şey yok.
Kürtaj sonrası tüplerde tıkanıklık olabilir mi diye adetin 3.günü hormonlara baktırıcam.sonra da dr um da kabul ederse rahim filmi isticem.

yeni grubumuz hayırlı olsun inşallah:KK36: ben bu ay reglim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başlıyacağım faydasını gören çok olmuş inşallah bana da bebeğime kavuşmamda vesile olur:KK36:
İnşallah :dua:faydasını görürsün canim ben de gittin diye üzülmüştüm :cry:Benim bat 23 ağustos kirmizilar gelirse ki inşallah gelmez solugu burda alirim

Kırmızı kart yedim bende. Markette işe başlamıştım. Orda gelen malları kaldırıp yerleştirmek bana yaramadı. Adetim tuhaflasti. Bende çıktım işten. Bakalım hayırlısı.

Burdayiz oyle mi :) e madem ilk BAT tarihi benden gelsin. 3 Eylul M melekler-engelchen

Benim su an reglimin 3.gunu. 7.gunde sogan kuru yapmaya baslayacagim. 15 gun kullanacagim. Hatta gun gun tum belirtileri vs. de yazabailirim. Sogan kurunu henuz yapmayanlar icin bilgilendirici olur.

Hayirli olsun bu topik oyleyse :) ugur getirsin herkese :) bebek haberleriyle dolsun tassin insallah :)
Teşekkürler

canım onu çok araştırdım ben ama kesin bir şey bulamadım ablamda yaptığı ay hamile kalmış ağustos grubunda da son hamilelerden bir bayan aynı şeyi yazdı düşüğe neden olsaydı onlarda da sorun olurdu ya da ibrahim saraçoğlu kesinlikle üstüne basa basa korunmalısınız derdi diye düşünüyorum
Evet canim M melekler-engelchen
Cok arastirdik. Yumurtlama icin sakincasi olmadigini soyluyorlar. Benim de ablam sogan kuru yaptigi ay hamile kaldi. Benim gibi hicbir sorunu da yoktu. Sebepsiz yere hamile kalamiyordu. Sifa oldu ona. İnsallah bize de olur Allah'in izniyle :)

Aaaa evet hatırladım canım. Benim kürtajdan sonra da histereskopi oldu canım. İnşallah öyle bir durum yoktur ama kürtajdan histereskopi den sonra daha tüpler açılıyor diye biliyorum 2.kürtajı canli oldum ben içeriye bişey puskurtuyorlar sıvı ta tadı ağzıma geldi sonra cektiriyorlar bu işlemi tekrar tekrar yaptı Dr ve bu sıvı tüpleri kanalları da geçiyor yani tikanıklik varsa açılıyor zaten
Bir ara yazışmıştık kürtaj topiğinden hatırladım zaten seni.ben de ocakta kürtaj oldum maalesef 12.haftada.
5 aydır(4 adet dönemi) korunmuyorum ama maalesef henüz bir şey yok.
Kürtaj sonrası tüplerde tıkanıklık olabilir mi diye adetin 3.günü hormonlara baktırıcam.sonra da dr um da kabul ederse rahim filmi isticem.

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test)

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test)

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül
Balim ben buay bisey uygulamicam ovu testi de uygulamicam kafama tskmamaya caliscam insaAllah :(

Back