- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Fiyati ne kadar canim bide resim atabilirmisin mumkunseFobiol kullaninca yumurtladigimi hic anlamadım. Ama ne zamanki inofolik başladım hangi gün yumurtladim anlamıştim. Inofolik kullanıp hamile kalan cok oluyor. Bakalım hayırlısı inşallah
Inofolik icinde 30 tane toz paketcik var.sabah iki. Aksam iki icince en fazla 7 buçuk gün dayanıyor. 25-30 tl civarı. Ayda 3 kutu gerek. 25x3=75 tl aylık fiyatFiyati ne kadar canim bide resim atabilirmisin mumkunse
Tsk etiiiim:)
Rica ederimTsk etiiiim:)
Balım senin demi geldi kırmızılar
İnşallahfaydasını görürsün canim ben de gittin diye üzülmüştüm Benim bat 23 ağustos kirmizilar gelirse ki inşallah gelmez solugu burda alirim
Amin canim insallah bizede vesile olsun sifavolsun Allahin izniyleEvet canim M melekler-engelchen
Cok arastirdik. Yumurtlama icin sakincasi olmadigini soyluyorlar. Benim de ablam sogan kuru yaptigi ay hamile kaldi. Benim gibi hicbir sorunu da yoktu. Sebepsiz yere hamile kalamiyordu. Sifa oldu ona. İnsallah bize de olur Allah'in izniyle :)
Ooo iiimis fiyati. Neden gunde 4 tane iciliyor?Inofolik icinde 30 tane toz paketcik var.sabah iki. Aksam iki icince en fazla 7 buçuk gün dayanıyor. 25-30 tl civarı. Ayda 3 kutu gerek. 25x3=75 tl aylık fiyat
Hayirlisi kuzum diger ay baslar 9 ay hic gelemz insaAllahSuan lekelenme seklinde geldi ama aksama ya da yarina kesin sokulur benim hep boyle oluyor adetim
Aa tatlim ben seni oldun saniyordum ay insallah gelmez hadi hayirlisi olsun ins
Amin canim insallah bizede vesile olsun sifavolsun Allahin izniyle
M melekler-engelchen benimde bat 8 eylul
Dozu düşük bu yüzden. 4 tane 800 mikrogram oluyor.Ooo iiimis fiyati. Neden gunde 4 tane iciliyor?
Evet canim adet oldum 27 temmuzda ama döngüm kisa oldugu icin bat gene ağustosa denk geldi hayirlisiyla önümüzdeki 9 ay adet görmeyelim inşallahSuan lekelenme seklinde geldi ama aksama ya da yarina kesin sokulur benim hep boyle oluyor adetim
Aa tatlim ben seni oldun saniyordum ay insallah gelmez hadi hayirlisi olsun ins
Amin canim insallah bizede vesile olsun sifavolsun Allahin izniyle
M melekler-engelchen benimde bat 8 eylul
Tamam canimDozu düşük bu yüzden. 4 tane 800 mikrogram oluyor.
Ben çok kaptırmışım kendimi hala üzerimden atamiyorum etkisini çok kötü oldum bu aya hiç odaklanamıyorum bu adet beni çok üzdüAllahimmmmm alllahimmmmmmm. Yeni topisimiz hayirli olsun .bi ayri mutlu oldum ,heycanlandimmmm..inşallah yeni topik taze hamisler nasip olsunnn...daha adetim ama bu ay sanki olacak umudu var içimde ,dereyi gormeden pacaya sivadimbende sogan kuru yapacagim bakalim.
Canim umutlanmak hicc iyi değil sonrasında cook üzülüyor insan.mümkün oldukça soyutlamak lazim, olsun cook sevinelim sevinmek uzulmekten daha iyi yokkk sayalim.Ben çok kaptırmışım kendimi hala üzerimden atamiyorum etkisini çok kötü oldum bu aya hiç odaklanamıyorum bu adet beni çok üzdüöyle kaptırmışım ki hamile kıyafetlerimi bile çıkarmışim şimdi hepsini kaldırıyorum çok morakım bozuk
Herkesin lafı batıyor daha 1 yıl olmadı evleneli köye geldik bütün akrabalar bebek soruyor. İlki neden düştü ağır mı kaldırdın ağır ismi yaptın vs. Çok bunaldım. Gerçekten çok kaptırmışım kendimi hep hayirlisi dedim ama hep olsun istemişim.Canim umutlanmak hicc iyi değil sonrasında cook üzülüyor insan.mümkün oldukça soyutlamak lazim, olsun cook sevinelim sevinmek uzulmekten daha iyi yokkk sayalim.
HoşgeldinAllahimmmmm alllahimmmmmmm. Yeni topisimiz hayirli olsun .bi ayri mutlu oldum ,heycanlandimmmm..inşallah yeni topik taze hamisler nasip olsunnn...daha adetim ama bu ay sanki olacak umudu var içimde ,dereyi gormeden pacaya sivadimbende sogan kuru yapacagim bakalim.
Bende umutlanmistim. Hatta bat 1 gün gecince baya bir heycanlandim. Canim birşeyler istiyordu.Hatta hep midem bulaniyordu. Kirmizilar gelince cok kötü oldum.kendimi bebek düşüncesine cok kaptirmisim.Meger psikolojik hamilelik yaşamışim.Ben çok kaptırmışım kendimi hala üzerimden atamiyorum etkisini çok kötü oldum bu aya hiç odaklanamıyorum bu adet beni çok üzdüöyle kaptırmışım ki hamile kıyafetlerimi bile çıkarmışim şimdi hepsini kaldırıyorum çok morakım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?