EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Balım senin demi geldi kırmızılar

Suan lekelenme seklinde geldi ama aksama ya da yarina kesin sokulur benim hep boyle oluyor adetim

İnşallah faydasını görürsün canim ben de gittin diye üzülmüştüm Benim bat 23 ağustos kirmizilar gelirse ki inşallah gelmez solugu burda alirim

Aa tatlim ben seni oldun saniyordum ay insallah gelmez hadi hayirlisi olsun ins

Amin canim insallah bizede vesile olsun sifavolsun Allahin izniyle

M melekler-engelchen benimde bat 8 eylul

Hayirlisi kuzum diger ay baslar 9 ay hic gelemz insaAllah

Evet canim adet oldum 27 temmuzda ama döngüm kisa oldugu icin bat gene ağustosa denk geldi hayirlisiyla önümüzdeki 9 ay adet görmeyelim inşallah

Ben çok kaptırmışım kendimi hala üzerimden atamiyorum etkisini çok kötü oldum bu aya hiç odaklanamıyorum bu adet beni çok üzdü öyle kaptırmışım ki hamile kıyafetlerimi bile çıkarmışim şimdi hepsini kaldırıyorum çok morakım bozuk

Canim umutlanmak hicc iyi değil sonrasında cook üzülüyor insan.mümkün oldukça soyutlamak lazim, olsun cook sevinelim sevinmek uzulmekten daha iyi yokkk sayalim.

Canim umutlanmak hicc iyi değil sonrasında cook üzülüyor insan.mümkün oldukça soyutlamak lazim, olsun cook sevinelim sevinmek uzulmekten daha iyi yokkk sayalim.
Herkesin lafı batıyor daha 1 yıl olmadı evleneli köye geldik bütün akrabalar bebek soruyor. İlki neden düştü ağır mı kaldırdın ağır ismi yaptın vs. Çok bunaldım. Gerçekten çok kaptırmışım kendimi hep hayirlisi dedim ama hep olsun istemişim.

Hoşgeldin

Bende umutlanmistim. Hatta bat 1 gün gecince baya bir heycanlandim. Canim birşeyler istiyordu.Hatta hep midem bulaniyordu. Kirmizilar gelince cok kötü oldum.kendimi bebek düşüncesine cok kaptirmisim.Meger psikolojik hamilelik yaşamışim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…