- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Kürtaj olalı 6 ay oldu kuzum . Döngüyle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü genç kızken bi adet dongum yoktu 4 aya 5 aya gelirdi hiç böyle bişey olmazdı ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için öyle dedim balım. Neden Dr a gideceksin canım?Döngü uzayınca benim de öyle geliyor.ya da kürtajdan sonra vücut hala normale dönmedi.bat 17 ağustos benim.gelirse dr a gidicem.
Bir ara yazışmıştık kürtaj topiğinden hatırladım zaten seni.ben de ocakta kürtaj oldum maalesef 12.haftada.Kürtaj olalı 6 ay oldu kuzum . Döngüyle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü genç kızken bi adet dongum yoktu 4 aya 5 aya gelirdi hiç böyle bişey olmazdı ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için öyle dedim balım. Neden Dr a gideceksin canım?
İnşallahyeni grubumuz hayırlı olsun inşallahben bu ay reglim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başlıyacağım faydasını gören çok olmuş inşallah bana da bebeğime kavuşmamda vesile olur
TeşekkürlerBurdayiz oyle mi :) e madem ilk BAT tarihi benden gelsin. 3 Eylul M melekler-engelchen
Benim su an reglimin 3.gunu. 7.gunde sogan kuru yapmaya baslayacagim. 15 gun kullanacagim. Hatta gun gun tum belirtileri vs. de yazabailirim. Sogan kurunu henuz yapmayanlar icin bilgilendirici olur.
Hayirli olsun bu topik oyleyse :) ugur getirsin herkese :) bebek haberleriyle dolsun tassin insallah :)
Evet canim M melekler-engelchencanım onu çok araştırdım ben ama kesin bir şey bulamadım ablamda yaptığı ay hamile kalmış ağustos grubunda da son hamilelerden bir bayan aynı şeyi yazdı düşüğe neden olsaydı onlarda da sorun olurdu ya da ibrahim saraçoğlu kesinlikle üstüne basa basa korunmalısınız derdi diye düşünüyorum
Bir ara yazışmıştık kürtaj topiğinden hatırladım zaten seni.ben de ocakta kürtaj oldum maalesef 12.haftada.
5 aydır(4 adet dönemi) korunmuyorum ama maalesef henüz bir şey yok.
Kürtaj sonrası tüplerde tıkanıklık olabilir mi diye adetin 3.günü hormonlara baktırıcam.sonra da dr um da kabul ederse rahim filmi isticem.
Neler aldin bacim soyle ben de alayim :) bide diyodum ki dun bu ay salcam hic takmicamEczaneden bir sürü vitamin aldım.hem eşime hem kendime bakalım hayırlısı.
Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test)
ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
Balim ben buay bisey uygulamicam ovu testi de uygulamicam kafama tskmamaya caliscam insaAllahMerhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test)
ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
Kendim için inofolik tozNeler aldin bacim soyle ben de alayim :) bide diyodum ki dun bu ay salcam hic takmicam
Ok. Canım. Sen bilirsinBalim ben buay bisey uygulamicam ovu testi de uygulamicam kafama tskmamaya caliscam insaAllah
Tek çeşit folik asit kullanmak lazım. Fazlasi idrarla atılıyor. Faydası yok.Fema med (folik asit) e devam. Bide M melekler-engelchen senin dedigin folik asiti de kullansam bisey olur mu acaba??
Tesekurler canim :)Kendim için inofolik toz
Eşim icin emodex
C vitamini
Cinko(Zink )
Aaa bilmiyordum tamam ozamanTek çeşit folik asit kullanmak lazım. Fazlasi idrarla atılıyor. Faydası yok.
Fobiol kullaninca yumurtladigimi hic anlamadım. Ama ne zamanki inofolik başladım hangi gün yumurtladim anlamıştim. Inofolik kullanıp hamile kalan cok oluyor. Bakalım hayırlısı inşallahFema med (folik asit) e devam. Bide M melekler-engelchen senin dedigin folik asiti de kullansam bisey olur mu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?