- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.561
Canim bunlarin hepsi bu ay mi olduu ,uzun zamandir girmeyince cooook cook gecmis olsunn.nasipppp nasipp..insallah sende birgun guzelliklerle karsilasirsin.Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisine ekimde başlayacaktim basladim. Gecen yildan donmuş embriyolarim vardi onu koydurttuk.
Iki embriyo konulmuştu. Pozitif haberini aldıktan bir hafta sonra şiddetli ağrı olmaya başladı karnımda . Sanki bicak batiyordu Karnıma. Cuma gecesi kanamam durmayınca hastaneye Kostuk gece yarisi.
Bebeğin düştü be yazikki. Düşük yaptim. Iki gündür kanama durmuyor. Yatıyorum.
Kısmette yokmuş.
Allah nasip etmese ne yaparsan yap olmaz.
Herşey Allahin elinde. O isterse herşey olur. Bakalım bizim Kısmette ne var. Ya hiç ya geç olacak
Canim bunlarin hepsi bu ay mi olduu ,uzun zamandir girmeyince cooook cook gecmis olsunn.nasipppp nasipp..insallah sende birgun guzelliklerle karsilasirsin.Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisine ekimde başlayacaktim basladim. Gecen yildan donmuş embriyolarim vardi onu koydurttuk.
Iki embriyo konulmuştu. Pozitif haberini aldıktan bir hafta sonra şiddetli ağrı olmaya başladı karnımda . Sanki bicak batiyordu Karnıma. Cuma gecesi kanamam durmayınca hastaneye Kostuk gece yarisi.
Kısmette yokmuş.
Herşey Allahin elinde. O isterse herşey olur. Bakalım bizim Kısmette ne var. Ya hiç ya geç olacak
ayyyyy cok cok cok sevindim hem de iki tane koyacaklar inşallah tutar heyecanlandım ben yaaaa
Canim benim insallah olur hayirlisiyla. Cok fazla yazamasam da takip ediyorum ozellikle seni ve @nisandeniz 'i :) Kader arkadaslarim benim. Ben bu ay sadece yumurtlama gunlerimi degerlendirmeye calistim, ozel bir sey yapmadim. 11, 14 ve 16. gunleri degerlendirebildik. Batima da 12 gun var. Hayirlisi artik diyorum. Eger olmazsa sanirim ilk firsatta histereskopi olup poliplerimden kurtulacagim. Arastirmaya basladim bile..
BirAsilAnnesi canımm çoook sevindim. biri tutmasa biri muhakkak tutacaktır ama inşallah ikiside tutar :) ikiz bebişlerin olur ay ne tatlı ya.
Canım Allah sabrını arttırsın. İnşallah en yakın zamanda bebişin olur da üzüntün hafifler. Allah'tan gelene yapacak bir şey yok ama vazgeçmek de yokMerhaba arkadaşlar
Kısmette yokmuş.
Ayyyyy yaaa cok sevindim. Her sey belli, onune rahat rahat bakabilirsin canim benim. Demek 2 koyuyorlar :)bunu istiyodun zaten. Allah insallah bu guzel haberlerin devamini getirsin.
Benim bat 4 kasimda bakalim. Bugun kasik agrilarim basladi. Bi de hapsirinca oksurunce 2-3 saniye suren siddetli kasik batmasi oluyo. Belirti olarak gormuyorum bunlari elbette ama umudum var :)
canimmmm her seyin yolunda gitmesine o kadar sevindin ki :) Senin de dondurulmus miniklerin annelerinin karnina girmek icin bekleyecekler :) insallah en hayirlisi olur :)
Evet bu ay oldu ne yazik. Inşallah Allah bizim de yüzümüzü güldürür. Çok teşekkürler canımCanim bunlarin hepsi bu ay mi olduu ,uzun zamandir girmeyince cooook cook gecmis olsunn.nasipppp nasipp..insallah sende birgun guzelliklerle karsilasirsin.
Inşallah hayırlı ve sağlıklısi olur inşallah. Biraz ara vericem. Vücut ve Psikolojim 2 yildir cok yoruldu. Ilaclar, igneler, vitaminler, testler. . Cok yoruldum cok. Doktorlar ve Eczacıları zengin ettik sadeceCanım Allah sabrını arttırsın. İnşallah en yakın zamanda bebişin olur da üzüntün hafifler. Allah'tan gelene yapacak bir şey yok ama vazgeçmek de yok
Imkanin varsa iki koydur. Ama her zaman ikisi tutmuyor. Şans işi bunlarKızlar ben de iki embriyo isteyeceğim galiba. Zaten bebek olunca iki yıl ücretsiz izne ayrılacağım. Annem ve kayınvalidemle çok yakın yaşıyoruz. Mantıklı gelmeye başladı :)
Tabii canım. Bir sürü ihtimal var. Daha embriyo var mı bilmiyorum, yarın arayacaklar.Imkanin varsa iki koydur. Ama her zaman ikisi tutmuyor. Şans işi bunlar
Evet canım ya biz de kredi çektik, bir yıl geri ödeyeceğiz. Hem maddi hem de manevi olarak zor bir süreçmiş. Kendini rahatlatacak bir şeyler yap canımInşallah hayırlı ve sağlıklısi olur inşallah. Biraz ara vericem. Vücut ve Psikolojim 2 yildir cok yoruldu. Ilaclar, igneler, vitaminler, testler. . Cok yoruldum cok. Doktorlar ve Eczacıları zengin ettik sadece
Hayirli olsun tedavin. Şimdilik sadece uzanıyorum. Agrim ve kanamam varEvet canım ya biz de kredi çektik, bir yıl geri ödeyeceğiz. Hem maddi hem de manevi olarak zor bir süreçmiş. Kendini rahatlatacak bir şeyler yap canım
Canimmmm hadi insaAllah tutunsun miniklerin sıkıca hayırla sağlıcakla dualarım seninle habersiz bırakma bizi duam seninle. beni etiketkermisin girmiyorum artık çok. bi süre uzak kalmaya çalışıyorum.yesa Kuzugiller @maya_gallo @kutuphanekedisi @bir garip oblomov ismetbeyinbiricikhanimi @i006 @mervem-metem Emineeemm
kızlarrr hepinizi özledimmm
haberlerimiz varrrrr.
ben 7 kasım da transfer oluyorum iki tane bebiş koyacaklar Allah ın izniyle.
@nisandeniz bugün opu oldu çok şükür iyi sayıda yumoşu çıktı.
sizlerden ne haber bakalım?
Canimmmm hadi insaAllah tutunsun miniklerin sıkıca hayırla sağlıcakla dualarım seninle habersiz bırakma bizi duam seninle. beni etiketkermisin girmiyorum artık çok. bi süre uzak kalmaya çalışıyorum.
ama haber verdiğin için çok teşekkür ederim balim
Canimmmm hadi insaAllah tutunsun miniklerin sıkıca hayırla sağlıcakla dualarım seninle habersiz bırakma bizi duam seninle. beni etiketkermisin girmiyorum artık çok. bi süre uzak kalmaya çalışıyorum.
ama haber verdiğin için çok teşekkür ederim balim
etmem mi tabi ki ederim canım benim inşallah olacak tutunacak bebişler ikiz çok güzel bir şey :)evet canımm :) dua et hamilesin belki kabul olur. @nisandeniz inde beynine giriyorum o da iki tane olacak inşallah
Oyyy kuzum Rabbim in izniyle sıkı sıkı tutunsun miniklerin inşallah. Rabbim sağlıcakla hayırla nasip etsin de biz kullara yollar aramak düşer hakkında hayırlısı olsun balım hayırlı haberlerini mujdelerini alalım inşallah beni etiketlemeyi unutma :)yesa Kuzugiller @maya_gallo @kutuphanekedisi @bir garip oblomov ismetbeyinbiricikhanimi @i006 @mervem-metem Emineeemm
BirAsilAnnesi iyi ki etiketledin canım
Kızlar merhaba. Benim bugün 20 tane yumurtam toplandı :)
Tüp bebeği uzun bir süreç sanıyordum, çok ayrıntı var, uğraşacağım sanıyordum. Oysa hiç de öyle değilmiş. Geçen hafta ilaca başladım, bugün topladılar, transferin ne zaman olacağını haber verecekler. Demem o ki tüp bebekten hiç çekinmeyin. Sizin de benim gibi bir yıldır sebepsiz olmuyorsa gidin derim :)
adet oldum ya 21 gün oldu adet olalı. kasımı bekliyorum umutlaismetbeyinbiricikhanimi var mi sende haberler? Batın yarın galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?