EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canim bunlarin hepsi bu ay mi olduu ,uzun zamandir girmeyince cooook cook gecmis olsunn.nasipppp nasipp..insallah sende birgun guzelliklerle karsilasirsin.

Canim bunlarin hepsi bu ay mi olduu ,uzun zamandir girmeyince cooook cook gecmis olsunn.nasipppp nasipp..insallah sende birgun guzelliklerle karsilasirsin.

Rabbim en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulup sana da bebişler versin inşallah. çook teşekür ederiz.

BirAsilAnnesi canımm çoook sevindim. biri tutmasa biri muhakkak tutacaktır ama inşallah ikiside tutar :) ikiz bebişlerin olur ay ne tatlı ya.

hiiçç sorma çook heyecanlıyım. Rabbim hayırlısını versin herşeyden önce. çok sağ ol canım benim.

Canım Allah sabrını arttırsın. İnşallah en yakın zamanda bebişin olur da üzüntün hafifler. Allah'tan gelene yapacak bir şey yok ama vazgeçmek de yok

heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim canım. çook teşekkür ederim sende benimle heyecanımı paylaştığın için.
umarım bunlar belirtidir ve sende mutlu haberi alırsın. hepiniz için daima hayırlısını diliyorum. tez zamanda Mevlam kucağını doldursun.

Canım Allah sabrını arttırsın. İnşallah en yakın zamanda bebişin olur da üzüntün hafifler. Allah'tan gelene yapacak bir şey yok ama vazgeçmek de yok
Inşallah hayırlı ve sağlıklısi olur inşallah. Biraz ara vericem. Vücut ve Psikolojim 2 yildir cok yoruldu. Ilaclar, igneler, vitaminler, testler. . Cok yoruldum cok. Doktorlar ve Eczacıları zengin ettik sadece

Inşallah hayırlı ve sağlıklısi olur inşallah. Biraz ara vericem. Vücut ve Psikolojim 2 yildir cok yoruldu. Ilaclar, igneler, vitaminler, testler. . Cok yoruldum cok. Doktorlar ve Eczacıları zengin ettik sadece
Evet canım ya biz de kredi çektik, bir yıl geri ödeyeceğiz. Hem maddi hem de manevi olarak zor bir süreçmiş. Kendini rahatlatacak bir şeyler yap canım

Canimmmm hadi insaAllah tutunsun miniklerin sıkıca hayırla sağlıcakla dualarım seninle habersiz bırakma bizi duam seninle. beni etiketkermisin girmiyorum artık çok. bi süre uzak kalmaya çalışıyorum.
ama haber verdiğin için çok teşekkür ederim balim

Takvim çok yakışmış :) daimi olsun inşallah :)

Oyyy kuzum Rabbim in izniyle sıkı sıkı tutunsun miniklerin inşallah. Rabbim sağlıcakla hayırla nasip etsin de biz kullara yollar aramak düşer hakkında hayırlısı olsun balım hayırlı haberlerini mujdelerini alalım inşallah beni etiketlemeyi unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…