EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

alemmiş ya oda ıstıyo bellı
anladım Emineeemm hayırlısı dıyelım ınsallah

Merhablar.. Bende 6 haftalik hamileyim.. Kan degerlerim yukseldi.. Fakat henuz ultrason olmadi,, biran once olsada rahatlasam,, endiseliyim hoc biraey hissetmiyorum!!!

Bana da bu ay olacak gibi geliyo ya inşallah olur sizden cok istiyo olabilirim su anda :)

Cok sewindm cnm coktandr siteye giremiodm simdi bi bakim kimler napmis die seni gordm cok sewndm insallh degerlern duzenli bi seklde artar. Folik asit kullan bol bol su ic. Ve bulantilarn hazr baslamamisken iyi beslenmeye bak. Ben gunde tek ögun yiyorm onu da kusuyrm. O yuzden bu zamnlari iyi degerlendr. Allah hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsn

nasıl anladın canım pekı adet dısında?

Ben gebelik icin gitmedim canim sag kasigimda ve belimin sag tarafinda siddetli agrim vardi kizlar yumurta catlamayip folikul kist olabilir adet olmadan git baktir dedi ultrasonda tertemiz cikti yumurtaliklarim sonra gelmisken kan vereyim dedim doktora son iliski ustunden 12 gun gecmeden yapmayalim birsey cikmaz uzulursun dedi ben israr edince yazdi tahlili yaptirdim doktor cikmaz demesine ragmen sinirda cikti cok sukur bekliyorum iste insallah saglikli gebeliktir

Saolasin canim evet minicik birseyler var insallah artar bakalim bekliyorum. Folik asit kullaniyorum ve yazin bile icmedigim suyu iciyorum dun ilk defa evde kahvalti yaptim hafta ici ama oglen is yerinde yemek yemek sikinti o sorunuda cozerim insallah. Sen nasilsin kocaman olmus minigin demek bulantin var insallah cok surmez kisa zamanda biter

Beth18 Canım ben maalesef Haziran sonunda düşük yaptım. Sürpriz bir hamilelikti. Hamile kalınmaz dediğimiz bir günde ilişki olmuştu, sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama maalesef kaybettim Sonra 2 ay korundum, 2 aydır da deniyoruz ama olmuyor.
Eğer 1 senedir olmuyorsa bence bir doktora gitmeniz iyi olabilir canım. En azından bir sorun varsa bilgi edinirsiniz, çözüm bulursunuz. Ben de eğer önümüzdeki 2 ay da olmazsa bir kontrole gitmeyi düşünüyorum canım.

İnşallah her şey gönlümüze göre olur.

Canım tahmin edebiliyorum. Daha 2.aydan ovu testi, ateş ölçme yöntemine başladım bile, ileriki zamanlarda ben de muhtemelen çeşitli kürleri denicem :) Şu bekleme süreci gerçekten zor ve yıpratıcıymış. Sonumuz güzel olsun. Kasımdan umutluyuz

Canım ben bunu hamileliğimde doktora sordum. Hamilelikte ilişki yasak falan değil. Hatta normal doğum için ve anne baba ilişkisinin aynı sıcaklıkta devam etmesi için faydalı. Son 1-2 haftaya kadar ilişkinin olumlu etkileri var. Sadece kanaman olursa doktor riskli bir durum görürse yasak diyor. Onun dışında gittiğim bütün doktorlar serbest demişti bana.

kızlar günaydın
sabah ilk idrarlar test yaptım ama hayal ettiğim gibi bir çizgi çıkmadı ya görünüyordu ama hayalet çizgi gibiydi incecikben bu hafta sonuna kadar beklicem kimyasal olabilir diye düşünüyorum ya da bende hcg hormonu idrarına geç geçenlerdenim heralde foto çekemedim servise yetişmek için acele ettim 5 dk bile beklemedi test akşam unutmazsam çekip atarım hayırlısı artıkçokta içimi karartmak istemiyorum iki gebeliğinde de idrarda görünmeyen arkadaşlarım var daha erken belkide cuma tekrar etcem idrar testini olmadı işten vakit bulunca da kan veririm garanti olur ya da cumaya kadar kırmızılar gelirse gelir

Canım benim BAT'tan 6 gün sonra negatif çıkmıştı. Testlere güvenme, akşam yerinde olsam gidip bir kan testi yapardım. :) Hem artış hızını görmüş olursun. Bir de bu haftasonu bence bir doktora git :) Genel olarak bir baksın duruma.

ay ne bileyim tatlım ya burda bayanlar fırt fırt 2. çizgileri kopkoyu görünce ben yetim kaldım en kötüsüne hazırlıyorum heralde kendimi off keşke bu kadar erken görmeseydim kan değerimi

ay ne bileyim tatlım ya burda bayanlar fırt fırt 2. çizgileri kopkoyu görünce ben yetim kaldım en kötüsüne hazırlıyorum heralde kendimi off keşke bu kadar erken görmeseydim kan değerimi

Canım zamanla her şey olur. Sen kendini boş yere germe. Akşam hastane işini bir düşün derim ben sana yine de :)

Cuma günü sabah tahlil günüm inşallah hayır haberle gelirim. Değerler yüksek çıkarsa bir hafta boyunca iki günde bir yine kan vericem takipte kalıcam dış gebelik düşük ihtimaline karşı.

tabi tabi üstüne düş geçmişte eğer bunlar gibi öykülerin varsa.
ama müsterih ol.
bu bebiş sağlıklı inşallahh

Sen aksam kan ver kuzum. Beni de saglik ocagindaki doktor simir etti bugun 80 dusuk bi deger diyo. Adetim gecmeden 80 cikti dedim yumurtlamanin 13. Gununde ortalama 59 cikiyormus benim 80 cikti yok kadin dusuk bu diyo deli oldum. Sen aksam kan ver icin rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…