- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.181
alemmiş ya oda ıstıyo bellıBenim yumurtlama yeni bitti asayiş berkemal:)
Beklemeye başladık
Eşim iyice sapitti Ayy balık olsa da yesek diyorum hamile misin diyor çikolata olsa da yesek diyorum hamile misin diyor ben kahvaltı da yumurta yicem diyorum hamile misin diyor :)
Merhablar.. Bende 6 haftalik hamileyim.. Kan degerlerim yukseldi.. Fakat henuz ultrason olmadi,, biran once olsada rahatlasam,, endiseliyim hoc biraey hissetmiyorum!!!Kan degerlerime gore evet ama doktora gitmedim daha biraz daha yukselsin degerim bekliyorum iste regle 6 gun kala ogrendim bat bugun gelen giden yok sukur bakalim cuma kan vercem 4 gun gecmis olcak insallah guzelce yukselir degerim. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin
Bende gelirim vallaAyyy ben hamıleysem bu ay 30 haziran doğum gösteriyor ama 1 temmuz deyip temmuz annelerinde takilcam :)
80 miii maşallah maşallah masallahhhhhhg
Bana da bu ay olacak gibi geliyo ya inşallah olur sizden cok istiyo olabilirim su anda :)Canım bende henüz durum yok sıradan gün aşırı devam ediyorum daha yumurtlama gerçekleşmedi ovulasyonla takip ediyorum işte.bakalım devam.
Devam canlar devam bakalım yarın ne olacak.
Sen ona bakma canım kesin olmuştur yapmıştır nasıl olmaz ya 9 ay boyunca..ablanin çocuğu ailenizin ilk torunu mu? Hiç en baştan beri olumlu yaklaşmıyor sürekli en olumsuzlari söylüyor.
Yürekten anlıyorum kuzucum hemde cook iyi alıyorum inşallah nasp olursa @yesa1 cim la geleceğiz temmuz annelerine ...nedense daha bişey olmadan sanki bu ay olacak gibi geliyor..ama şöyle geriye bakınca her ay olacak gibiydi..
Cok sewindm cnm coktandr siteye giremiodm simdi bi bakim kimler napmis die seni gordm cok sewndm insallh degerlern duzenli bi seklde artar. Folik asit kullan bol bol su ic. Ve bulantilarn hazr baslamamisken iyi beslenmeye bak. Ben gunde tek ögun yiyorm onu da kusuyrm. O yuzden bu zamnlari iyi degerlendr. Allah hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsnKan degerlerime gore evet ama doktora gitmedim daha biraz daha yukselsin degerim bekliyorum iste regle 6 gun kala ogrendim bat bugun gelen giden yok sukur bakalim cuma kan vercem 4 gun gecmis olcak insallah guzelce yukselir degerim. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin
Bana da bu ay olacak gibi geliyo ya inşallah olur sizden cok istiyo olabilirim su anda :)
nasıl anladın canım pekı adet dısında?
Saolasin canim evet minicik birseyler var insallah artar bakalim bekliyorum. Folik asit kullaniyorum ve yazin bile icmedigim suyu iciyorum dun ilk defa evde kahvalti yaptim hafta ici ama oglen is yerinde yemek yemek sikinti o sorunuda cozerim insallah. Sen nasilsin kocaman olmus minigin demek bulantin var insallah cok surmez kisa zamanda biterCok sewindm cnm coktandr siteye giremiodm simdi bi bakim kimler napmis die seni gordm cok sewndm insallh degerlern duzenli bi seklde artar. Folik asit kullan bol bol su ic. Ve bulantilarn hazr baslamamisken iyi beslenmeye bak. Ben gunde tek ögun yiyorm onu da kusuyrm. O yuzden bu zamnlari iyi degerlendr. Allah hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsn
Canım bu ay bende ilkkez aldım ovulasyon netten..suan yapıyorum sivi alımı gercekten onemli..10.gunden baslayip sabah 11. Akşam 20. De yapıyorum hafiften koyulasmaya başladığında çifter yapmaya başladım bugün 13. Gunum .hatta ilerleyen dk larda atacağım örnek olarak bak istersen..şimdilik çift çizgi görmedim gun asiri devam ediyorum. Birde birseye başlamak istiyorsan hayit otu tohumuna başla bakalım birde folik asit kullaniyorsundur demi.?.
la rosa canım ovulasyon sıvı alımı önemli en az iki saat sıvı tuketmemen lazimmis ...ah canım ilk zaman öyle diyorsun amannn ne zaman olursa ben bişey kullanmayacagim ot çöp icmeyeceğim diye.baktin artık olmuyor başlıyor etekler tutuşmaya nerde ne yazıyorsa ot çöp ilaç başlıyorsun kullanmaya.hatta elinden gelse bütün kürleri bi anda kullanmaya kalkıyoruz.
Ya kizlar size bisi sorcam ben dogrusunu biliyorum ama simdi ablamla konusuyoruz iliski yasak biliyosun dimi dedi bende evet kese gorunene kadar en azindan dedim hayir butun hamilelik boyunca diyorbende yok oyle birsey adam 9 ay ne yapacak dedim hadi adami gectim valla ben bile ozledim kocami doktorlar kolay dogum icin oneriyor iliskiyi yanlisim varsa duzeltin daha once anne olmus bayanlar
kızlar günaydın
sabah ilk idrarlar test yaptım ama hayal ettiğim gibi bir çizgi çıkmadı ya görünüyordu ama hayalet çizgi gibiydi incecikben bu hafta sonuna kadar beklicem kimyasal olabilir diye düşünüyorum ya da bende hcg hormonu idrarına geç geçenlerdenim heralde foto çekemedim servise yetişmek için acele ettim 5 dk bile beklemedi test akşam unutmazsam çekip atarım hayırlısı artık çokta içimi karartmak istemiyorum iki gebeliğinde de idrarda görünmeyen arkadaşlarım var daha erken belkide cuma tekrar etcem idrar testini olmadı işten vakit bulunca da kan veririm garanti olur ya da cumaya kadar kırmızılar gelirse gelir
Canım benim BAT'tan 6 gün sonra negatif çıkmıştı. Testlere güvenme, akşam yerinde olsam gidip bir kan testi yapardım. :) Hem artış hızını görmüş olursun. Bir de bu haftasonu bence bir doktora git :) Genel olarak bir baksın duruma.
ay ne bileyim tatlım ya burda bayanlar fırt fırt 2. çizgileri kopkoyu görünce ben yetim kaldımen kötüsüne hazırlıyorum heralde kendimi off keşke bu kadar erken görmeseydim kan değerimi
bakayım canım giderim olmadı ama yine erken olacak sanki dur bakalım psikolojime göre öğle vakti bile gidip yaptırabilirimCanım zamanla her şey olur. Sen kendini boş yere germe. Akşam hastane işini bir düşün derim ben sana yine de :)
bakayım canım giderim olmadı ama yine erken olacak sanki dur bakalım psikolojime göre öğle vakti bile gidip yaptırabilirim
Tamam canım tam dediğin gibi dua edicem ,, hatta diyicem ki ikizleri olsun sabahlara kadar emzirsin insallah
Cuma günü sabah tahlil günüm inşallah hayır haberle gelirim. Değerler yüksek çıkarsa bir hafta boyunca iki günde bir yine kan vericem takipte kalıcam dış gebelik düşük ihtimaline karşı.
Sen aksam kan ver kuzum. Beni de saglik ocagindaki doktor simir etti bugun 80 dusuk bi deger diyo. Adetim gecmeden 80 cikti dedim yumurtlamanin 13. Gununde ortalama 59 cikiyormus benim 80 cikti yok kadin dusuk bu diyo deli oldum. Sen aksam kan ver icin rahatlasinkızlar günaydın
sabah ilk idrarlar test yaptım ama hayal ettiğim gibi bir çizgi çıkmadı ya görünüyordu ama hayalet çizgi gibiydi incecikben bu hafta sonuna kadar beklicem kimyasal olabilir diye düşünüyorum ya da bende hcg hormonu idrarına geç geçenlerdenim heralde foto çekemedim servise yetişmek için acele ettim 5 dk bile beklemedi test akşam unutmazsam çekip atarım hayırlısı artık çokta içimi karartmak istemiyorum iki gebeliğinde de idrarda görünmeyen arkadaşlarım var daha erken belkide cuma tekrar etcem idrar testini olmadı işten vakit bulunca da kan veririm garanti olur ya da cumaya kadar kırmızılar gelirse gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?