• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ya onu sabah aksam falan yapıyolar falan bende tam bılmıyorum o konuya tam hakim degılım
kaç yasındasın ne zamandır denıyorsunuz? belkı de sızınkıde bızımkı gıbı ınatcıdır :) la rosa la rosa
Canım bu ay bende ilkkez aldım ovulasyon netten..suan yapıyorum sivi alımı gercekten onemli..10.gunden baslayip sabah 11. Akşam 20. De yapıyorum hafiften koyulasmaya başladığında çifter yapmaya başladım bugün 13. Gunum .hatta ilerleyen dk larda atacağım örnek olarak bak istersen..şimdilik çift çizgi görmedim gun asiri devam ediyorum. Birde birseye başlamak istiyorsan hayit otu tohumuna başla bakalım birde folik asit kullaniyorsundur demi.?.

la rosa la rosa canım ovulasyon sıvı alımı önemli en az iki saat sıvı tuketmemen lazimmis ...ah canım ilk zaman öyle diyorsun amannn ne zaman olursa ben bişey kullanmayacagim ot çöp icmeyeceğim diye.baktin artık olmuyor başlıyor etekler tutuşmaya nerde ne yazıyorsa ot çöp ilaç başlıyorsun kullanmaya.hatta elinden gelse bütün kürleri bi anda kullanmaya kalkıyoruz.

20161011_194221.jpg

Kizlar bakin 4 gun kala yaptigim bozuk testim:KK70:renk dagilmasi olunca bir kenara koymustum bozuk diye sonra burda icini acip bakanlar aklima gelince icini actim baktim ikinci cizgi ters taraftaydi:deli::deli: baska birseyin cizgisi olamaz dimi kizlar bildiginiz 2. Cizgi bu:oha:

Ya kizlar size bisi sorcam ben dogrusunu biliyorum ama simdi ablamla konusuyoruz iliski yasak biliyosun dimi dedi bende evet kese gorunene kadar en azindan dedim hayir butun hamilelik boyunca diyor:KK45:bende yok oyle birsey adam 9 ay ne yapacak dedim hadi adami gectim valla ben bile ozledim kocami:KK23:doktorlar kolay dogum icin oneriyor iliskiyi yanlisim varsa duzeltin daha once anne olmus bayanlar

Ya kizlar size bisi sorcam ben dogrusunu biliyorum ama simdi ablamla konusuyoruz iliski yasak biliyosun dimi dedi bende evet kese gorunene kadar en azindan dedim hayir butun hamilelik boyunca diyor:KK45:bende yok oyle birsey adam 9 ay ne yapacak dedim hadi adami gectim valla ben bile ozledim kocami:KK23:doktorlar kolay dogum icin oneriyor iliskiyi yanlisim varsa duzeltin daha once anne olmus bayanlar
Canim saglikli gebelikte basindan sonuna kadar yasak degil:) Sadece 8. 9. Aylarda rahim kasilmasin diye yasak. Ben yine de ilk uc ay iliski olmamasi taraftariyim

Canim saglikli gebelikte basindan sonuna kadar yasak degil:) Sadece 8. 9. Aylarda rahim kasilmasin diye yasak. Ben yine de ilk uc ay iliski olmamasi taraftariyim
Ilk 3 ay mi :KK57: ya bizim en son iliski ayin 1inde oldu daha sonra cok agrim vardi olmadi sonrasinda zaten degerimi ogrendim ve simdiden ozledim esimi:oops:en iyisi doktora sormak sonucta o gorecek durumu bakalim insallah riskli olmaz:KK51:

Ilk 3 ay mi :KK57: ya bizim en son iliski ayin 1inde oldu daha sonra cok agrim vardi olmadi sonrasinda zaten degerimi ogrendim ve simdiden ozledim esimi:oops:en iyisi doktora sormak sonucta o gorecek durumu bakalim insallah riskli olmaz:KK51:
Aynen doktor zaten bilgi verir duruma gore. Bana su anda zorla yap dese doktor yapmam mesela o riski alamam :)

Yok daha devenin diyorum

Doktor bazen yasakliyor ama onda bile her zaman tüm hamilelik boyunca olmuyor bazen aşırı riskli ise belki o zaman bi yasak olabilir

Ama söyle bir dünya yok

Tüm hamileler sevismesin yok ya

aa çift çizgi mi? o ne ki? daha önce hiç görmedim de :işsiz::KK61:
şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun canım benim.
Allah ım sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Canim sakın ümidini yitirme.. Bu gece senin için dua edeceğim. . Allah en sağlıklısini en hayırlısı versin.. teşekkür ederim güzel dileği icin:KK19:

Canım kaç çıktı değer :)

Hamıleleık takvimin hayırlı olsn coooookk yakismisssssss
80.6 cikti canim bat yarin :) persembe bi daha veririm bakalim iki kat artacak mi :) heveslenmemek icin yapmayacaktim takvim de dayanamadim :) sende haziran annesi olcaktin di mi :) temmuz a yazdigini gordum hic begenmedim :)

Canim sakın ümidini yitirme.. Bu gece senin için dua edeceğim. . Allah en sağlıklısini en hayırlısı versin.. teşekkür ederim güzel dileği icin:KK19:

çook teşekkür ederim canım ya. transferi pozitif sonuç versin sağlıklı bebişleri olsun diye dua et olur mu? Allah razı olsun. bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşallah.

Back