EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Merhaba hanımlar. 5 ekimde ikinci transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası altıncı günüm kan tahlili yaptırdım şimdi. 9,63 çıktı altıncı gün değerim. Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. Cuma günü tahlil günüm. 6. gün için değerim nasıl sizce umut etmeli miyim?

transfere gün sayan biri olarak bence hamilesin canım hayırlı olsun. daha 6. günün değerinin böyle çıkması çok normal. tek embriyo mu koyuldu?

80.6 cikti canim bat yarin :) persembe bi daha veririm bakalim iki kat artacak mi :) heveslenmemek icin yapmayacaktim takvim de dayanamadim :) sende haziran annesi olcaktin di mi :) temmuz a yazdigini gordum hic begenmedim :)
Kuzucukkkk kan mi vermistin sen.amanda aman takvimini sevsinler.değerinde maşallah güzel canimm.

bir garip oblomov canimm ben kizmdayken ilk başlarda normal devam ettim ama sonrasında mide bulantısı kusmaktan değil eşimi kendimi göremedim .Hatta opusmek bile midemi bulandiryordu ama 4.ayda normale dondum ve normal ilerledim asiri kacmamak kaydi ile 39. Haftada dogum yaptim son iki haftada biraktk artık zorlanmaya başlıyorsun .Ya ablanda destek mi köstek mi anlayamadım.

Valla canim aksi bir sey yokken iliski olmamasi garip geliyor bana ablam resmen yok dedi ya enisteme acidim valla 9 ay nasil dayandiysa

Darisi basina canimin iciiii o kadar cok istiyorum ki sizinle devam etmeyi anlatamam sana

bir garip oblomov senın durumlar ne canım hamıle mısın yoksa? hadı ınsallah
Kan degerlerime gore evet ama doktora gitmedim daha biraz daha yukselsin degerim bekliyorum iste regle 6 gun kala ogrendim bat bugun gelen giden yok sukur bakalim cuma kan vercem 4 gun gecmis olcak insallah guzelce yukselir degerim. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin

Evet cnm haziran ayında bir tane transferim oldu o zaman 3 tanesi donduruldu. Geçen hafta dondurulmuş transfer edildi bi tane.

Allah bilir tabi ama bence bu sefer olmuş gibi.
benim de dondurulmuş transfer olacak inşallah benim ilk denemem.
sonucundan beni haberdar et olur mu yine?

Allah bilir tabi ama bence bu sefer olmuş gibi.
benim de dondurulmuş transfer olacak inşallah benim ilk denemem.
sonucundan beni haberdar et olur mu yine?
Cuma günü sabah tahlil günüm inşallah hayır haberle gelirim. Değerler yüksek çıkarsa bir hafta boyunca iki günde bir yine kan vericem takipte kalıcam dış gebelik düşük ihtimaline karşı.

nasıl anladın canım pekı adet dısında?

çook teşekkür ederim canım ya. transferi pozitif sonuç versin sağlıklı bebişleri olsun diye dua et olur mu? Allah razı olsun. bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşallah.
Tamam canım tam dediğin gibi dua edicem ,, hatta diyicem ki ikizleri olsun sabahlara kadar emzirsin insallah

80.6 cikti canim bat yarin :) persembe bi daha veririm bakalim iki kat artacak mi :) heveslenmemek icin yapmayacaktim takvim de dayanamadim :) sende haziran annesi olcaktin di mi :) temmuz a yazdigini gordum hic begenmedim :)

Ayyy ben hamıleysem bu ay 30 haziran doğum gösteriyor ama 1 temmuz deyip temmuz annelerinde takilcam :)

80 miii maşallah maşallah masallahhhhhhg

yesa Emineeemm sızde durumlar nasıl kızlar yazın sızın yazıları okuyodum

Benim yumurtlama yeni bitti asayiş berkemal:)

Beklemeye başladık

Eşim iyice sapitti Ayy balık olsa da yesek diyorum hamile misin diyor çikolata olsa da yesek diyorum hamile misin diyor ben kahvaltı da yumurta yicem diyorum hamile misin diyor :)

Bende bugün ünversite Hastanesi ne profesör gittim bir ton tahlil analiz yazdı en önemlisi rahim filmi istedi ondan korkuyorum ben gelecek ay denemeye başlamak istiyorum şimdi ne olcak kafam kazan oldu. Rahim filmi hakkında bilgisi olan varmı

yesa Emineeemm sızde durumlar nasıl kızlar yazın sızın yazıları okuyodum

Canım bende henüz durum yok sıradan gün aşırı devam ediyorum daha yumurtlama gerçekleşmedi ovulasyonla takip ediyorum işte.bakalım devam.

Daha var canim ama aynen devam

Aynen tatlim daha var ama devam

Devam canlar devam bakalım yarın ne olacak.

Valla canim aksi bir sey yokken iliski olmamasi garip geliyor bana ablam resmen yok dedi ya enisteme acidim valla 9 ay nasil dayandiysa

Sen ona bakma canım kesin olmuştur yapmıştır nasıl olmaz ya 9 ay boyunca..ablanin çocuğu ailenizin ilk torunu mu? Hiç en baştan beri olumlu yaklaşmıyor sürekli en olumsuzlari söylüyor.

Darisi basina canimin iciiii o kadar cok istiyorum ki sizinle devam etmeyi anlatamam sana
Yürekten anlıyorum kuzucum hemde cook iyi alıyorum inşallah nasp olursa yesa cim la geleceğiz temmuz annelerine ...nedense daha bişey olmadan sanki bu ay olacak gibi geliyor..ama şöyle geriye bakınca her ay olacak gibiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…