• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

@tdsozlem sen klomen kullandın sanırım bu ay nasıl gidiyor çatlatma iğnesi oldun mu belirti filan var mı ? regl tarihimiz de yakın.

canım klomen kullandım saatleri düzensiz şekilde:KK33: çatlatma yazmadı adet olursan gel olmazsanda gel dedi dr ....belirti arayınca kendi kenddime moda giriyorum ama daha önceki hamillklrm de de bugünlerde yasadığım kasık batması olayını yaşamıştım...evet senle tarihlermiz yakın inşallah dgum zamanlarımızıda 8 ay sonra sayarız:KK68:

OVİLASYON TESTİM NASIL KIZLAR ? İNFOLİC (TOZ) İÇİYORUM BU AY BAKALIM

Eklentiler

• 14696904_10154596857032298_360579624_n.jpg
    14696904_10154596857032298_360579624_n.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 32
OVİLASYON TESTİM NASIL KIZLAR ? İNFOLİC (TOZ) İÇİYORUM BU AY BAKALIM
merhaba canım hoşgeldin:KK36: akşam tekrar yap koyulmaya başlıyor. regl döngün 28miydi? bende bu ay inofolik toz kullandım ovuyla takip ettim ve 3 gün üst üste ilişki oldu adete 6 gün kala kanda pozitif çıktı:KK48:bugün regl günüm gelen giden yok yarın idrarda bakıcam 2. çizgiyi görürsem cuma yine kan vercem öteki haftada artık doktora giderim:KK36:

merhaba canım hoşgeldin:KK36: akşam tekrar yap koyulmaya başlıyor. regl döngün 28miydi? bende bu ay inofolik toz kullandım ovuyla takip ettim ve 3 gün üst üste ilişki oldu adete 6 gün kala kanda pozitif çıktı:KK48:bugün regl günüm gelen giden yok yarın idrarda bakıcam 2. çizgiyi görürsem cuma yine kan vercem öteki haftada artık doktora giderim:KK36:
EVET CANIM NORMALDE 28 AMA BU AY 32 GÜNDE OLDUM İNFOLİC DEN DOLAYIMI BİLMEM AKŞAMDA YAPICAM BAKALIM KISMET :(

EVET CANIM NORMALDE 28 AMA BU AY 32 GÜNDE OLDUM İNFOLİC DEN DOLAYIMI BİLMEM AKŞAMDA YAPICAM BAKALIM KISMET :KK43:
inofolikten dolayı olacağını sanmıyorum canım böyle bir şey hiç duymadım kullanmadan önce baya araştırdım çünkü. bence stras hava değişikliği vs etki etmiş olabilir inşallah bu ay senin ayın olur:KK36:ovulasyon testinde 2. çizgi baya koyulaşmaya başladığı zaman tam koyulaştığı zaman ve açıldığı zaman ilişki olsun canım ben öyle yaptım aklında olsun:KK66:

Soli inofolici herhangi bi zamanda kullanabilir miyiz?yani zamanı var mı?

Soli inofolici herhangi bi zamanda kullanabilir miyiz?yani zamanı var mı?
zaman derken sabah akşam olarak mı sordun canım tam anlamadım ama ben nasıl kullandığımı yazayım. ben aç karnına 2 paket sabah 2 paket akşam içtim ve regl bittikten sonra kullanmaya başladım yani yumurtlama dönemlerimde full içtim ta ki ay bitene kadar. sonra normal kullandığım folidoce folik asitime devam ettim

zaman derken sabah akşam olarak mı sordun canım tam anlamadım ama ben nasıl kullandığımı yazayım. ben aç karnına 2 paket sabah 2 paket akşam içtim ve regl bittikten sonra kullanmaya başladım yani yumurtlama dönemlerimde full içtim ta ki ay bitene kadar. sonra normal kullandığım folidoce folik asitime devam ettim
Tamam canım adet sonrası mı öncesi mi diye sormuştum.tsk ederim.

sıze bır soru arkadaşlar ben hamılelık adına bırsey yapmıyorum
yanı yaklaşık bır sene olacak denemeye başlayalı ama ıcımden gelmıyo cok ıstıyorum bebişimiz olsun dıye ama yapmıyorum ıste benım gıbı olan var mı merak ettım de

sıze bır soru arkadaşlar ben hamılelık adına bırsey yapmıyorum
yanı yaklaşık bır sene olacak denemeye başlayalı ama ıcımden gelmıyo cok ıstıyorum bebişimiz olsun dıye ama yapmıyorum ıste benım gıbı olan var mı merak ettım de
Canım selam. Tam olarak anlayamadım. İlişki mi olmuyor?

Canım selam. Tam olarak anlayamadım. İlişki mi olmuyor?
:D :D ayyy yok yok canım aslında anlatmak ıstedıgımı tam anlatamamışım şöyle yanı soğan kürü, kecı boynuzu kürü var ya onları denemek ıstıyorum yapıcam da ınsallah ama suaralar yapmıyorum bırde ovu.testı hıc almadım kendımı dınleyerek ilişkı gunune karar verıyorum akıntı vs. gıbi onu soylemek ıstemıstım

:KK70: :KK70: ayyy yok yok canım aslında anlatmak ıstedıgımı tam anlatamamışım şöyle yanı soğan kürü, kecı boynuzu kürü var ya onları denemek ıstıyorum yapıcam da ınsallah ama suaralar yapmıyorum bırde ovu.testı hıc almadım kendımı dınleyerek ilişkı gunune karar verıyorum akıntı vs. gıbi onu soylemek ıstemıstım

Tamam şimdi anladım canım :) Ya açıkçası ben de hiçbirini yapmadım. Ne soğan kürü bilirim, ne keçiboynuzu. Olacağı varsa olur görüşündeyim ben. Bu ay ovulasyon testini denedim ama testin mantığını pek çözemedim. Koyu çizgiyi de yakalayamdım. Bence en garanti yol "10,12,14,16,18." günlerde ilişki yaşamak. İnşallah olur diyelim :)

Tamam şimdi anladım canım :) Ya açıkçası ben de hiçbirini yapmadım. Ne soğan kürü bilirim, ne keçiboynuzu. Olacağı varsa olur görüşündeyim ben. Bu ay ovulasyon testini denedim ama testin mantığını pek çözemedim. Koyu çizgiyi de yakalayamdım. Bence en garanti yol "10,12,14,16,18." günlerde ilişki yaşamak. İnşallah olur diyelim :)
netten mı aldın canım. valla her ay o gunlerı degerlendırmeye calışıyorum ammavelakın bebiş bıze yokuş yapıyo :)

netten mı aldın canım. valla her ay o gunlerı degerlendırmeye calışıyorum ammavelakın bebiş bıze yokuş yapıyo :)

Canım aynen netten aldım. 20 tanesi 20 liraydı. Ama çok da kullanımını anlayamadım. Ya bana hep silik çıktı, ya da ben çok su içtiğimden çift çizgiyi kaçırdım. Bu ayı da boş geçtim ben de. Darısı bir dahaki aya...

ya onu sabah aksam falan yapıyolar falan bende tam bılmıyorum o konuya tam hakim degılım
kaç yasındasın ne zamandır denıyorsunuz? belkı de sızınkıde bızımkı gıbı ınatcıdır :) la rosa la rosa

inofolikten dolayı olacağını sanmıyorum canım böyle bir şey hiç duymadım kullanmadan önce baya araştırdım çünkü. bence stras hava değişikliği vs etki etmiş olabilir inşallah bu ay senin ayın olur:KK36:ovulasyon testinde 2. çizgi baya koyulaşmaya başladığı zaman tam koyulaştığı zaman ve açıldığı zaman ilişki olsun canım ben öyle yaptım aklında olsun:KK66:
olabilir canım bende bu ay senin izindeyim seninde hayırlı olsun canım cok sevindim senin adına bu ay inşallah benimde yüzüm güler inşallah gerçekten çok üzülüyorum artık :KK61::KK61:

:KK70: :KK70: ayyy yok yok canım aslında anlatmak ıstedıgımı tam anlatamamışım şöyle yanı soğan kürü, kecı boynuzu kürü var ya onları denemek ıstıyorum yapıcam da ınsallah ama suaralar yapmıyorum bırde ovu.testı hıc almadım kendımı dınleyerek ilişkı gunune karar verıyorum akıntı vs. gıbi onu soylemek ıstemıstım
1 yıl dolmuş ve olmuyorsa doktora görün derim canım.

Back