- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.141
Canım bu ay bende ilkkez aldım ovulasyon netten..suan yapıyorum sivi alımı gercekten onemli..10.gunden baslayip sabah 11. Akşam 20. De yapıyorum hafiften koyulasmaya başladığında çifter yapmaya başladım bugün 13. Gunum .hatta ilerleyen dk larda atacağım örnek olarak bak istersen..şimdilik çift çizgi görmedim gun asiri devam ediyorum. Birde birseye başlamak istiyorsan hayit otu tohumuna başla bakalım birde folik asit kullaniyorsundur demi.?.ya onu sabah aksam falan yapıyolar falan bende tam bılmıyorum o konuya tam hakim degılım
kaç yasındasın ne zamandır denıyorsunuz? belkı de sızınkıde bızımkı gıbı ınatcıdır :)la rosa
Allah razi olsun canim insallah bu ay tutar bol bol dua ediyorum sizler icinolabilir canım bende bu ay senin izindeyim seninde hayırlı olsun canım cok sevindim senin adına bu ay inşallah benimde yüzüm güler inşallah gerçekten çok üzülüyorum artık
Eki Görüntüle 1896314
Kizlar bakin 4 gun kala yaptigim bozuk testimrenk dagilmasi olunca bir kenara koymustum bozuk diye sonra burda icini acip bakanlar aklima gelince icini actim baktim ikinci cizgi ters taraftaydi baska birseyin cizgisi olamaz dimi kizlar bildiginiz 2. Cizgi bu
Canim saglikli gebelikte basindan sonuna kadar yasak degil:) Sadece 8. 9. Aylarda rahim kasilmasin diye yasak. Ben yine de ilk uc ay iliski olmamasi taraftariyimYa kizlar size bisi sorcam ben dogrusunu biliyorum ama simdi ablamla konusuyoruz iliski yasak biliyosun dimi dedi bende evet kese gorunene kadar en azindan dedim hayir butun hamilelik boyunca diyorbende yok oyle birsey adam 9 ay ne yapacak dedim hadi adami gectim valla ben bile ozledim kocami doktorlar kolay dogum icin oneriyor iliskiyi yanlisim varsa duzeltin daha once anne olmus bayanlar
Ilk 3 ay miCanim saglikli gebelikte basindan sonuna kadar yasak degil:) Sadece 8. 9. Aylarda rahim kasilmasin diye yasak. Ben yine de ilk uc ay iliski olmamasi taraftariyim
canım buda aksam ki testim galiba koyulaşma varAllah razi olsun canim insallah bu ay tutar bol bol dua ediyorum sizler icin
Aynen doktor zaten bilgi verir duruma gore. Bana su anda zorla yap dese doktor yapmam mesela o riski alamam :)Ilk 3 ay miya bizim en son iliski ayin 1inde oldu daha sonra cok agrim vardi olmadi sonrasinda zaten degerimi ogrendim ve simdiden ozledim esimi en iyisi doktora sormak sonucta o gorecek durumu bakalim insallah riskli olmaz
Var canim bugun kesin iliski yarin tam koyulasincada iliski sonra acilincada iliski olsun...canım buda aksam ki testim galiba koyulaşma var
Suan bende yapmam ama 3 ayda beklemem heralde ya yani sorun yoksa sorun olursa hicbir sey bebegimden onemli degil. Bu arada degerin guzrlmis canim hayirlisi olsun insallahAynen doktor zaten bilgi verir duruma gore. Bana su anda zorla yap dese doktor yapmam mesela o riski alamam :)
tamam canım zaten bu 3 günü değerlendiricem inşallah nasip infolic de 2 gündür sabah aksam 2 şer içiyorum bakalım nasipVar canim bugun kesin iliski yarin tam koyulasincada iliski sonra acilincada iliski olsun...
Ya kizlar size bisi sorcam ben dogrusunu biliyorum ama simdi ablamla konusuyoruz iliski yasak biliyosun dimi dedi bende evet kese gorunene kadar en azindan dedim hayir butun hamilelik boyunca diyorbende yok oyle birsey adam 9 ay ne yapacak dedim hadi adami gectim valla ben bile ozledim kocami doktorlar kolay dogum icin oneriyor iliskiyi yanlisim varsa duzeltin daha once anne olmus bayanlar
Canim saglikli gebelikte basindan sonuna kadar yasak degil:) Sadece 8. 9. Aylarda rahim kasilmasin diye yasak. Ben yine de ilk uc ay iliski olmamasi taraftariyim
Canim sakın ümidini yitirme.. Bu gece senin için dua edeceğim. . Allah en sağlıklısini en hayırlısı versin.. teşekkür ederim güzel dileği icinaa çift çizgi mi? o ne ki? daha önce hiç görmedim de
şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun canım benim.
Allah ım sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Saol kuzum iki kat artsin kalp atisini falan duyayim da sonra bende sevinecegim insallah:)Suan bende yapmam ama 3 ayda beklemem heralde ya yani sorun yoksa sorun olursa hicbir sey bebegimden onemli degil. Bu arada degerin guzrlmis canim hayirlisi olsun insallah
80.6 cikti canim bat yarin :) persembe bi daha veririm bakalim iki kat artacak mi :) heveslenmemek icin yapmayacaktim takvim de dayanamadim :) sende haziran annesi olcaktin di mi :) temmuz a yazdigini gordum hic begenmedim :)Canım kaç çıktı değer :)
Hamıleleık takvimin hayırlı olsn coooookk yakismisssssss
Canim sakın ümidini yitirme.. Bu gece senin için dua edeceğim. . Allah en sağlıklısini en hayırlısı versin.. teşekkür ederim güzel dileği icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?