- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.101
Tamam canimKasım topiği mi var? Hangi topikse beni de etiketlesene canım orda.
Hayırlısı olsun canım ya, Kasım olmaz da Aralık olur :) Hayırlısı hangi aysa o ay olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimKasım topiği mi var? Hangi topikse beni de etiketlesene canım orda.
Hayırlısı olsun canım ya, Kasım olmaz da Aralık olur :) Hayırlısı hangi aysa o ay olsun :)
kızlar rüyalarım beni benden alıyo :)
geçenki rüyamda test yapıp hamile olduğumu öğrendim bu gecede bebeğim doğmuş emziriyodum bana gülümsüyodu çok tatlıydı ya.
ekim kasım aralık olarak toplu bir topik var canım bir ara oraya da yazmıştım ben sanırım prima bölümündeydiKasım topiği mi var? Hangi topikse beni de etiketlesene canım orda.
aminn inşallah canım. rüyası bile çok güzel gerçeğini hayal edemiyorum. inşallah hepimiz görecez o gnleriAllah hayırlara çıkarsın inşallah canım
Kasım topiği mi var? Hangi topikse beni de etiketlesene canım orda.
aminn inşallah canım. rüyası bile çok güzel gerçeğini hayal edemiyorum. inşallah hepimiz görecez o gnleri
ekim-kasım-aralık diye bir topik var. sizi etiketleyeyimGel canım tabi bekleriz :)
maşallah ne güzel çıkmış 2. çizgi hayırlısı olsun inşallahKizlar selam ben topigin sessiz takipcisiydim.. burdan ogrendigim inofolik i kullanmaya basladim ve hergun duzenli iliski oldu ve surpriiiiz hamileyim.. bat bugün du. Biraz once test yaptim ve çift cizgi.. hepinize bilgiler için teşekkür ederim. Allah bir an once olmayanlara da nasip etsin.. benim ikinci bebegim olacak Allah kismet ederse :)
testinin markası ne? pembe pembe ne güzelmiş ilk defa görüyorum
Sağol canim darisi başına :)maşallah ne güzel çıkmış 2. çizgi hayırlısı olsun inşallah
Al bi test. Markası canim :)testinin markası ne? pembe pembe ne güzelmiş ilk defa görüyorum
aa çift çizgi mi? o ne ki? daha önce hiç görmedim de
şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun canım benim.
Allah ım sağlıkla devamını getirsin inşallah.
maşallah ne güzel çıkmış 2. çizgi hayırlısı olsun inşallah
saolasın canım sakin olmaya çalışıyorum şuan durumum iyi gelseydi şimdiye kadar gelirdi diyorum ama ağrılarım başlayınca korkuyorum iştebir garip oblomov içini ferah tut stres yapma bebişte etkilenmesin inşallah güzel olacak.
inşallah sen de yakın zaman da göreceksin canım.