EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ay canım inşallah adet geçmeden öğrenince daha farklı oluyormuş adet günü stres yapma diye çok söylediler halbuki ama gerçi herşey olacağına varacak ama işte çok istiyorum bebeğimi inşallah benimle kalır

Canım sen rahat ol. Senin gerginliğinden bebek de etkilenir. Bir şey olmaz seninle kalır inşallah.

Günaydın canım. Maalesef benim ateş de 36.2'ye düşmüş bugün. Bu ay da fos çıktı anlayacağın. Sen ne güzel adet olmuşsun, ben de o da yok henüz. Bu ay soğan suyu kürü yapmıştım, acaba o geciktirmiş olabilir mi? Şu an hiç adet belirtim yok. Bel ağrım da yok.

kızlar günaydın
bugün bat günüm akıntım var ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum

Aynıymış zaten hamilelik ile regl belirtisi, çok takılma tadını çıkar

Canım günaydın, inşallah Kasım hamilesi olurum artık. Sonucum 0,1 :) Napalım, kısmet değilmiş.

Benim de reglim yeni bitti, Kasım'a berbariz o halde :) Hayırlısı, üzme canını.

Yeni anneden bunları duymak ne güzel :) İnşallahhhh, çok sağol desteklerin için :)

Soğan kürü geciktirmiyor canım ya, ben de yapmıştım. Hiç şaşmadan beklediğim gün regl olmuştum. Bekle bakalım sonuç ne olacak. Ya da reglin bir gün dahi geçtiyse test yapsana :) Bri de benim ateşim regl olacağım zaman bariz düşer. 0.3 derece falan da değil, 1 dereceye yakın düşer. Herkeste farklı oalbilir tabi.

Sogan kuru geciktirmez canim rahmi temizliyor sadece hatta ben onu yaptigim ay tam gununde regl oldum ve ertesi ay hamile kaldim ( bu soze daha alisamadim hcg degerimi gordum diyelim) bende bugun meral ettim olctum atesimi 36.6 cikti

Ben hep diyorum bebis tutunmadiysa hemen adet gelsin bin evvel hemen çalışmalara başlayalım beklemek çok zor. Ben 45. Gün adet oldum geçen ay inşallah Rabbim sana da en hayırlısını versin eğer bebis tutunmadiysa hemen adetin gelsin ama inşallah tutunmustür kuzum

Evet evet biliyorum.
Kasıma gidelim biz el ele hep beraber son ayımız olsun insaAllahhhh
Kasım topiği mi var? Hangi topikse beni de etiketlesene canım orda.

Hayırlısı olsun canım ya, Kasım olmaz da Aralık olur :) Hayırlısı hangi aysa o ay olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…