- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.081
Canım rahat ol. Ben geçen hamileliliğimde birebir regl belirtilerini yaşadım. Hatta o yüzden hamile olduğumu bile 15 gün sonra fark etmiştim. (Planlı hamilelik değildi.) Regl gecikmesi yaşıyorum sanmıştım. Hazırlıksız yakalanmıyım diye de 1 paket pedi bitirmiştim. Tabi hepsi boştu :) O belirtiler 10 gün falan sonra geçiyor.
ay canım inşallah adet geçmeden öğrenince daha farklı oluyormuş adet günü stres yapma diye çok söylediler halbuki amagerçi herşey olacağına varacak ama işte çok istiyorum bebeğimi inşallah benimle kalır
Çok kendini belli etmeyen hafif bir bel ağrım vardı onu da dün çok ayakta durdum ona yormustum adettenmişsabah ateş 36.3 ve sonuç adet geldi.. neyse sonuc itibariyle bekletmedi geldi şoktayım 24.günde adet oldum geçen ay 45 .günde olan ben neyse en azından bebis yoksa adet gelsin..
Sen de durun nasıl hissediyorum bugün inşallah ateşin yüksek çıkacak :)
Hamile kalmışsın işteAllahin izniyle
kızlar günaydın
bugün bat günüm akıntım var ama sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum
Canım günaydın, inşallah Kasım hamilesi olurum artık. Sonucum 0,1 :) Napalım, kısmet değilmiş.
Kızlar ilk ve yeni anne olmuş olarak konuyu görünce yazmak istedim.Rabbim hepinizin kollarına en yakın zamanda cennet kokan o güzel meleği nasip etsin inşallah hepimiz anne olmayı o duygunun hazzını tatmayı hak ediyoruz güzel haberler alın inşallah
Günaydın canım. Maalesef benim ateş de 36.2'ye düşmüş bugün. Bu ay da fos çıktı anlayacağın. Sen ne güzel adet olmuşsun, ben de o da yok henüz. Bu ay soğan suyu kürü yapmıştım, acaba o geciktirmiş olabilir mi? Şu an hiç adet belirtim yok. Bel ağrım da yok.
Sogan kuru geciktirmez canim rahmi temizliyor sadece hatta ben onu yaptigim ay tam gununde regl oldum ve ertesi ay hamile kaldim ( bu soze daha alisamadim hcg degerimi gordum diyelim) bende bugun meral ettim olctum atesimi 36.6 ciktiGünaydın canım. Maalesef benim ateş de 36.2'ye düşmüş bugün. Bu ay da fos çıktı anlayacağın. Sen ne güzel adet olmuşsun, ben de o da yok henüz. Bu ay soğan suyu kürü yapmıştım, acaba o geciktirmiş olabilir mi? Şu an hiç adet belirtim yok. Bel ağrım da yok.
Aynıymış zaten hamilelik ile regl belirtisi, çok takılma tadını çıkar
Benim de reglim yeni bitti, Kasım'a berbariz o halde :) Hayırlısı, üzme canını.
Ben hep diyorum bebis tutunmadiysa hemen adet gelsin bin evvel hemen çalışmalara başlayalım beklemek çok zor. Ben 45. Gün adet oldum geçen ay inşallah Rabbim sana da en hayırlısını versin eğer bebis tutunmadiysa hemen adetin gelsin ama inşallah tutunmustür kuzumGünaydın canım. Maalesef benim ateş de 36.2'ye düşmüş bugün. Bu ay da fos çıktı anlayacağın. Sen ne güzel adet olmuşsun, ben de o da yok henüz. Bu ay soğan suyu kürü yapmıştım, acaba o geciktirmiş olabilir mi? Şu an hiç adet belirtim yok. Bel ağrım da yok.
Ama ne kadar kullanmıştın canım hoş ben kullandığım gün etkisini gördümKaldım da ben hayıtı 3 sene önce kullanmıştım canım.
Hormonlar üzerinde hiç etkisi olmadı.
Beni de alın yaninizaaaaaSaol canım, kasım'da beraber sevincez inşallah.
Ama ne kadar kullanmıştın canım hoş ben kullandığım gün etkisini gördüm
Bana da bana dakasım ayı bana çook lazım. kim tutacak acaba kasım ayını?
Allah Allah her bünyede farki ozaman3 4 ay düzenli kullandım hiç aksatmadan.
Evet evet biliyorum.
Allah Allah her bünyede farki ozaman
Kasım topiği mi var? Hangi topikse beni de etiketlesene canım orda.Evet evet biliyorum.
Kasıma gidelim biz el ele hep beraber son ayımız olsun insaAllahhhh
Beni de alın yaninizaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?