How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ben dün akşam 3 gün önceki idrar tahlilimi açtım bir baktım ters konulmuş nasıl yapmışlar anlamadım 2. pembe çizi vardı demek hatalı üretim olabiliyor o nedenle pek itibar etmemek lazım özellikle internetten sipariş verilenlere

Canım ama sen hamilesin belki doğrudur seninki. O yüzden çift çizgi çıkmıştır. :)

Canım yaptım çok silik beyaz çizgi. Sanırım testin kendi özelliği. Ben de boş yere karnımla konuştum o çizgiyi görünce. BAT'a kadar karnıyla konuşanlar yalnız değilsiniz yani :) O listeye beni de ekleyin :)

Dün eşimle çok tatlı bir kız çocuğu gördük kızlar. 3-4 yaşlarında ama görseniz dünya tatlısı maşallah. Eşim "Keşke bizim de böyle bir çocuğumuz olsa." dedi. Ben o an fazla istekli gözükmeden "İnşallah" diyebildim sadece. Gece o uyuduktan sonra salona gelip gizlice ağladım. Bu konu son zamanlarda üstümde biraz baskı oldu. Psikolojik olarak da yıprandım. Negatif çıkarsa bir daha hiç düşünmicem. Allah en doğru zamanda vericek. Benim üstüne düşmem bir şey değiştirmiyormuş demek ki. Çünkü bu ay bile olmadıysa "üstüne düşmek bir şey değiştirmiyormuş." dicem.
Ben bu inanisa karsiyim acikcasi. Dusunmedigim ay hamile kaldim olayina da inanmıyorum. Ovulasyon takibi yapiyoruz reglimizin saatine bile bakiyoruz gun asiri iliski her gun iliski diye ugrasiyoruz kurler yapiliyo sonra da ben takmadim hamile kaldim. Yok arkadas takiyoruz kafaya bal gibi. Ben bu ay korunmak istedim esim istemedi ama korunmadigimiz icin ovulasyon geçtikten sonra 24 saat dusundum gayet kafama taktim ve hamileyim. Saglikli olur olmaz orasi bilinmez ama kafaya takmakla cok alakasi yok bence. Sen yine elinden geleni yap inşallah gerek kalmaz hamilesin dir ama uzerine dusmeyi birakma :KK66:

Ben bu inanisa karsiyim acikcasi. Dusunmedigim ay hamile kaldim olayina da inanmıyorum. Ovulasyon takibi yapiyoruz reglimizin saatine bile bakiyoruz gun asiri iliski her gun iliski diye ugrasiyoruz kurler yapiliyo sonra da ben takmadim hamile kaldim. Yok arkadas takiyoruz kafaya bal gibi. Ben bu ay korunmak istedim esim istemedi ama korunmadigimiz icin ovulasyon geçtikten sonra 24 saat dusundum gayet kafama taktim ve hamileyim. Saglikli olur olmaz orasi bilinmez ama kafaya takmakla cok alakasi yok bence. Sen yine elinden geleni yap inşallah gerek kalmaz hamilesin dir ama uzerine dusmeyi birakma :KK66:

Canım hamileliğini tebrik ederim :) Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ama bak bu ay sen de ilk başta korunmayı istemişsin, belki o kadar da bilinç altında o kadar çok takmadığın için olmuştur. Son 2 aydır çok taktım, 1 da öyle denicem eğer bugün negatif çıkarsa. O da olmazsa eski sisteme dönerim artık :)

Bi kac gun once ayni seyleri yazdim hatta dalga gectim kendimle yumurtaliklarimla konuşuyorum diye yesa yesa le geyigini yaptik regl olunca tebrik edelim birbirimizi ne guzel oldu diye dedik. Simdi hamileyim :) darisi basina kuzum hepinizin basina tabi ki saglikla ve hayirlisiyla

Ya bi de ben de hamile oluyor musum bu ay ne gulerim:)

:KK70::KK70::KK70: bende aynısını yazmıştım canım ya takmadım düşünmedim yok ya bence palavra ha bak ölüm olur hastalık olur rast gele ilişkide hamile kalırsın tamam bişi demem ama fellik fellik hamilelik topiğinde gezipte düşünmedim takmadım hamile kaldım olayına inanmıyorum ben. ben bu ay ovulasyon testi ve inofolik kullandım 3 gün eşimi ilişkiye zorladım:KK70:ama sonrasında belirti aramadım zaten demiştim ne belirti arıcam nede kızların başının etini yicem diye ama ağrılarım çok olunca doktora gitmek farz olmuştu folikül kist olabilir denilince adet olmadan yumurtalar kiste mi dönüştü diye baktırayım dedim kan sonucum pozitif çıktı. dediğin gibi sağlıklı olur ya da olmaz ama deli gibi isteyipte takmamanın imkanı yok

Kızlar hani dün demiştim ya size ateşim 36.2'ye düşünce anladım hamile olmadığımı diye? Bugün bat günüm ama sabah yine aynı saatte merak edip ölçtüm, bu sefer de 36.7 çıktı.
:110:
Hala adet olmadım bu arada ama hafif hafif belim ağrımaya başladı olacakmışım gibi. Sizce bat günü ateşin bu kadar yükselmesi normal mi? Ha bu arada bir de sabah evden çıkmadan ne olur ne olmaz diye ped koydum altıma. İşe gelince tuvalete girip kontrol edeyim dedim, ama ne gelen var ne giden, sadece koyu sarı bir akıntı gelmişti. Adetlerim de çok düzenli. Of valla insanın durduk yere umutlanası geliyor.
Offf bugün benimde öyle oldu :( günlerdir 36.7 36.6 idi bugün birden 36.3 e düştü çok uzuldüm sabah dedim tamam geliyor adet bugün ama yok daha inşallah gelmez ya inşallah hayırlısıyla sağlıcakla tutunmustur miniklerimiz hepimizin:dua:

:KK70::KK70::KK70: bende aynısını yazmıştım canım ya takmadım düşünmedim yok ya bence palavra ha bak ölüm olur hastalık olur rast gele ilişkide hamile kalırsın tamam bişi demem ama fellik fellik hamilelik topiğinde gezipte düşünmedim takmadım hamile kaldım olayına inanmıyorum ben. ben bu ay ovulasyon testi ve inofolik kullandım 3 gün eşimi ilişkiye zorladım:KK70:ama sonrasında belirti aramadım zaten demiştim ne belirti arıcam nede kızların başının etini yicem diye ama ağrılarım çok olunca doktora gitmek farz olmuştu folikül kist olabilir denilince adet olmadan yumurtalar kiste mi dönüştü diye baktırayım dedim kan sonucum pozitif çıktı. dediğin gibi sağlıklı olur ya da olmaz ama deli gibi isteyipte takmamanın imkanı yok
Tabi ki yok ayrica dedigin gibi takmadim ama su teste bakin pozitif mi diyen insan takiyodur :) senin kist bebege donustu :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugün bomba gibiyim okula basladim 8 saat dersim vardı 5 buçuktan 4 e kadar ayaktaydim. Öğrenciler zehir gibi ya iyi ki fen lisesi olmuş.
Ve işin en güzel yanı bugün gerçekten yogunluktan kendimi dusunmeye fırsatım olmadı bu da beni ayrıca mutlu etti.
Ateşim düştü bugün sanırım adet gelecek gelecekse de gelsin en azından bekletmesin

Haklısınız kızlar :/ Yine takıcam biliyorum. Neyse şimdi hastaneye geçiyorum, ordan da eve :KK66: İyi akşamlar görüşürüz...
valla canım takmadım diyenleri okuyupta daha çok morla bozmayın diye yazdım yoksa ukalalık olarak anlaşılmasın çok isteyipte takmamanın imkanı yok:KK51: inşallah iyi çıkar sonucum hayırlısı olsun inşallah

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi yesa yesa Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler. Üç yıl bitiyor artık duygularım köreldi. Artık olsa da ne hissederim bilemiyorum :KK43:

öyle demek yokkk.
senin anne olmaya bizim de teyze olmaya hakkımız var.
Rabbim sağlık verdikçe olur evvel Allah.

Offf bugün benimde öyle oldu :KK43: günlerdir 36.7 36.6 idi bugün birden 36.3 e düştü çok uzuldüm sabah dedim tamam geliyor adet bugün ama yok daha inşallah gelmez ya inşallah hayırlısıyla sağlıcakla tutunmustur miniklerimiz hepimizin:dua:

Canım yarın sabah da bir ölçsene bakalım kaç çıkacak? Ben de ölçeceğim. Hala olmadım bu arada. Neyse ne diyelim çıkmadık candan umut kesilmezmiş ;) Gönlümüzü ferah tutalım.

Canım yarın sabah da bir ölçsene bakalım kaç çıkacak? Ben de ölçeceğim. Hala olmadım bu arada. Neyse ne diyelim çıkmadık candan umut kesilmezmiş :KK66: Gönlümüzü ferah tutalım.
Hadi inşallah yüksek yüksek çıkar ateşler gelmez batlar. Belirti filan varmı canım ağrı vs? Yarın sabah ateşini ölcunce etiketle beni canim

öyle demek yokkk.
senin anne olmaya bizim de teyze olmaya hakkımız var.
Rabbim sağlık verdikçe olur evvel Allah.
Tabii canım nankörlük yapıyorum bazen gerçekten de. Hiç yumurtası gelişmeyen insanlar var, onlar nasıl üzülüyordur. Bir arkadaşımın kocası küçükken menenjit geçirmiş ve hiç spermi yok. Çok mutlulular, Allah artırsın. Allah her şeyin en iyisini bilir, hayırlısını versin inşallah

Back