- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.861
canim evet benim bir isim var ama resim yapmak kadar hic bir sey mutlu etmiyor beniEvvet canimmm ev hanımı olan bir Resim öğretmenym.....bi isim olup hobi olarak resim yapsam daha iyidi.....ayy canım neyse doluyum bu konuda...Ama fırsat bulursan yapmani isterim.
İnşallah canim en kisa ve en hayirli zamanda hepimiz bu duyguyu tadalimaminnn inşallah canım. sendeki totemim de tutar :) sıra bana gelir
Eki Görüntüle 1895072
Kızlar ovulayonlarim anladim ki daha erken 9.gün daha koyu orda daha susuz ve tutulmuş idrarla yapmıştım ,diğerleri 3 saat susuzlukla ....
Yaa simdi eşime koptumm...banyodan bi heyecanlı bagris "
bitanemmmm bunlar nee bu çizgiler ne siralamissin hepsini ,ama biz daha bişey yapmadık ki sen test yapmışsın çizgiler çıkmış " dedi
Hani testler almıştım ya yumurtlama takibi için onlar dedim de rahatladı ...yoksa kalpten gidecekti ben bişey yapmadım havadan mi hamile kaldın diye
Hayirli saglikli olsun canim tamamina ersin inşallah :) degere gore gecikmen oldu sanirimKızlar herkese merhaba.. Ben hamileyimBugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Hayirli saglikli olsun canim tamamina ersin inşallah :) degere gore gecikmen oldu sanirim
Kızlar herkese merhaba.. Ben hamileyimBugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Erken dollenmede oyle oluyo canim bi de gecikmeden once iki basamakli sayılar gecikmeden sonra 3 basamak 4 basamak oluyo :) benim ilkinde adet gunu 118 cikmisti cok uzulmustum dusuk diye :) yalniz onunda masallahi varmis yine de :)Benim arkadaşın adet günü 1387 çıkmıştı yaaaaa :)
Erken dollenmede oyle oluyo canim bi de gecikmeden once iki basamakli sayılar gecikmeden sonra 3 basamak 4 basamak oluyo :) benim ilkinde adet gunu 118 cikmisti cok uzulmustum dusuk diye :) yalniz onunda masallahi varmis yine de :)
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah tamamına erdirsin.eğer kayıpların varsa dr a görün anlat durumu tedbir ne varsa artık alin.Kızlar herkese merhaba.. Ben hamileyimBugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
M melekler-engelchen Canım ben bat vermemişim. Aşılama tutmayınca üzüntüden unuttum. Yani bat 22 ekim canım. Ama test için o günü beklemem galiba. erkenden test yaptırmayı düşünüyorum:)bir garip oblomov soktu aklıma :)
Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almani nasip etsin degerin gayet guzel kac gun gecti reglin ?Kızlar herkese merhaba.. Ben hamileyimBugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Ayni seyi soyledim az once :) bi kac gune kadar da beni tebrik edeceksiniz demedi deneyin :)Masallahhh ekime ya...canlandik sanki bereketli olacak gibi gorunuyor kizlarrr.Inşallah sürekli hamile haberi alırız mutlu oluyorum yawwf.
Ayni seyi soyledim az once :) bi kac gune kadar da beni tebrik edeceksiniz demedi deneyin :)
Hahaaaa aynen coming soon carsambayi bekleyiniz :)Beni de beni de
Ama çok güzel regl olmuşsun diye hahaah:)
Niye görmeyesin canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ama sana tavsiyem pazartesi günü doktora git. Kanda progesterona da bakıyorlar. Hormonda dengesizlik varsa erkenden tedbir almış olursunuzYap canim insallah hayirli sonuclar cikar ben bilincli yapmadim sadece bir an once ogrenmek icin negatifse bile regl gununu beklerim diye yaptirmistim ama cok sukur nasip oldu. Ama erken ogrenmekte pek iyi degilmis regl gunum yaklastikca 3 hanelileri gorebilecekmiyim kaygisi olusuyor etrafa belli etmiyorum ama
Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almani nasip etsin degerin gayet guzel kac gun gecti reglin ?
Kızlar herkese merhaba.. Ben hamileyimBugün kan tahlili yaptırdık değerim 235 çıktı.. Şükürler olsun Allaha.. Bu üçüncü hamileliğim inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erer de bebeğimi sağsalim kucağıma alabilirim.. Dualarınızı eksik etmeyin.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Beni de beni de
Ama çok güzel regl olmuşsun diye hahaah:)
Balım senin sat kaç? ? Yumurtlamadan kaç gün sonra ogrendin ?Yap canim insallah hayirli sonuclar cikar ben bilincli yapmadim sadece bir an once ogrenmek icin negatifse bile regl gununu beklerim diye yaptirmistim ama cok sukur nasip oldu. Ama erken ogrenmekte pek iyi degilmis regl gunum yaklastikca 3 hanelileri gorebilecekmiyim kaygisi olusuyor etrafa belli etmiyorum ama
Hayirlisi olsun canim rabbim kucagina almani nasip etsin degerin gayet guzel kac gun gecti reglin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?