EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

benim bu 5. direksiyon sınavım.
sen ilk gireceksen söyleyeyim hiç de kolay değil.
kıla tüğe takılıyorlar.
şuan trafiğe çıkacak kadar ders aldım ama sınavda stres yapıyorum
bende çok geç kaldım iş güç derken ehliyet almak için artık dahada zorlaştırmışlar herkes aynı şeyi söylüyor zaten güvenim hiç yok kendime artık bu yaştan sonrada hiç alamam heralde

bende çok geç kaldım iş güç derken ehliyet almak için artık dahada zorlaştırmışlar herkes aynı şeyi söylüyor zaten güvenim hiç yok kendime artık bu yaştan sonrada hiç alamam heralde

valla bende öyle sıkıldım ki hiç başvurmasa mıydım diyorum.
bizim araba var ee şimdi çocuk da olursa kullanmam gerekecek hep kocamın eline bakamam.
o yüzden yazılmıştım yazılı sınav çok kolay ama direksiyonu çok zorluyorlar.
bir dahaki senelerde de gece olacakmış düşün.

Kizlarrrrrrr ......
Gençlik başımda duman ilk testim ilk heyecan ,yaptıkça koyulasan ovulasyon testim misin?

Bugün 9.gunum ve ilkkez test yaptım ne kadar güzel ikinci çizgi görmek çok heyecanlı...inşallah hamileliginide görmek nasip olur...Şu an çok erken ama yinede çizgisi çok silik değil sizlerin yorumlarını alayım canlar.

Aylar önce bu besteyi morordek ime yapmıştım ve o ay hamile kalmıştı...şimdi kendime yaptım hadi darisi başıma...

Yarin iki tane test yap bence koyuluk iyi 9.
Gune gore. Benim boyle ciktiginda ikinci gun ilk yaptigim koyu ikinci yaptigim kopkoyu oluyo. Ama bazi arkadaslarda 3 gun falan boyle devam ediyo

Vuuuuuuu

9. Gün için bayaa koyu

Akıntı varsa ben kesin aksama ikinci testi yapmıştım

Akıntı yoksa yarın aynı yerde aynı saatte buluşalım :)

Yarin iki tane test yap bence koyuluk iyi 9.
Gune gore. Benim boyle ciktiginda ikinci gun ilk yaptigim koyu ikinci yaptigim kopkoyu oluyo. Ama bazi arkadaslarda 3 gun falan boyle devam ediyo

Vuuuuuuu

9. Gün için bayaa koyu

Akıntı varsa ben kesin aksama ikinci testi yapmıştım

Akıntı yoksa yarın aynı yerde aynı saatte buluşalım :)
Bende akşama yapayım diyorum Bana da koyu geldi 9. Güne göre..yarın 13.00 te yapayım...o zaman musaitim.@Cemre Yaman canım daha ben yazılı sınava gireceğim..onu geceyimde bakalım onuda göreceğiz.

ay Allahım kalpten gidecektim gebelik testi sandım öyle bir kızlarrrr yazmışsın ki. 9. gün erken ama benimde 10. gün böyle çıkıp tekrar açılıyordu rengi taki 17. güne kadar 17. gün çatlıyor benim ki senin adet döndün 28gün ise bu akşam çift teste gerek yok. Rabbim gebelik testinide böyle görmeni nasip etsin inşallah

Ya sen resim öğretmeni miydin :) hayalimdeki iş.. Yani öğretmenlikten ziyade resim yapmak, bunun için zaman bulabilmek...

yaaaa gözlerim dolu dolu olduuuu, nasıl sevindim anlatamam canım benim yaaaa

Hadi hayırlı uğurlu olsun :) eşin ne durumda ya onu çok merak ettim şu aşamada

aradım hadi hayırlısı olsun dedi sanki arkadaşını tebrik ediyor şapşal ya müşterisindeydi tam konuşamadı hayırlısı olsun dedi

aradım hadi hayırlısı olsun dedi sanki arkadaşını tebrik ediyor şapşal ya müşterisindeydi tam konuşamadı hayırlısı olsun dedi
Hahahaha napsın müşteri varsa adamcağız ya :)

Canım benim maşallah allah tamamını sağlıkla nasip etsin inşallah.

Hahahaha napsın müşteri varsa adamcağız ya :)

Canım benim maşallah allah tamamını sağlıkla nasip etsin inşallah.

Ooooo maşallah arkadaşıma yaaa.. Bak göreceksin her şey çok iyi gidecek Allah'ın izniyle. Sonucuna sanki kendi sonucummuş gibi sevindim gerçekten de.. Allahım ben de bir gün bu duyguyu yaşayabilecek miyim acaba?

canlarım çok saolun ya valla nazımı niyazımı hep dinlediniz Allah hepinizden razı olsun anlatacak kimsem yokken sizler vardınız... umarım sağlıklı bir gebeliktir inşallah hep benimle olur bebeğim Rabbim hayırlı zamanlarda sizede nasip etsin inşallah

Evet canım senin şarkı ugurlu geldi, insallah sana da ugurlu gelir
Güzel haberlerini bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…