- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.801
bende çok geç kaldım iş güç derken ehliyet almak içinbenim bu 5. direksiyon sınavım.
sen ilk gireceksen söyleyeyim hiç de kolay değil.
kıla tüğe takılıyorlar.
şuan trafiğe çıkacak kadar ders aldım ama sınavda stres yapıyorum
bende çok geç kaldım iş güç derken ehliyet almak içinartık dahada zorlaştırmışlar herkes aynı şeyi söylüyor zaten güvenim hiç yok kendime artık bu yaştan sonrada hiç alamam heralde
Aynen cok ihtiyacim var benim bagli da kalamam hic kapali alan fobim de var off hayat cok zor yaaa :)
Yarin iki tane test yap bence koyuluk iyi 9.Kizlarrrrrrr ......
Gençlik başımda duman ilk testim ilk heyecan ,yaptıkça koyulasan ovulasyon testim misin?Eki Görüntüle 1894618
Bugün 9.gunum ve ilkkez test yaptım ne kadar güzel ikinci çizgi görmek çok heyecanlı...inşallah hamileliginide görmek nasip olur...Şu an çok erken ama yinede çizgisi çok silik değil sizlerin yorumlarını alayım canlar.
Aylar önce bu besteyimorordek ime yapmıştım ve o ay hamile kalmıştı...şimdi kendime yaptım hadi darisi başıma...
Kizlarrrrrrr ......
Gençlik başımda duman ilk testim ilk heyecan ,yaptıkça koyulasan ovulasyon testim misin?Eki Görüntüle 1894618
Bugün 9.gunum ve ilkkez test yaptım ne kadar güzel ikinci çizgi görmek çok heyecanlı...inşallah hamileliginide görmek nasip olur...Şu an çok erken ama yinede çizgisi çok silik değil sizlerin yorumlarını alayım canlar.
Aylar önce bu besteyimorordek ime yapmıştım ve o ay hamile kalmıştı...şimdi kendime yaptım hadi darisi başıma...
Yarin iki tane test yap bence koyuluk iyi 9.
Gune gore. Benim boyle ciktiginda ikinci gun ilk yaptigim koyu ikinci yaptigim kopkoyu oluyo. Ama bazi arkadaslarda 3 gun falan boyle devam ediyo
Bende akşama yapayım diyorum Bana da koyu geldi 9. Güne göre..yarın 13.00 te yapayım...o zaman musaitim.@Cemre Yaman canım daha ben yazılı sınava gireceğim..onu geceyimde bakalım onuda göreceğiz.Vuuuuuuu
9. Gün için bayaa koyu
Akıntı varsa ben kesin aksama ikinci testi yapmıştım
Akıntı yoksa yarın aynı yerde aynı saatte buluşalım :)
ay Allahım kalpten gidecektim gebelik testi sandım öyle bir kızlarrrr yazmışsın ki. 9. gün erken ama benimde 10. gün böyle çıkıp tekrar açılıyordu rengi taki 17. güne kadar 17. gün çatlıyor benim ki senin adet döndün 28gün ise bu akşam çift teste gerek yok. Rabbim gebelik testinide böyle görmeni nasip etsin inşallahKizlarrrrrrr ......
kızlar değerim 21,12
olmuş
Ay maşallah sizeeekızlar değerim 21,12 olmuş
adete 4 gün var canım doktora çıkmadım özel hastanede yaptırdım zaten doktorum regl geçince gel demiştiYupppppiiiii adet kaç var
Doktor ne dedi
Ay maşallah sizeeeen cok esin icin sevindim valla sen cok strest yapmistin tamamina ersin insallah saglikla buyutun yavrunuzu
Ya sen resim öğretmeni miydin :) hayalimdeki iş.. Yani öğretmenlikten ziyade resim yapmak, bunun için zaman bulabilmek...@ismetbeyinbiricikhanimi Canim işin hayırlı olsun yazacaktim simdi aklıma geldi cook iyi olmus senin için.kafa dağıtmaya birebir..zaman geçer ...bende halk eğitime Basvurmustum Resim ogretmenligi icin daha rahat olur kizimida yanimda goturur getrr diye dusundum olmadi ogrenci toplayamadim bu kucuk yerde.ucretliye basvurmadim emanet edecek yer yok kızımı bakıcıya versem bana sakız parası kalmicak....iğne ooyasi kursuna yazildim çok güzel..hoca sınıfta dedi ki yaw kursiyerlerim arasında resim öğretmeni bile varmış çok şaşırdım dedi bende benim benimmm..dedim.
Ama haftaya evde ise başlıyorum kendimce projelerim var.
yaaaa gözlerim dolu dolu olduuuu, nasıl sevindim anlatamam canım benim yaaaakızlar değerim 21,12 olmuş
yaaaa gözlerim dolu dolu olduuuu, nasıl sevindim anlatamam canım benim yaaaa
Hadi hayırlı uğurlu olsun :) eşin ne durumda yaonu çok merak ettim şu aşamada
Hahahahaaradım hadi hayırlısı olsun dedi sanki arkadaşını tebrik ediyor şapşal yamüşterisindeydi tam konuşamadı hayırlısı olsun dedi
kızlar değerim 21,12 olmuş
Hahahahanapsın müşteri varsa adamcağız ya :)
Canım benim maşallahallah tamamını sağlıkla nasip etsin inşallah.
Ooooo maşallah arkadaşıma yaaa.. Bak göreceksin her şey çok iyi gidecek Allah'ın izniyle. Sonucuna sanki kendi sonucummuş gibi sevindim gerçekten de.. Allahım ben de bir gün bu duyguyu yaşayabilecek miyim acaba?
Evet canım senin şarkı ugurlu geldi, insallah sana da ugurlu gelirKizlarrrrrrr ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?