• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

yesa yesa Tamam canım başlayayım da 10.gnde c.tesi tam 11 de ehliyet sınavı başlıyor,akşamında nisan var yolda olacağız şöyle olsa olur mu ilk gün için 13.00-22.00 ...birde sıvı alımı dikkati harici idrar tutma olayı var mi:)
saat 22 çok geç canım ilk gün dediğin ilk defa mı test yapacaksın reglin kaçıncı günündesin istersen 13te bir tane yap günü onunla kapat tahmini yumurtlama gününe yakın çift test yaparsın. birde israr tutma 2 saat sıvı alma ama arada tuvaletin gelirse yap:KK48:

geçen sene senin gibi vakitsiz yine kanamam başlamıştı doktora gitmiştim canım keşke kanaman geçmeden gitseydin kontrole rahminde polip olabilir. birde 6 eylülde oldun 15inde mi bitti 9 gün mü sürdü adetin? sonra 22sinde yine oldun? bence doktora git kontrol için...
polip ile kist aynı şey değil mi?
normal zamanında 6 elülde oldum. 15 inde bitti tam anlamı ile adetti.
22 sinde biraz kanama geldi ertesi günadet gibi devam etti ama normalde ağrı sızım olur.
sessiz sakin başladı ve bitti 5 gün içinde.
bende hangi tarihi baz alayım adet için
eğer 22 eylüldeki ara kanama
adet tarihin 6 ekim diyorsan
bugün 6 ekim hiç birşey yok

yesa yesa Tamam canım başlayayım da 10.gnde c.tesi tam 11 de ehliyet sınavı başlıyor,akşamında nisan var yolda olacağız şöyle olsa olur mu ilk gün için 13.00-22.00 ...birde sıvı alımı dikkati harici idrar tutma olayı var mi:)

13 olur da 22 olmaz canım

13 den sonra 20 den önce olmalı

Bi de ilk gün 2 test gerek yok

Bi de 4 saat tutarsan idrar ini daha güzel Sonuc veriyor :)

Rabbim ayarlamistir kuzum bana ilk gebelikte ailem neden beklemedin daha erken Di atansaydin okul bitseydi dediler..
Ama Rabbim öyle bir ayarlamış ki herşeyi 15 tatilde ailemin yanındayken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim o zor günlerimde öyle bir denk geldi ki ailem yanımdaydı
Sonra ameliyat olmam gerektiği ortaya çıktı İzmirde okuyorum buralarda olma imkanım yoktu ve yaz tatiline kadar beklemek zorunda kalacaktım ama mart da İzmire gittim nisanda ameliyatımi oldum temmuzda korunmayı bıraktım.
Eğer ben hamile kalmasaydım aralıkta şuan yeni düşünmeye başlasaydım bu süreç yeniden işleyecekti belki ve ben 1 yıl bekliyecektim.
Aslında baktığımızda Rabbim herşeyi öyle bir ayarlıyor ki biz yeterli hayırlısını isteyelim..

ay canım ya valla Rabbim ayarlıyor her şeyi biz aceleciyiz işte :işsiz: inşallah bu ay hamile kalırsın canım valla dün bol bol dua ettim inşallah kabul olur :KK36:

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için :KK15: Sizin de en hayrlı dualarınız kabul olsun inşallah :) Allah gönlünüzdekini hayırlı eylesin...

Hep hayırlısını diledim zaten... Yine dileyeceğim :KK51: Her şey olacağına varır... :KK39:

22 sinde biraz kanama geldi ertesi günadet gibi devam etti ama normalde ağrı sızım olur.

yok cnm polip et beni gbi düşün

aynı şey değil canım polip et parçası oluyor minik minik 2 cme kadar boyutu ulaşabiliyor. bence kontrole gitmende fayda var ben 2 sefer regl olduğum aydan sonraki ay normal olmam gereken günümde olmuştum

yok cnm polip et beni gbi düşün
bu zamana kadar 3 cm olan rahmin ortasında olan miyomdan başka hiç bişey gören olmadı normal doktorundan tut profuna kadar.

aynı şey değil canım polip et parçası oluyor minik minik 2 cme kadar boyutu ulaşabiliyor. bence kontrole gitmende fayda var ben 2 sefer regl olduğum aydan sonraki ay normal olmam gereken günümde olmuştum
benim normal gidiyordu. birden noldu anlamadım yerleşme kanamasını sormamdan kasıt bikaç gün önceleri çalışma yapıyorduk kanamada ortalama yumurtlama tarihime denk gelmiş hesapladım.

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için :KK15: Sizin de en hayrlı dualarınız kabul olsun inşallah :) Allah gönlünüzdekini hayırlı eylesin...

Hep hayırlısını diledim zaten... Yine dileyeceğim :KK51: Her şey olacağına varır... :KK39:
InsaAllah canım Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatciklar nasip etsin milyon kere amin Allahimmmmm

bu zamana kadar 3 cm olan rahmin ortasında olan miyomdan başka hiç bişey gören olmadı normal doktorundan tut profuna kadar.

benim normal gidiyordu. birden noldu anlamadım yerleşme kanamasını sormamdan kasıt bikaç gün önceleri çalışma yapıyorduk kanamada ortalama yumurtlama tarihime denk gelmiş hesapladım.
yerleşme kanamasını açık pembe renkli akıntıyla karışık geliyor diye söylüyorlar

yerleşme kanamasını açık pembe renkli akıntıyla karışık geliyor diye söylüyorlar
yerleşme kanamasını adet gibi gören bir azınlık olmayı umut ediyorum.bir şüphemde bu ay yumurtlamayı adet gibi mi geçirdim ya .zaten ya hastayım ya mantardım hep. gizli şeker ve troid hapı içtim bunlar geçti ne kaldı yaf.

Ay nasıl yani? Benimkinde mi gördün hayalet çizgi??? Ben her ay gördüğümü iddia ediyorum ama ilk kez ben de gördüm diyen sen oldun bana, eğer seni yanlış anlamadıysammmm
:KK54::KK45::halay::21::confused::rolleyes:
:dua:
ay yok tatlım ya sen bana sormuşsun ya gördün mü diye ben kendi testimde gördüm :KK51:ama benimki belli belirsiz di sen test mi attın kaçırdım sanırım

ay yok tatlım ya sen bana sormuşsun ya gördün mü diye ben kendi testimde gördüm :KK51:ama benimki belli belirsiz di sen test mi attın kaçırdım sanırım

Ayyyy desene yanlış alarm o zaman :))))
Ben de bir an gaza geldim. Ben birkaç gün önce atmıştım ama negatif diye yüklemiştim buraya. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, hiç belirtim de yok ama işte yine de içimde saçma bir umut var canım nedense. Bata 4 gün var bakalım neler olacak?
Senin nasıl gidiyor bu arada? Kendini nasıl hissediyorsun?

:KK23::KK23: canım ya valla nasıl etiketledim kızları bilmiyorum unuttum varsa affola yazmıştım..
saolasın canım inşallah artar:KK36:

deli misin ben hamile olduğumu öğrensem okumayı yazmayı unutabilirim beni unutmuşsun çok mu? :KK36:
artacak artacak o bebiş o göbüşte olacak o kadar :stop:
yani Allah ım inşallah AMİN. :dua:

bir ehliyet sınavı mağduru da benimmm. :işsiz:

Hani beni etiketleyecektin :) çok güzel canım klomen kullandın mı bu ay?
Benim doktor da Stres Yapmaaaaaa Kendini bi rahat bıraksan Oliverecek Gariiiii dedi. Bende aaaaaaaa ne stresi caniiiiiiim çatal bağımlılık yaptı ondan geliyorum ayooool demek istedim. Sırf "'Tedaviden herşeyden vazgeçti hemen o ay hamile kaldi"' tezini çürütmek için her ay doktora gidesim var. Benimki de 21mm olmuş geçen aydan kalma çatlatma iğnelerinden birini 5te yaptırdım. Hayırlısı Allahtan :)

Canım miyom ara kanama yapar. Özellikle rahmin içine doğru büyüyen miyomlar kanama yapar. Kapalı amelitla aldırsana miyomu. Hamilelikte östrojen arttıkça miyom da büyüyecek Allah korusun

Kizlar kendime hamile gibi davranmaya karar verdim adet olana kadar bi kac gün keyif yapayim :)
Ay onu ben her ay yapıyorum bata yakın karnım şişiyor ya ben bir havalar ağır filan kaldırmiyorum eşime veriyorum filan varsa dikkat etmeliyim diyorum garibim oda hiç ikilemiyor bi umut bekliyoruz sonra fosss adet :KK70: ama inşallah bu ay devam eder hepimiz hamile olduğumuzu öğreniriz hayırlısıyla aminnnn:dua:

Back