• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar yumurtlama döneminizmi adetken doktor kesin bir şekilde söylüyor mu. yoksa belli bigün çağırıp kontrol edip öyle mi

kızlar yumurtlama döneminizmi adetken doktor kesin bir şekilde söylüyor mu. yoksa belli bigün çağırıp kontrol edip öyle mi

soruyu tam anlamadım ama

soyle oluyor

adetın 10, gununden ıtıbaren doktora gıdıyırsun alttan muayene yapıyor yumurtanın boyutuna ve seklıne bakıyor

2 gun sonra tekrar gıdıyorsun ya dıyor kı catlamamıs ya da dıyor kuculmus seklı degısmıs catlamıs

onun dısında ne adet gunu ne de 10gun gıttıgınde kesın bı sey soyleyemez tahmını yorum ve yonlendırme yapar

hahahahha

aynen canım yaaaa

ıyıyım valla kosturmaca devam

bugun 12. gunum yarın yumurtlama takıbı ıcın gıdecegımm ınsallah kacırmamısımdır
Canım bizim hala takvimler aynıymış senle benimde 12. gün ve yarın bende doktora gideceğim ama klomen yok bu ay geç çatlar sanırım. Akşam 3te gideceğim sen erken gidersen etiketle beni :)

Canım bizim hala takvimler aynıymış senle benimde 12. gün ve yarın bende doktora gideceğim ama klomen yok bu ay geç çatlar sanırım. Akşam 3te gideceğim sen erken gidersen etiketle beni :)

aaaaaaaa tesadufe bak ne guzel

benım klomensız catlıyor canım da bı sey oldugu yok yıne de

ben daha erken gıdecegım:) yazarım:)

Kızlar 5 gün gecikme ile regl oldum
Mart ayında düşük yaptım temmuzda denemeye başladık 3 ay oldu Bi gelişme yok.umutsuzluğa kapılmaya basladım çünkü kistlerim var benim
Sizler kür ilaç vs kullanıyor musunuz gebe kalabilmek için

soruyu tam anlamadım ama

soyle oluyor

adetın 10, gununden ıtıbaren doktora gıdıyırsun alttan muayene yapıyor yumurtanın boyutuna ve seklıne bakıyor

2 gun sonra tekrar gıdıyorsun ya dıyor kı catlamamıs ya da dıyor kuculmus seklı degısmıs catlamıs

onun dısında ne adet gunu ne de 10gun gıttıgınde kesın bı sey soyleyemez tahmını yorum ve yonlendırme yapar
Teşekkürler canım yazım yanlışı yapmışım ama doğru anlamışsın:) of habire doktordayım yani bu ay:( hormon testi yaptıracam o da adetin 3. günüymüş. bide 21. gün kan testi mi ne varmış.

Mart ayında düşük yaptım temmuzda denemeye başladık 3 ay oldu Bi gelişme yok.umutsuzluğa kapılmaya basladım çünkü kistlerim var benim
canım telaş yapma. soğan kürü varmış rahmi temizliyormuş. doktor saraçoğlu soğan kürü diye nete yaz nasıl yapıldığı orda yazıyordu

Teşekkürler canım yazım yanlışı yapmışım ama doğru anlamışsın:) of habire doktordayım yani bu ay:KK43: hormon testi yaptıracam o da adetin 3. günüymüş. bide 21. gün kan testi mi ne varmış.
Canım önce 3.günü sonuçlarına göre doktor bir yol çizer. Hormon azlığından yumurta tembelliği falan varsa ilaçla hızlandırır. 10. günden sonra 2-3gün aralıklarla seni çağırır büyüklüklerini ölçer 18mm olunca her an çatlayabilir. İstersen çatlatma iğnesi yaptırırsın. Tahmini çatlamasından 7gün sonra( 28 günde bir adet olan kişilerde 21. güne denk geliyor) progesteron testi yaptırırsın. Bazıları geç büyüyebiliyor. Örneğin 17. gün gittin 19mm olmuş 24.gün test yaptırman lazım yoksa düşük çıkar. Progesteron 9-10 üzeri ise yumurta çatlamış demek ama bu değer ne kadar yüksek olursa yumurta o kadar kaliteli demek oluyormuş. Sonra günün geçene kadar bekleyeceksin mecbur.. inşallah olur bu ay stress yapma doktor seni yönlendirir

hahahahha

aynen canım yaaaa

bugun 12. gunum yarın yumurtlama takıbı ıcın gıdecegımm ınsallah kacırmamısımdır
Aaa canım ben de yumurta takibi için gideceğim ama yarın 11.gün. Başka şehre gittiğim için yarın müsaitim sadece. Çatlatma iğnesi isteyeceğim. Bu ay da olmazsa yaptığım sporu iyice ağırlaştıracağım birkaç ay

hahahahha

aynen canım yaaaa

Canım benim inşallah güzel haberlerle donersin ...bu biraz daha garantili yaklaşım.birde o yumosla&spermcik bi bulussa kaynassa değme keyfine.:KK68:

Canım önce 3.günü sonuçlarına göre doktor bir yol çizer. Hormon azlığından yumurta tembelliği falan varsa ilaçla hızlandırır. 10. günden sonra 2-3gün aralıklarla seni çağırır büyüklüklerini ölçer 18mm olunca her an çatlayabilir. İstersen çatlatma iğnesi yaptırırsın. Tahmini çatlamasından 7gün sonra( 28 günde bir adet olan kişilerde 21. güne denk geliyor) progesteron testi yaptırırsın. Bazıları geç büyüyebiliyor. Örneğin 17. gün gittin 19mm olmuş 24.gün test yaptırman lazım yoksa düşük çıkar. Progesteron 9-10 üzeri ise yumurta çatlamış demek ama bu değer ne kadar yüksek olursa yumurta o kadar kaliteli demek oluyormuş. Sonra günün geçene kadar bekleyeceksin mecbur.. inşallah olur bu ay stress yapma doktor seni yönlendirir
teşekkür ederim ilk defa gideceğim için hiç bilmiyorum ne nedir inşallah herşey yolunda gider:(

teşekkür ederim ilk defa gideceğim için hiç bilmiyorum ne nedir inşallah herşey yolunda gider:KK43:
Canım yumlar 15 mm olduktan sonra gün aşırı birlikte olun bide çatladığından emin ol gerisi Allahın takdiri. Ben 5 yumurtayla bile gebeliğe adım atamadım. Herşeyin bir vakti saati var

Canım yumlar 15 mm olduktan sonra gün aşırı birlikte olun bide çatladığından emin ol gerisi Allahın takdiri. Ben 5 yumurtayla bile gebeliğe adım atamadım. Herşeyin bir vakti saati var
Canım bana da doktor klomen kullandırdı, 10 yumurtam oluştu ama sonuç sıfır :( Allah'ın takdiri işte :(

Canım bana da doktor klomen kullandırdı, 10 yumurtam oluştu ama sonuç sıfır :KK43: Allah'ın takdiri işte :KK43:
Bazı aylar oldu ki 2 yumurta bile zar zor büyüdü bazı aylarda da yumurtalar coştu. Doktor da kestiremiyor stress ve beslenme çok etkili hormonlarda. Olmayınca olmuyor nasip

Canım benim.arkadaşın dediği gibi soğan suyu var.Bende bu ay hayit otu tohumuna başladım..Gecen ay denedim acı gelmişti bu ay ezmeden içiyorum o kadar acı değil.eğer kullanmak istersen aktardan 100gr kadar al denemelik.kaynamış bi bardak suya bi tatlı kaşığı koyup 5-10 dk demletikten sonra iliyinca içiyorum sabah akşam benim daha 4 gün oldu.bakalım herşey bi bahane vesile ama Takdiri ilahi,herşey onun elinde o ol dedikten sonra hiç bişey yapmasakta hamile kalınır.

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi Canim nasılsın nasıl gidiyor varmi değişiklik hayit otuyla..birde kac gun kullandin yada kullanacaksin.

bazen diyorum bırakayım akışına olacağı varsa olur.. ama olmuyor işte. bi arkadaşım kaza ile hamile kaldı aldırdı. sonra yine kazayla oldu doğurdu. sonra 2 kez yine kazayla hamile kaldı ve hepsini kürtaj yaptırdı...(korunmanın nolduğundan haberleri yok galiba) allahın işine karışılmaz tabi de istemeyene yaldır yaldır. tövbe yarabbim

Kizlar gunaydin
Hastanedeyim randevu bulamadigim icin erken gelip sira aldim
Dun cok kasintim oldu mecbur kasinti merhemi kullandim gece uyumadim o derece oldu bakalim insallah ciddi enfeksiyon yoktur hamile degilsem ve fitil verirse bu ay bebegi unutmam lazim iliski yasagi veriyor cunku fitil verince:KK43:

Back