EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

diğerleride bunlar canım pazartesi (11gün) dün (12 gün) ve bugun (13gün) aksam 8 den öncede yapıcam inşallah
Canım yanlıs görmediysem artık acılmaya baslamıs sanki rengi, o yüzden bugunu degerlendirin bence
Aksam yaptıgını da at emin olalım

Doktor konusunda kutuphanekedisi yazmıs zaten, benim direkt gidip muayene oldugum sadece Memorial'da Nesrin Fener var, memnun da kaldım. Digerlerini hic denemedim henuz, arastırıyorum. Doktor tavsiyeleri bölümüne bak bi özellikle Hüseyin Pehlivan ve Aylin Hanım'ı öven cok kisi gördüm

Bende öyle düşündüm zaten dünü bugünü yarını falan değerlendiricem demiştim başa bı topikte arkadaş ovilasyon gunlerınde üstüste 4 gün ilişkide hamıle kaldı nasip

Bende 27 yim canimm..haklisin yas ilerledikçe insan daha çok stres oluyor.inşallah çifter çifter saglikli bebe verir Allahimm.

aynen canım birde benim son 2 senem eşimden çocuk istemekle geçti döktüğüm göz yaşları dualarımda cabası. tabi takdir Allah'ın ama biz üstümüze düşeni yapmaya başladık çok şükür eşimde istiyor artık bebek konusunda eşimin başının etini yemem geçti ama şimdide bugün ilişki olacak devri başladı ben eğer takip etmezsem adam akıllı ilişki olmaz eşimin maçı işi balığı yorunluğu hiç bitmez anlayacağım o nedenle benim ipleri sıkı tutmam lazım

Bende öyle düşündüm zaten dünü bugünü yarını falan değerlendiricem demiştim başa bı topikte arkadaş ovilasyon gunlerınde üstüste 4 gün ilişkide hamıle kaldı nasip
değerlendir canım sen üstüne düşeni yap bende çizginin açıldığını göreyim kocayı rahat bırakmıcam dün ceviz aldım incir aldım bugün işe giderken yanına koydum ye bunları diye enerji olsun güç kuvvet olsun

Ya esimle aramizda geyik oldu artik su enerji konusu. Ikimizde yogun spor yaptigimizdan evde bi dolabimiz sadece ceviz,pekmez,kaju,fistik ezmesi,findik gibi enerji verecek saglikli gidalarla dolu.Spor sonrasi abuk zubuk seyler yemeyelim diye. birkac gun once dolabi acmis, 'hiist gec oldu atistirmak yok!' dedim. Keyfimden degil cocuklarimin anasi,guc kuvvet olsun diye dalga geciyo bi de Neyse dedim yumurtlama doneminde ye de sonra yemezsin

Canım illa olacak diye bir sey yok tabi ki, olmama ihtimali de cok yüksek ama biz üstümüze düseni yapalım

Merhaba benide ekleyebilirmisin 18 eylül henüz agustos ayının kırmızılarını görmedim ama pekte umutlu değilim :)

yaa bu ay yine olmadı sanırım .sabahtan beri heran regl olucakmışım gibi ağrılarım var.
bu topictede beraberiz.
yeni bat veririm artık.

kızlar ben bugün eczaneye preseed kayganlaştırıcı sordum o yoktu bu daha doğal diye bana cum laude mukus die bir ürün sattılar doğal içerikli imiş ve spermlere zarar vermiyormuş ama emin de olamadım aranızda böyle bir ürün kullanan bilen var mı?

bizde karı koca spor yapıyoruz ama ben bıraktım çocuk düşünmeye başladıktan sonra iş çıkışı spor salonuna gidiyorduk ama bebek olur düşük yaparım vs diye bıraktım. ama düzenli yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum zaten kilolu biri değilim amacım bebek öncesi sırt ve karın kaslarımı güçlendirmekti. sende dikkat et kendine. ay inşallah enerji olsun yediklerimiz sonra gelsin bebeklerimiz

canım kuruluk mu var sende pek önermiyorlar bu tarz ürünleri ama ben tükürüğün en doğal olduğunu sanırdım ama onu bile yapmayın diyorlar özel olucak belki ama ön sevişmede eşin eliyle falan uyarsın bence kullanma ne olur ne olmaz yani ağzımızda ürettiğimiz tükürüğün bile zararı varsa sperme her şeyin zararı olur gibi geliyor bana

Yaaa niye unuttun sabah testi
Birkac tanesini is yerinde cekmecen falan varsa oraya koy ben oyle yaptim

Ooooo neler neler olmuş hepsini okuyamadım ama masaAllah çalışmalar başlamış. Biz de eşimle 2 günlük bir kaçamak yaptık doganın ortasında dağın tepesinde borabay golünde 2 günlük tatlı bir kaçamak :) sanırım ben üşütüm karnım ağrıyor ya da yumurtlama belirtisi akintim hiç yok ama

Cok dogru yapiyorsun canim. Ben su anda sadece hafif tempo yuruyus ve kol,kanat,gogus calisiyorum az agirlikla. Yumurtlamadan regle kadar boyle hafif, karni, kasigi etkilemicek, atlama ziplama olmayan seyler... Ama reglden sonra olumune

Testleri İnterneten mi aldın canım bu ay olmazsa diğer ay ben de düşünüyorum bakalım ama umarım gerek kalmaz

Oh sefaniz olsun ne guzel kafa dagitma olmus. Yumurtlama da olabilir usutmuste olabilirsin dikkat et canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…