- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canım yanlıs görmediysem artık acılmaya baslamıs sanki rengi, o yüzden bugunu degerlendirin bencediğerleride bunlar canım pazartesi (11gün) dün (12 gün) ve bugun (13gün) aksam 8 den öncede yapıcam inşallah
Canım yanlıs görmediysem artık acılmaya baslamıs sanki rengi, o yüzden bugunu degerlendirin bence
Aksam yaptıgını da at emin olalım
Doktor konusunda kutuphanekedisi yazmıs zaten, benim direkt gidip muayene oldugum sadece Memorial'da Nesrin Fener var, memnun da kaldım. Digerlerini hic denemedim henuz, arastırıyorum. Doktor tavsiyeleri bölümüne bak bi özellikle Hüseyin Pehlivan ve Aylin Hanım'ı öven cok kisi gördüm
Bende 27 yim canimm..haklisin yas ilerledikçe insan daha çok stres oluyor.inşallah çifter çifter saglikli bebe verir Allahimm.
değerlendir canım sen üstüne düşeni yap bende çizginin açıldığını göreyim kocayı rahat bırakmıcamBende öyle düşündüm zaten dünü bugünü yarını falan değerlendiricem demiştim başa bı topikte arkadaş ovilasyon gunlerınde üstüste 4 gün ilişkide hamıle kaldı nasip
Ya esimle aramizda geyik oldu artik su enerji konusu. Ikimizde yogun spor yaptigimizdan evde bi dolabimiz sadece ceviz,pekmez,kaju,fistik ezmesi,findik gibi enerji verecek saglikli gidalarla dolu.Spor sonrasi abuk zubuk seyler yemeyelim diye. birkac gun once dolabi acmis, 'hiist gec oldu atistirmak yok!' dedim. Keyfimden degil cocuklarimin anasi,guc kuvvet olsun diye dalga geciyo bi dedeğerlendir canım sen üstüne düşeni yap bende çizginin açıldığını göreyim kocayı rahat bırakmıcamdün ceviz aldım incir aldım bugün işe giderken yanına koydum ye bunları diye enerji olsun güç kuvvet olsun
Canım illa olacak diye bir sey yok tabi ki, olmama ihtimali de cok yüksek ama biz üstümüze düseni yapalımBende öyle düşündüm zaten dünü bugünü yarını falan değerlendiricem demiştim başa bı topikte arkadaş ovilasyon gunlerınde üstüste 4 gün ilişkide hamıle kaldı nasip
Merhaba benide ekleyebilirmisin 18 eylül henüz agustos ayının kırmızılarını görmedim ama pekte umutlu değilim :)Merhaba Arkadaşlar.
Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.
Herkese sevgiler, saygılar. ..
BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR
@Masal_ayaz 1 Eylül
Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)
M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)
@titiz gelin 3 Eylül
ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül
Y YESIMBOZ 5 Eylül
@Asuszooad 6 Eylül
bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )
@birdgirl 8 Eylül
@i006 8 Eylül
@dimaam 9 Eylül
@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)
@LadeyNa 12 Eylül
@mtkt 15 Eylül
@Ayla ak 20 Eylül
Canim sagolsum canim belki vardır kirmizilar gelmeden umut bitmez :)yaa bu ay yine olmadı sanırım .sabahtan beri heran regl olucakmışım gibi ağrılarım var.
bu topictede beraberiz.
yeni bat veririm artık.
bizde karı koca spor yapıyoruz ama ben bıraktım çocuk düşünmeye başladıktan sonra iş çıkışı spor salonuna gidiyorduk ama bebek olur düşük yaparım vs diye bıraktım. ama düzenli yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum zaten kilolu biri değilim amacım bebek öncesi sırt ve karın kaslarımı güçlendirmekti. sende dikkat et kendine. ay inşallah enerji olsun yediklerimiz sonra gelsin bebeklerimizYa esimle aramizda geyik oldu artik su enerji konusu. Ikimizde yogun spor yaptigimizdan evde bi dolabimiz sadece ceviz,pekmez,kaju,fistik ezmesi,findik gibi enerji verecek saglikli gidalarla dolu.Spor sonrasi abuk zubuk seyler yemeyelim diye. birkac gun once dolabi acmis, 'hiist gec oldu atistirmak yok!' dedim. Keyfimden degil cocuklarimin anasi,guc kuvvet olsun diye dalga geciyo bi deNeyse dedim yumurtlama doneminde ye de sonra yemezsin
kızlar ben bugün eczaneye preseed kayganlaştırıcı sordum o yoktu bu daha doğal diye bana cum laude mukus die bir ürün sattılar doğal içerikli imiş ve spermlere zarar vermiyormuş ama emin de olamadım aranızda böyle bir ürün kullanan bilen var mı?
Yaaa niye unuttun sabah testibenim bugün sağ kasığım içten acıyor resmen yumurta çatlamak için mi uğraşıyor nedir anlamadım eve gidip test yapmak için sabırsızlanıyorumpantolonumun düğmesini açıp oturdum pantolon bile sıktı
bizde karı koca spor yapıyoruz ama ben bıraktım çocuk düşünmeye başladıktan sonra iş çıkışı spor salonuna gidiyorduk ama bebek olur düşük yaparım vs diye bıraktım. ama düzenli yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum zaten kilolu biri değilim amacım bebek öncesi sırt ve karın kaslarımı güçlendirmekti. sende dikkat et kendine. ay inşallah enerji olsun yediklerimiz sonra gelsin bebeklerimiz
Ya esimle aramizda geyik oldu artik su enerji konusu. Ikimizde yogun spor yaptigimizdan evde bi dolabimiz sadece ceviz,pekmez,kaju,fistik ezmesi,findik gibi enerji verecek saglikli gidalarla dolu.Spor sonrasi abuk zubuk seyler yemeyelim diye. birkac gun once dolabi acmis, 'hiist gec oldu atistirmak yok!' dedim. Keyfimden degil cocuklarimin anasi,guc kuvvet olsun diye dalga geciyo bi deNeyse dedim yumurtlama doneminde ye de sonra yemezsin
Testleri İnterneten mi aldın canım bu ay olmazsa diğer ay ben de düşünüyorum bakalım ama umarım gerek kalmazbenim bugün sağ kasığım içten acıyor resmen yumurta çatlamak için mi uğraşıyor nedir anlamadım eve gidip test yapmak için sabırsızlanıyorumpantolonumun düğmesini açıp oturdum pantolon bile sıktı
Ooooo neler neler olmuş hepsini okuyamadım ama masaAllah çalışmalar başlamış. Biz de eşimle 2 günlük bir kaçamak yaptık doganın ortasında dağın tepesinde borabay golünde 2 günlük tatlı bir kaçamak :) sanırım ben üşütümkarnım ağrıyor ya da yumurtlama belirtisi akintim hiç yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?