EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Olmadı yine tek çizgi gözlerim dolu zor yazıyorum, bi de eşime eczane arattım burada

Reglimi bekliyorum
mervecim şakaya vuruyorum ama umarım kızmadın. ama sık sık test yapma bak sırf bu yüzden hep adetimi bekledim gecikirse test yaparım dedim. çünkü yaşadığım o üzüntüyü hiç unutmuyorum. üzülme tatlışım aboo kıyamam

olur canım olur

bak 30 ay bekleyen @nisandeniz 23 ay bekleyen arkadaşlar var @Cemre Yaman

benim de 8. ayım :)

Saol canım her ay gücüm daha da tükeniyo ağlasam kime ne faydası var, bi yılda ben böyleysem bi kaç sene içinde ne olurum bilmiyorum Allah tez ve hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallah

Benim de 8. Ayım 9 a girdim şimdi..

Yok canım kızmadım aksine iyi ki varsınız.. artık bende sürekli test yapmam çok kafama takıyorum ben düzelmem lazım illa günleri de takip etmiycem bu ay.. olacağı varsa korunsan da olur... nasip kısmet..

sen benden 1 ay önceymişsin canım :) oyle hissetmek normal ama yıne de hep kendımızden daha kotu durumdakilere bakmak lazım :)

Yok canım kızmadım aksine iyi ki varsınız.. artık bende sürekli test yapmam çok kafama takıyorum ben düzelmem lazım illa günleri de takip etmiycem bu ay.. olacağı varsa korunsan da olur... nasip kısmet..

Canım benim ilk hamileliğim korunurken oldu. Sadece 1 günlük boşlukta olmuş. Hatta ben öğrenince şok olmuştum. Ama maalesef kucağıma almak nasip olmadı. Düşük yaptım, çok zor bir dönemdi. Şimdi korunmuyorum, istiyorum ama olmuyor. Her şeyin vakti ayarlı, bekleyeceğiz. Sabırla devam. Kafamızı biraz başka şeylere vermeliyiz. Belki de çok stres yapıyoruz.

hah şöyle oluruna bırak şimdi git bi çikolata ısmarla kendine

Onu yaşamak daha da zor olmuştur canım benim başın sağolsun kuzenim de düşük yapmıştı iğneyle yaptırmış doktor peçeteye gelmiş doktor bakmış geçmiş olsun demiş buruşturmuş atmış çöpe.. o kadar üzülmüş ki biz neler hissediyoruz onlara bak diye..
Kimse bilmez içimizdeki savaşı.. Allah yardımcımız olsun inşallah..

Ah canım sen o doktorların duyarsızlığını bana sor. Düşük yapmayı dünyanın en normal şeyiymiş gibi karşılıyorlar. Ben ne laflar duydum, neler gördüm bir bilsen. Allah tekrarını yaşatmasın.

ay cidden mi ya boşuna değil önce insan olmak lazım derler. herkes doktor olur, ama herkes insan olamaz..

Acımasızlar, aminn canım inşallah, adet olıym da hormonlarıma baktırcam demir kan eksikliğime baktırcam olmadıkça araştırcam şimdi.. elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…