EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Aynen canım, doğru zaman gelince olacaktır. Ben buna bir sınav gözüyle bakıyorum. Belki de alacağımız güzel haberler çok yakındır :)

Canım aynen ben de kasım doğumluyum ve ben de özellikle kasım'la alakalı bir şeyler olsun istiyorum :) Benim de evlenme teklifini aldığım tarih ve hayatımdaki başka bir kaç önemli daha detay kasım'da oldu. Kasım uğurlu gelsin inşallah :)

İnşallah canım ya bende kasım doğumluyum bebişimizde bize sürpriz yapar inşaallah

Canım benim çok iyi anlıyorum seni bende 28 yaşındayım hiç çocuğum olmaz diye ödüm kopuyor, bazen kendimi eşime evlatlık alırız dimi diye sorarken buluyorum.. hakkımızda hayırlısı İnşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz evlat hasretiyle çok üzmez bizi..

Güzel günler yola çıkmış geliyorlardır inşallah

Selamlar,

Acayip gerginim, yol yorgunluğu baş ağrısı sınav kaygısı derken dudağım da uçukladı çok da sızlıyor, eşimi zorla eczaneye göndericem birazdan hem erken gebelik testi alsın hem de uçuk kremi, hiç uçuk olmazdı bende hamilelik ve adet döneminde olur diyor nette..

artık Ya herro ya merro

kız uçuğu da hamileliğe bağladın ya allah iyiliğini versin:))

Herşeyi bağlarım yeter ki gelsin bebeğim

Stres yorgunluk adet dönemi kansızlık çinko eksikliğinden ve hamilelik de oluyormuş diyor google amca, benim de bir tek hamilelik demesi işime geldi
inşallah öyledir canım testi yapınca sonucu söyle. kız ben adet oldum ona rağmen diyorum ki acaba hamilekte adet olunuyor mu öyle arada kafayı yiyorum:)) ama herzamankinden az ve koyu renkte gelmişti

Yap bakalım canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

inşallah öyledir canım testi yapınca sonucu söyle. kız ben adet oldum ona rağmen diyorum ki acaba hamilekte adet olunuyor mu öyle arada kafayı yiyorum:)) ama herzamankinden az ve koyu renkte gelmişti

Üstüne adet görebiliyosun ben adet olunca kendimi teselli ediyorum hep üstüne mi gördüm acaba diye

Üstüne adet görebiliyosun ben adet olunca kendimi teselli ediyorum hep üstüne mi gördüm acaba diye
ahiyyy valla mı ya inşallah bak umutlandım görüyon mu kokulara karşı hassasiyetim arttı midem de bazı yemeklere karşı bulanıyor abboo yoksam..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…