- 7 Haziran 2016
- 2.297
- 3.185
- 83
- 36
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.301
Aynen canım, doğru zaman gelince olacaktır. Ben buna bir sınav gözüyle bakıyorum. Belki de alacağımız güzel haberler çok yakındır :)Çok doğru söyledin canım biz eşimle evlendigimiz günden beri istiyoruz 2 sene oldu ama hiç bir şekilde hamile kalamadım 21 yasindayim bütün testler yapıldı herhangi bir sorunumuz da yok ama olmuyor 3 kere klomen ve catlatma iğnesi kullandım o da olmadı sınavimiz bu rabbim sabır versin hepimize
kızlar benim bat aşağı yukarı 6 ekim. 3.günü kontrole gidecem bakalım ne var ne yok neler oluyor içerde:) inşallah doğumgünüm olan kasım ayında bebeğim hediye olarak gelir. kasım ayında d.günüm var, nikahım ve düğünüm oldu. bide bebişin geliş tarihi olursa her yıl kasım ayını ulusal bayram ilan edicem:))
İnşallah canım ya bende kasım doğumluyum bebişimizde bize sürpriz yapar inşaallahCanım aynen ben de kasım doğumluyum ve ben de özellikle kasım'la alakalı bir şeyler olsun istiyorum :) Benim de evlenme teklifini aldığım tarih ve hayatımdaki başka bir kaç önemli daha detay kasım'da oldu. Kasım uğurlu gelsin inşallah :)
İnşallah canım hayırlısı ile :)Aynen canım, doğru zaman gelince olacaktır. Ben buna bir sınav gözüyle bakıyorum. Belki de alacağımız güzel haberler çok yakındır :)
ya tatlım whatsaap grubumuz var ordaki bütün arkadaşlarımın çocuğu var bir ben sapsız üzümümhepsinin 2 çocuğu var ya da 2. ye hamileler dün arkadaşımın birinin çocuğu sürekli kusuyormuş soruyor sizce normal mi diye kimse cevap yazmadı ben gördüm yazdım sütün fazlasını kusuyor olabilir midesini üşütmüş olabilir ya da bebek reflüsü olabilir diye tabi bunları hep duyduklarım doğrultusunda yazdım arkadaşım teşekkür etti falan sonra çocuğu olan kızlar yazmaya başlamış hepsinin yazdığı ortak şey benimkinde de aynı durum vardı onlar tecrübeli de yazıyor ben neyim peki benim neyim var da ben yazıyorum 29 yaşındayım daha hamile kalıp kalmadığımı bile bilmiyorum.. sonra eşime kızıyorum öfkem büyüyor öfkem nefrete dönüşecek diye korkuyorum dün hiç konuşmadım eşimle sürekli sordu durdu en son sebepsiz trip atıyorum işte oldu mu dedim girdim yattım yatağa sabah uyandım konuşsam kavga edicez çünkü
Aynen canım, benim 13 kasım, akrep.
hımm benim de 16 kasım akrep-ül-hatun :))Aynen canım, benim 13 kasım, akrep.
kız uçuğu da hamileliğe bağladın ya allah iyiliğini versin:))Selamlar,
Acayip gerginim, yol yorgunluğu baş ağrısı sınav kaygısı derken dudağım da uçukladı çok da sızlıyor, eşimi zorla eczaneye göndericem birazdan hem erken gebelik testi alsın hem de uçuk kremi, hiç uçuk olmazdı bende hamilelik ve adet döneminde olur diyor nette..
artık Ya herro ya merro
kız uçuğu da hamileliğe bağladın ya allah iyiliğini versin:))
inşallah öyledir canımHerşeyi bağlarım yeter ki gelsin bebeğim
Stres yorgunluk adet dönemi kansızlık çinko eksikliğinden ve hamilelik de oluyormuş diyor google amca, benim de bir tek hamilelik demesi işime geldi
Selamlar,
Acayip gerginim, yol yorgunluğu baş ağrısı sınav kaygısı derken dudağım da uçukladı çok da sızlıyor, eşimi zorla eczaneye göndericem birazdan hem erken gebelik testi alsın hem de uçuk kremi, hiç uçuk olmazdı bende hamilelik ve adet döneminde olur diyor nette..
artık Ya herro ya merro
kız uçuğu da hamileliğe bağladın ya allah iyiliğini versin:))
inşallah öyledir canımtesti yapınca sonucu söyle. kız ben adet oldum ona rağmen diyorum ki acaba hamilekte adet olunuyor mu öyle arada kafayı yiyorum:)) ama herzamankinden az ve koyu renkte gelmişti
ahiyyy valla mı ya inşallah bak umutlandım görüyon muÜstüne adet görebiliyosun ben adet olunca kendimi teselli ediyorum hep üstüne mi gördüm acaba diye
Ahah ben de bugün yüzümde sivilce çıkmış, onu hamileliğe bağladım. Dedim acaba hormonlar mı değişiyor... Gidişat pek iyi değil, sonumuz hayrolsun
ahiyyy valla mı ya inşallah bak umutlandım görüyon mukokulara karşı hassasiyetim arttı midem de bazı yemeklere karşı bulanıyor abboo yoksam..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?