- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #4.341
kızlar siz siz olun lahmacunun üzerine bisküvi yemeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım lahmacun çektikızlar siz siz olun lahmacunun üzerine bisküvi yemeyin
Merhaba kızlar,
Ilk size soyluyorum bu haberi !!! İki cizgi cikti nihayettt!!!!ohh be
Darisi sizin başiniza amin![]()
Hayırlı olsun canım :) testi at bizde görelim :)Merhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
ayyy kendimmiş gibi sevindim gözün aydııınn allah tamamına erdirsin hayırlı olsuunn:))Merhaba kızlar,
ay üzgünüm yaİ
Canım lahmacun çekti![]()
Cook tesekkur ederim cnm amin darisi basinizaayyy kendimmiş gibi sevindim gözün aydııınn allah tamamına erdirsin hayırlı olsuunn:))
Normalde dun yada bugun regl olmam gerekiodu,Hayırlı uğurlu olsun canım, çok sevindim. Gecikmen var mıydı?
Merhaba cnmCanım çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Bu ay için yaptığın özel bir şey varsa paylaşabilir misin? :)
Merhaba cnm
2 aydir solg.folic acid kullaniyorum, bide taze inciri cok sevdigim icin baya bi yedim bu ay,
Eşime de zorla keciboynuzu pekmezi icirdim bir aydir fln![]()
Ben agustosta hergun yapmistim,Oh işe yaramış :) Canım ya bir de çok özel değilse 2 günde 1 ilişki mi her gün ilişki mi daha iyi sence? Ben onu baya düşünüyorum da bu aralar :)
Çok saol canım :) Darısı başımıza... Hamileliğin tadını çıkar...Ben agustosta hergun yapmistim,
Bu ay dedimki gunasiri olsun oyle oldu yani. 6,8,10,12,14,15. gunler oldu
Benim en yakın arkadaşım bir yıl uğraştı hamile kalmak için ben ondan önce hamile kaldım düşürdüm sonra o bir yılın sonunda hamile kaldı hemde ikiz sonra ben tekrar hamile kaldım bı sefer bebeğimin kalbi durdu çok şükür arkadaşım şu An 8 aylık hamile inşallah sağlıkla kucağına alır beklemek zor elbet ama buluk kaybetmekte zor inşallah tez zamn da sağlıkla bir gebelik nasip eder Rabbim sanada tüm isteyenleredeolur canım olur
bak 30 ay bekleyen @nisandeniz 23 ay bekleyen arkadaşlar varBirAsilAnnesi
benim de 8. ayım :)
Benim en yakın arkadaşım bir yıl uğraştı hamile kalmak için ben ondan önce hamile kaldım düşürdüm sonra o bir yılın sonunda hamile kaldı hemde ikiz sonra ben tekrar hamile kaldım bı sefer bebeğimin kalbi durdu çok şükür arkadaşım şu An 8 aylık hamile inşallah sağlıkla kucağına alır beklemek zor elbet ama buluk kaybetmekte zor inşallah tez zamn da sağlıkla bir gebelik nasip eder Rabbim sanada tüm isteyenlerede