• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Canım çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Bu ay için yaptığın özel bir şey varsa paylaşabilir misin? :)
Merhaba cnm
2 aydir solg.folic acid kullaniyorum, bide taze inciri cok sevdigim icin baya bi yedim bu ay,
Eşime de zorla keciboynuzu pekmezi icirdim bir aydir fln :dua::dua::dua::nazar::halay::halay:

Merhaba cnm
2 aydir solg.folic acid kullaniyorum, bide taze inciri cok sevdigim icin baya bi yedim bu ay,
Eşime de zorla keciboynuzu pekmezi icirdim bir aydir fln :dua::dua::dua::nazar::halay::halay:

Oh işe yaramış :) Canım ya bir de çok özel değilse 2 günde 1 ilişki mi her gün ilişki mi daha iyi sence? Ben onu baya düşünüyorum da bu aralar :)

Oh işe yaramış :) Canım ya bir de çok özel değilse 2 günde 1 ilişki mi her gün ilişki mi daha iyi sence? Ben onu baya düşünüyorum da bu aralar :)
Ben agustosta hergun yapmistim,
Bu ay dedimki gunasiri olsun oyle oldu yani. 6,8,10,12,14,15. gunler oldu

olur canım olur

bak 30 ay bekleyen @nisandeniz 23 ay bekleyen arkadaşlar var BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi

benim de 8. ayım :)
Benim en yakın arkadaşım bir yıl uğraştı hamile kalmak için ben ondan önce hamile kaldım düşürdüm sonra o bir yılın sonunda hamile kaldı hemde ikiz sonra ben tekrar hamile kaldım bı sefer bebeğimin kalbi durdu çok şükür arkadaşım şu An 8 aylık hamile inşallah sağlıkla kucağına alır beklemek zor elbet ama buluk kaybetmekte zor inşallah tez zamn da sağlıkla bir gebelik nasip eder Rabbim sanada tüm isteyenlerede

Benim en yakın arkadaşım bir yıl uğraştı hamile kalmak için ben ondan önce hamile kaldım düşürdüm sonra o bir yılın sonunda hamile kaldı hemde ikiz sonra ben tekrar hamile kaldım bı sefer bebeğimin kalbi durdu çok şükür arkadaşım şu An 8 aylık hamile inşallah sağlıkla kucağına alır beklemek zor elbet ama buluk kaybetmekte zor inşallah tez zamn da sağlıkla bir gebelik nasip eder Rabbim sanada tüm isteyenlerede

bende her zaman bulupta kaybetmenin benim gibi hiç hamile kalmamaktan daha zor olduğunu düşünmüşümdür.
Allah ım sabırlar versin onlara.
hayatta şükretmek için hep bir nedenimiz var işte.
24. aya giriyorum Rabbim bana ve hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin.
AMİN.:dua:

Back