• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

6 gün geçmişti canım. Ovulasyon testi kullanmıştım. Doktora da dedim 6 gün geçti diye. O da fikir verir demişti. Çünkü 6 günde rahime yerleşiyo yumurta. Sonuç 0,24 çıktıysa yoktur bende ya. Umutlanmaya gerek yok.

Canım selam. Ben de cuma günü kanda test yaptırdım. 0,26 gibi bir şey çıktı. Doktor direkt "Gebelik yok." dedi bana. O sıfırdan sonraki figürden dolayı ben de "acaba mı?" dedim ama doktor çok kesin şekilde "hayır." dedi.

canım ovulasyon testine göre ilişkin nasıl oldu benim bugün üstüste 3. günüm olacak bugünde değerlendirdim mi sonrası kafamıza göre olacak. ben 17. gün çok koyu gördüm 2. çizgiyi o gün ilişki olacaktı ama dışardaydık geç geldim 12yi geçiyordu ilişki olduğunda ama önemli olan çizgi açıldığında diyorlar 18.günde oldu bugünde olacak bakalım kısmet belki tutar bu ay
Canım benim de 15. gün çok koyuydu sabah yaptığımda. haftasonuna denk geldi o gün. O yüzden öğlen gibi ilişki oldu. Akşam tekrar test yaptım yine koyuydu. Ertesi gün sabah yaptım silik çıktı test. Ama günlerden pazartesiydi. Akşam değerlendirebildik. Kaçrıdık mı kaçırmadık mı bilmiyorum. Keşke o gün de haftasonu olsaydı da silik çizgiyi gördüğüm an ilişki olsaydı. Akşama kadar yumurtanın süresi bitmiş de olabilir. Gerçi 3 gün yaşıyor sperm diyorlar ama bilmiyorum. Yani toplamda; 7. 12. 13. 15. 16. ve 19. günler ilişki oldu. Ondan sonrası spontan.

iki çizgi koyu olduğunda yumurta çok büyümüş ve çatlamak üzere (yani yumurtalıklardan tüplere salınmak üzere) olduğunun göstergesi. Yani o gün ilişkiye girildiğinde yumurta çatlayana kadar içerde spermi hazır bulundurmuş oluyorsun (yumurtanın çatlaması 2-3 dakikalık bir şeymiş). çizgi silikleşince yumurtan çatlamış tüplerde döllenmeyi bekliyor demektir. Yani o gün de değerlendirilmeli. Bu günlerde benim tavsiyem üst üste ilişki (tabi erkekte sperm sayısında falan bir sorun yoksa). Sen de öyle yapacağına göre yumurtayı kaçırmayacaksınız gibi duruyor. Ama döllenir mi? işte orası tam bir muamma.

Canım selam. Ben de cuma günü kanda test yaptırdım. 0,26 gibi bir şey çıktı. Doktor direkt "Gebelik yok." dedi bana. O sıfırdan sonraki figürden dolayı ben de "acaba mı?" dedim ama doktor çok kesin şekilde "hayır." dedi.
:KK61: bence de öyle canım. Sadece internetten baktığımda bir kaç kişinin böyle çıkıp sonrasında yükseldiğini görünce acaba mı dedim ama yok yani, şans bu ay da gülmedi. Kaçıncı gündü canım senin? Ben 21. günde baktırdım.

Hayırlısı hakkımızda.

Canım benim de 15. gün çok koyuydu sabah yaptığımda. haftasonuna denk geldi o gün. O yüzden öğlen gibi ilişki oldu. Akşam tekrar test yaptım yine koyuydu. Ertesi gün sabah yaptım silik çıktı test. Ama günlerden pazartesiydi. Akşam değerlendirebildik. Kaçrıdık mı kaçırmadık mı bilmiyorum. Keşke o gün de haftasonu olsaydı da silik çizgiyi gördüğüm an ilişki olsaydı. Akşama kadar yumurtanın süresi bitmiş de olabilir. Gerçi 3 gün yaşıyor sperm diyorlar ama bilmiyorum. Yani toplamda; 7. 12. 13. 15. 16. ve 19. günler ilişki oldu. Ondan sonrası spontan.

iki çizgi koyu olduğunda yumurta çok büyümüş ve çatlamak üzere (yani yumurtalıklardan tüplere salınmak üzere) olduğunun göstergesi. Yani o gün ilişkiye girildiğinde yumurta çatlayana kadar içerde spermi hazır bulundurmuş oluyorsun (yumurtanın çatlaması 2-3 dakikalık bir şeymiş). çizgi silikleşince yumurtan çatlamış tüplerde döllenmeyi bekliyor demektir. Yani o gün de değerlendirilmeli. Bu günlerde benim tavsiyem üst üste ilişki (tabi erkekte sperm sayısında falan bir sorun yoksa). Sen de öyle yapacağına göre yumurtayı kaçırmayacaksınız gibi duruyor. Ama döllenir mi? işte orası tam bir muamma.
aynen tatlım sorun döllenme işinde ondan emin olamıyorum artık Allah'a kalıyor işin orası nasipse olur biz üstümüze düşeni yapalımda

:KK61: bence de öyle canım. Sadece internetten baktığımda bir kaç kişinin böyle çıkıp sonrasında yükseldiğini görünce acaba mı dedim ama yok yani, şans bu ay da gülmedi. Kaçıncı gündü canım senin?

Hayırlısı hakkımızda.
Bir dahaki aya inşallah canım benim. Yapacak bir şey yok. Beklemeye devam :)

Bir dahaki aya inşallah canım benim. Yapacak bir şey yok. Beklemeye devam :)

Canım ben geçen ay 21. günümde regl oldum. Ama acaba yerleşme kanaması mı diye çok ümitlenmiştim. Doktor da kan testi yaptı ama sonuç 0,24 çıktı. Yani ilişkiden sonraki 10.günde test yaptırdım. Daha sonra kanamamım da regl olduğu anlaşıldı zaten. Kısmet değilmiş :) Bir dahaki aya inşallah.

aynen tatlım sorun döllenme işinde ondan emin olamıyorum artık Allah'a kalıyor işin orası nasipse olur biz üstümüze düşeni yapalımda
Aynen canım. Benim üst üste oldu o günler ama görüldüğü üzere döllenmemiş yumurta. Ya tüplerde var benim kesin bir şey. Sperm tüplere ulaşmıyor galiba. Çevremde, ailemde falan da hiç böyle bir şey yok, ben ilk olacağım galiba :D Tabi her şey Allah'tan :KK51:

Canım ben geçen ay 21. günümde regl oldum. Ama acaba yerleşme kanaması mı diye çok ümitlenmiştim. Doktor da kan testi yaptı ama sonuç 0,24 çıktı. Yani ilişkiden sonraki 10.günde test yaptırdım. Daha sonra kanamamım da regl olduğu anlaşıldı zaten. Kısmet değilmiş :) Bir dahaki aya inşallah.
İnşallah canım, hayırlısı.

hoşbulduk taze anne :) nasıl mutlu oldum anlatamam gördüğümde. Allahım tamamına erdirsin. Sağlıkla inşallah :)
Yaaa insallah guzel devam eder canim benim dedigin gibi saglikla... Cok cok tesekkur ederim. Allahim en kisa zamanda saglikla herkese nasip etsin.

Aynen canım. Benim üst üste oldu o günler ama görüldüğü üzere döllenmemiş yumurta. Ya tüplerde var benim kesin bir şey. Sperm tüplere ulaşmıyor galiba. Çevremde, ailemde falan da hiç böyle bir şey yok, ben ilk olacağım galiba :KK70: Tabi her şey Allah'tan :KK51:
valla canım benimde tutunamıyor olabilir geçen ayda kimyasaldan şüphelendim hemen kanda baktırmadığım için emin olamıyorum tabi testte hayalette olsa çizgiyi görmüştüm... benim poliplerden dolayı tutunamıyor olabilir bu ayda olmazsa onlara tekrar baktırıcam hiç olmadı aldırcam kurtulayım bu arada da eşim spermlerine baktırır öteki aya tam donanımlı gireriz:KK48: bizim ailede de yok canım her şey bende çıktı valla:KK51:

valla canım benimde tutunamıyor olabilir geçen ayda kimyasaldan şüphelendim hemen kanda baktırmadığım için emin olamıyorum tabi testte hayalette olsa çizgiyi görmüştüm... benim poliplerden dolayı tutunamıyor olabilir bu ayda olmazsa onlara tekrar baktırıcam hiç olmadı aldırcam kurtulayım bu arada da eşim spermlerine baktırır öteki aya tam donanımlı gireriz:KK48: bizim ailede de yok canım her şey bende çıktı valla:KK51:
Canım aldır polipleri kurtul. Eşin de yaptırsın testleri kafanız rahat tam teşekkül girersiniz o aya :) Ben de şu rahim filmini çektireyim de kafam rahatlasın. Gerçi tutunamaması için bir çok sebep var. Mesela bağışıklık sistemi. Bağışıklık sistemi dölenmiş yumurtayı yabancı bir materyal olarak algılayıp atılmasını sağlayabilirmiş. Ya da rahimdeki ve tüplerdeki servikal sıvı. Eğer bu sıvı asidik bir özellik gösteriyorsa spermlerin yaşamsını engelleyebiliyormuş. İlk dediğimin testi yapılıyor ama adını bilmiyorum. İkinci dediğimin de testi var hatta adı POST COİTAL test diye geçiyor. Ama bunların Türkiye'de yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Sadece duydum bir yerlerden.

Yani demem o ki sebepsiz infertilite diye bir şey bence yok. Testi yapılamayan bir çok şey gebeliğe engel olabilir. Gnümüz teknolojisiyle yapılabilenler yapılıyor ama bir şey bulunamadığında sebepsiz infertilite deniyor. Tabi her şey Allah'tan. O, ol demiyor demek ki.

Fıstıklar :) bir garip oblomov bir garip oblomov M melekler-engelchen @yesa1 Y YESIMBOZ @beren20 @Emineeemm @nefertiti989 Kontes001 Kontes001 @ismetbeyinbiricikhanimi @nisandeniz ve daha etiketlerde bulamadığım diğer eski dostlarım :KK70:

Ben geldim...

Beni unutmadınız değil mi? :)

Bu ay BAT tarihi vermemiştim. Bir de böyle deneyeyim demiştim hani.

Unutmadan yeni hamilelerimize de hayırlı uğurlu olsun :) Çok sevindim hepiniz adına. İçinizden kalbinizden bizi de geçirin.

Kızlar cumartesi doktora gittim tekrar. HSG için. Ama önce doktorumun takip etmesi gerekiyormuş. Yani pat diye gidip ben HSG çektircem diyemiyormuşsun. Neyse benim de 21. gündü. Madem öyle progesteronuna bakalım önce dedi. Sonra adetin 3. günü gelip diğer hormonlara bakarız. Gerek görürsek adetten sonra HSG çekeriz dedi. Ben de HCG'ye de bakabilir miyiz? sonuç verir mi 21. günde? dedim. Aşağı yukarı fikir verebileceğini söyledi. Ve akşam sonuçlarımı aldım...

Beta HCG - 0.24
Progesteron - 23

Çıktı.

Yani yumurtlamışım, güzelce çatlamış ama gebelik yok... Bugün doktorum arayıp bilgilendirecek ama işte diyorum ki daha 10 gün varken yaptırdım bunu. Yükselir mi acaba Beta HCG? 8. deneme olacak. Kafamda deli sorular :KK53:
Seni unutur muyuz canım ya. Bekleyim belki yükselir Allah büyük

Back
X